*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bergh fikser kvelden

Robert Bergh kjører vår banker på fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Interessant banker! Dagens beste spill er fra Norge! Mulig skrell som stadig ligger i skorpen! Det er vrient i Umåker fredag, og vi tror på store kroner!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla:
Ny strålende V65-omgang
V65 Jarlsberg:
Jackpot med en flyvemaskin som banker
V75 Biri lørdag:
Enorm V75-omgang venter
Oddstips 1: Dzeko sender Irland i avgrunnen
Oddstips 2:
England taper til slutt
Oddstips 3:
Argentina taper for Brasil
Oddstips 4:
MODO og Skrøder får ny tillit
Oddslangskudd:
Wales senker et desillusjonert Nederland

Eurojackpot: Vinn 296 mill. på fredag den 13.

Skal vi danse: Holder du med Adelen eller Staysman?
TV-kampene:
Slik ser du Norges skjebnekamper på TV

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nytt superobjekt innfridde i Sverige!
I lunsjen fra Örebro tirsdag 10. november så hadde undertegnede jobbet frem et objekt som ikke var rørt i totoen! Västerbo Maple (3,6%) ble nemlig servert mot dagens tyngste V4-favoritt, og når den passerte mål som vinner, ja, da kunne våre kunder glise. Tre bonger på Eksperten, alle med en innleveringspris på Kr.1200 (4 andeler a' 300) satt som de skulle, og disse betalte ut Kr.6 317 per stk.

Her var infoen som ble servert på supersjokket:
V4-2 : 14 Västerbo Maple – Småskummelt løp hvor vi fisker på dypet. Ideen kom ut etter en liten pause nå sist, og inntrykket på den var bra. Så spenstig å fin ut underveis, men hva hjelper det når den aldri får sjansen? Passerte mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Står her i springspor på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. Med flyt, ja, da er den ikke ueffen, og den prøves som en skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Umåker byr igjen på en utfordrende omgang, og det er alt annet enn lett å være spiller. Etter å ha vært i tenkeboksen en god stund så landet vi på 3 Digital Archive (V64-6) som dagens banker.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 3 Cali Maks (19,4%) – Har en veldig riktig oppgave foran seg denne fredagen, og den må bare prøves. Etter en liten pause nå sist ble den passivt kjørt, og de andre var omtrent i mål da den fikk lukene i kulissene. Den gjennomkjøringen gjorde nok uansett svært godt, og den kan ventes forbedret til løpet på fredag. Fra tidlig tet så skal ikke denne bli lett å ha med å gjøre, og den må bare prøves her. SE OPP!

V64-2 : 11 Young Von Hall (5,4%) – Kan være en liten luring i det som er et svært åpent løp. Gikk bra etter galopp nest sist, mens den ble kontret ut nå sist, og den var ikke langt fra seieren da. Ligger helt klart i skorpen, den er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og med flyt så kan det gå veien. OBS!

V64-3 : 9 Sjø Odin (35,6%) – Et lite, men fint kaldblodsløp, og her er det ikke mange sjanseløse. Vi plasserer favoritten først, men det er under tvil. Det har nemlig vært en lang sesong, og Sjø Odin er ikke like spenstig nå som tidligere i sesongen. Dog har den et riktig løp her med få hester, og den har normalt sett god kontakt hele veien. Er vass på speed, og den blir ikke lett å stå imot om den får ryggløpet sitt. Rankes først, men garder løpet!

V64-4 : 8 Happygangster GL (6,4%) – Har vunnet tre løp med tilsvarende kusk før i år, og den er ikke så verst. Nå føler vi den er bedre enn raden, og tidsmessig gikk den sterkt sist, i et løp hvor det ikke klaffet i. Har nå blitt strøket inn et spor, og klaffer det bare litt på veien, ja, da er den god nok til å overraske! Tas med på bongene i jakten på store kroner!

V64-5 : 11 STCC Faksa (6,6%) – Er omgangens beste spill. Ble riktignok banket av Pave Loma nest sist, men da gikk den i tet, og den var heller ikke som best. Etter det løpet skiftet den trener, og kom inn på stallen til Anders Wolden. Etter en liten pause, så var den kraftig forbedret sist! Var da med på tøff kjøring innledningsvis, den satt fast i det lengste, og den passerte mål med krefter igjen når luken kom. På fredag vil nok Martin Djuse kun søke ryggen til Pave Loma, la denne gjøre jobben i sisterunden, for så å spille ut speeden 300m fra mål. Feelingen er at den da tar ned favoritten på speed, og slår til som en godbit. SPILLES!

V64-6 : 3 Digital Archive (32,8%) – Blir vår banker denne fredagen. Kan ikke få et billigere løp enn dette, og henger den bare sammen i aksjonen sin så burde den taue dette løpet rundt om. Nå sist ble det steinhardt tempo, og da fikk den problemer på siste bortre. Nå burde tempoet bli betydelig roligere, og da skal ikke syren komme slik som sist. Vi tar en sjanse, og går all in. Tet og slutt!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.