*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Blekkan utfordrer svenskene

Master Kemp og Jomar Blekkan gjester Hagmyren fredag kveld og har vinnersjanse. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Jomar Blekkan er på plass til fredagens V64 på Hagmyren og har klare seiersambisjoner.

21.05.15 09:43

Sportspills meny fredag:
V75 Bergen: Millionjakt mellom de syv fjell
V65 Biri: Westergaard stadig i hetluften
Oddstips 1: Boro jakter millionene
Eurojackpot: Les om rekordpotten
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Undertegnede traff bra med sine tips til løpene på Bjerke onsdag. I V5-spillet ble det fem rette for det største forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) og pene 6158 kroner i utbetaling. I V76-spillet lanserte jeg 8 Baritron som et herlig objekt og førstevalg mot kveldens nest største favoritt i V76-4 og spilte også singel utgang på denne på et systemspill (fire andeler a kr 1000). Dette systemet suste da også inn med sju rette og betalte tilbake meget anstendige 24 593 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også tirsdag ble det bra uttelling for mine tips. Til V5-løpene i Drammen ble det flott klaff for det minste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 144). Den bongen betalte tilbake meget pene 2 254 kroner. også det minste V4-forslaget (innl.pris kr 168) her på Nettavisen satt klokkerent og betalte tilbake 1 297 kroner.

Hektisk helg
Vi står foran en helg med nasjonaldag på søndag, men i trav- og galoppverdenen ruller det på for fullt. Øvrevoll har som vanlig sitt galoppstevne søndag og byr på V5 og V4. I tillegg kan vi spille V75 til finske Vermo og Rolf Lerum byr på sine vurderinger til de løpene. Før den tid skal vi gjennom en fredag som byr på V65 fra Solvalla, på V65 fra Biri, mens Jomar Blekkan er på plass med to spennende stallhester til V64-løpene på Hagmyren.Og siden herr Lerum har både V75 Bergen lørdag og V75 Vermo søndag å konsentrere seg, er undertegnede ansvarlig for fredagens V64-tips til Hagmyren.

Knallfin fireåring
Jomar Blekkan tar med seg to hester til V64-løpene på Hagmyren i kveld og begge skal sees med vinnersjanse. På forhånd er trolig 3 Master Kemp i V64-3 den beste sjansen. Nest sist gjorde hesten er helt rått seiersløp på Leangen. Til tross for startgalopp, kom hesten tilbake til råsterk seier. Noe særlig dårligere var ikke hesten på Biri sist lørdag. Jeg lanserte hesten som et førstevalg på min rank. Fra tolvtespor bak bilen ble det igjen startgalopp, men opphentingen til fjerde var om mulig enda bedre enn i seiersløpet før. Møter noen gode hester svensker i kveld, men feilfritt er han med i kampen om seieren og de friske tester mer enn gjerne et bankerspill på hesten i kveld.

Spennende treåring
I V64-1 sender han ut treårige 4 Longcat Hanover i et treårsløp. Hesten har kun startet en gang i Norge, men galopperte da hemningsløst fra start. Reparerte fint etterpå, og trener ifølge Blekkan fint. Gjorde flere fine løp i USA, og kan utfordre den store favoritten 3 Shafina Hanover og Erik Adielsson. Sistnevnte gjorde en fin debut for Svante Båth som fjerde i Sverige-debuten, selv om det var maks den dagen. Ett løp i kroppen nå og betydelig enklere motstand i kveld og ingen tvil om at 3 Shafina Hanover er en alternativ banker i kveld og på de to minste forslagene, setter vi hesten alene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Caddie en hit igjen?
Bankeren finner vi i V64-2 og den heter 7 Caddie Hit og kuskes av sin trener Mattias Djuse. Hesten har vært ute i tøffe omgivelser på slutten. Svek riktignok vel mye som endel betrodd nest sist i et V75-løp på Romme, men møtte svært gode hester den dagen. Sist ble det startgalopp og gjorde et fint løp i kulissene etter det løpet. Djuse er fornøyd med det hesten har vist i trening i etterkant og er hesten som han var tredje sist på Solvalla, må han ha en gedigen vinnersjanse i dette løpet. Står alene på 20 meter tillegg og strekhestene skremmer ikke. Et par gode konkurrenter fins på 40 meter tillegg, men løpet som sådan holder meget laber klasse. Blir omgangens største favoritt, men vi må ha en banker og dette ser på forhånd ut til å være på det beste bankeralternativet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag