*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Bollnäs med en spennende V64-omgang

Ulf Eriksson kjører en av dagens tyngste favoritter. Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Nye utfordringer venter i Bollnäs! Meget spennende info blir servert på to helt uspilte sjokk! Her oser det store kroner, og de skal vi være med å kjempe om!

09.11.15 15:58

Sportspills meny mandag:
V4 Åby:
Ny herlig V4-omgang
V65 Leangen:
Blekkan i hetluften på hjemmebanen
Oddstips 1: Tøft for norgeskjenninger

Ny V4-fest i Sverige! Samtlige V4-bonger suste inn på Eksperten!
Det ble servert MEGET sterke V4-tips til løpene fra Eskilstuna søndag 8. november! El Toro Boko (5-valg/9,8%) overrasket mange i innledningen, men sjekket du vår info? Vi stormvarslet nemlig for den! Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.432 suste inn, og betalte ut flotte Kr.4 031,-. Vi gratulerer de som tok rygg, og kan love mye mer moro i tiden som kommer!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En MEGET JEVN, og spennende V64-omgang venter i Bollnäs denne kvelden. De helt klare bankerne glimrer med sitt fravær, og det er alt annet enn enkelt å være spiller. Her er vår objekter mot lukene:

V64-1 : 1 Västerbo Carrera (17,1%) – Er betydelig bedre enn raden, og mye er blitt feil de siste to gangene. Nå sist ser det ut som om Per Lindroth kjører bang oppi på siste bortre, og den feilet med krefter igjen da. Nest sist er den ute mot blant annet Nuncio, og da ble den kjørt ned på oppløpet. Før det har den radet opp med fine innsatser, og det er neppe noen fare med formen. Her står den meget spennende til, og vi roper et varsko! TAS MED PÅ ALT!

V64-2 : 10 Västerbo Arthur (9,0%) – Lärlingslopp, og disse løpene er alltid litt skumle. Vi byr dog på et lekkert objekt som skal følges med argusøyne! Västerbo Arthur så lysende bra ut sist hvor den ble sittende bom fast mot bedre hester enn hva den møter her. Rapportene på den før dette løpet er oppløftende, og motstanden skremmer så visst ikke. Prøves som en lekkerbisken mot den klare favoritten!

V64-3 : 3 Krusse (4,6%) – Har vinnerform i kroppen, og den skal passes med DRØMMEBETINGELSER på mandag! Nå sist blir den sittende fast i det lengste, og den var nok ikke helt tom i køen. Var da ute mot Tekno Odin. Nest sist feiler den i et skummelt angrep på oppløpet, og den hadde dårligst vært toer uten den galoppen. Tredje sist fullfører den fint på en sterk tid. Nå skal den ut på sin beste distanse, sporet er perfekt, og motstanden skremmer ikke. SKAL MED PÅ ALT! 12 Fjeldstad Goggen (3,8%) – Tas også med som et mulig sjokk! Hesten er nemlig i sitt livsform, og den var RÅ i nederlaget på Bjerke nå sist. Dundrer da på utvendig leder (23,8 f 1000m), knekker leder, og stikker til tet på den siste svingen. Blir kun plukket ned av en formtoppet Mjølner Komet, og den gjør et enormt løp! Gangen før sitter den fast i kulissene på Biri, og det løpet ble vunnet av kanonen Kleppe Slauren. Sporet imot, men løser det seg med tempo, ja, da kan overraskelsen være et faktum.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 11 Gina La Mauny (2,2%) – Gjorde comeback sist etter litt over et års pause, og du verden hvor mye forbedret den var! Havnet opp i elendige rygger underveis, og den fikk løpet delvis spolert. Får etter hvert luker med langt frem, og den kommer via drøye spor mot oppløpet. Avslutter helt strålende, har full spenst over mål, og den kunne opplagt ha vunnet det løpet med litt flyt. Vi hadde 13,5 s 800m på klokken, og da var det en del å gå på! Står nå ypperlig til i springspor på tillegget, og viser den tilsvarende takter som sist så kan bomben være et faktum. OBS!

V64-5 : 10 Barytron (5,4%) – Kommer her ut i et ikke så altfor tøft 4-årsløp, og vi ILER til med førstevalget. Var syk i sin siste start, og det løpet skal man ikke vektlegge for hardt. Har ellers radet opp med bra innsatser, og på ren kapasitet er neppe noen bedre enn den i feltet. Femte sist stod den til 3,9 i totoen, mens Sugar Daddy i samme løp stod til 15,9… Nå er rollene byttet helt om oddsmessig, uten at det har skjedd noe med hestene. Det er ikke uten grunn for at vi stormvarsler for Barytron! PS. 2 Hagentoy er feltes beste hest, men den ligger Svante Båth lavt med etter kastrasjon. Det er et snilt opplegg som gjelder, og det blir sko på alle fire.

V64-6 : 9 Timbal (25,8%) – Stod iskaldt til sist, og den gikk et løp på det jevne. Hadde nok godt av det løpet i kroppen etter en liten pause, og den kan ventes forbedret til oppgaven som venter her. Nest sist er den tapper i nederlaget, og den fullfører bra på en god tid da. Her er det ikke veldig hardt imot, sporet er interessant for å smyge med, og har den bare en av sine bedre dager så dreier det seg om en fin sjanse!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.