Bjerkekjenning i Boden

 Global Money (her med Bjørn Goop) under OGP-helgen i 2012.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
 Global Money (her med Bjørn Goop) under OGP-helgen i 2012.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Både i 2011 og 2012 viste Global Money seg fram som en unntakshest på Bjerke. Fredag er hesten vår V64-banker i Boden.

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Magnus styrer bankeren
V75 Solvalla lørdag: Enorm jackpotomgang
Tippetips: Fredag med tippekupong
Oddstips: Norsk dobbel fredag
Tippeligaen: Oversikt skader/karantener
Nettavisens fotballmagasin: Se ny episode
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille


Nettavisen holder sin strålende tipsform for tiden og også i V5A-spillet på Klosterskogen torsdag ble det klaff for undertegnede. Det største V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake hyggelige 5 848 kroner. Sammen med et titalls andelslag på Eksperten ble det over 60 000 kroner innspilt i V5A-spillet på Klosteskogen torsdag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdag suste undertegnedes minste V76-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 180) inn med sju rette og betalte tilbake pene 3 454 kroner. I tillegg ble det klaff for en hel bråte med andelslag og totalt ble det ca 150 000 kroner innspilt på Bjerke onsdag.

Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner. Tirsdag var Lerum på farten igjen til V64-løpene på Eskilstuna. Hans systemspill (fire andeler a kr 1000), betalte tilbake pene 26 437 kroner.

Helt enormt ble det for undertegnedes V65-tips til Leangen mandag. Åtte andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 90 000 kroner og totalt spilte Leirvåg inn over 760 000 kroner på Leangen mandag. Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for ca 1,4 millioner kroner de siste fem dagene.

Vi har en vidunderlig travhelg foran oss med V75 fra Solvalla både lørdag og søndag, og norske hester i favorittsjiktet i Elitloppet søndag. Men før det skal vi gjennom en fredag som byr på V65 fra Solvalla på ettermiddagen. Til kvelden er det V65 fra Jarlsberg og V64 fra Boden som gjelder. I denne artikkelen skal det handle om V64-løpene fra Boden. Rolf Lerum er ansvarlig for V75-tipsene til Solvalla både lørdag og søndag og derfor er det Kurt Leirvåg som har ansvaret for tipsene til Boden i kveld.

Imponerte stort
I de løpene er det flere norske hester (både norsktrente og norskfødte), men bankeren er ikke norsk, selv om Bjerkepublikummet kjenner hesten igjen fra OGP-helgen både i 2011 og 2012. Vi snakker om kapasitetstraveren Global Money. I 2011 var det hesten tidligere trener Hugo Langeweg som kusket hesten inn. Etter å ha most konkurrentene fra dødens, vant hesten på 12.3/2100 meter. Det var som fireåring.  Året etter gikk hesten ut i Rikstotos Europamatch, da med Bjørn Goop i sulkyen. Ble tredje i det løpet, men møtte steintøff motstand.

Strålende første gang ut for Bergh
Onsdag 20. mai debuterte hesten i regi Robert Bergh på Solvalla. I det løpet avsluttet hesten strålende til tredje på råsterke 10.2/1609 meter, Vinneren av det løpet het Royal Fighter som sitt fikk Elitloppsbillett etter sin prestasjon i det løpet. I kveld er det helt andre hester Global Money støter på i V64-2. Samtidig er det litt andre forutsetninger med 20 meter tillegg. Men normalt skal dette være spill mot et mål og 10 Global Money og Robert Bergh blir Nettavisens soleklare V64-banker i Boden fredag kveld. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke sikkert Månsson har valgt rett
Skellefteå-trener Christian Månsson har både Solakongen og Hirvonen i sin varetekt nå. De to tidligere Djøseland-traverne har gjort det bra i regi Månsson. I kveld velger Månsson selv å kuske Solakongen, mens ringreven Jan Norberg igjen får prøve seg bak Hirvonen. Sistnevnte blir forholdsvis mye mindre spilt enn 9 Solakongen i V64-2, men vi tror Hirvonen har den største kapasiteten. Begge skal hente 20 meter tillegg på en rask sprint, men Hirvonen har trukket et godt spor. Se opp for 14 Hirvonen og Jan Norberg i kveld.