*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dansk dynamitt fikser ny V64-opptur

Jörgen Sjunnesson kjører vår danske banker denne mandagen.

Banker med skreddersydde betingelser! 50-oddser som kan få løpet! Herlig ide som så helt enorm ut etter galopp sist! Nytt snadder er pågang fra Sverige!

03.08.15 12:34

Sportspills mandagsmeny:
Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V4 Bollnäs: Åpen lunsj med frekt drag fra Norge
V65 Drammen:
Meget spennende omgang med frekk banker

Halmstad byr denne mandagen på en interessant V64-omgang. Flere favoritter kan fort være i trøbbel! Mer om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

Av høydepunkter i uken som er viktig å få med seg så vil vi spesielt trekke frem V75-omgangen på Leangen lørdag hvor det igjen er DOBBEL-SYVERPOTT! Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Halmstad inviterer til en interessant V64-omgang mandag. Vi har jobbet frem flere bra objekter, og føler dessuten at noen av favorittene fort kan være i trøbbel. 1 Nok'en Fräkkert (V64-1) har en nydelig oppgave foran seg, og her burde sjansene være gode for at det som er vår banker for dagen leder rundt om!

Sjekk ut følgende V64-objekter:

V64-1 : 1 Nok’en Fräkkert – Har hatt et strålende år, og 10-åringen virker nesten bedre enn noen gang! Vant finalen på Solvalla tredje sist, men etter det så ble det en liten pause. Kom ut etter pause nest sist, og da blir den sittende bom fast på en 10-tid. Den så helt lysende ut for dagen. Er kjapp i vei, den står perfekt til, og sjansene for at den tauer dette løpet rundt om skal være STORE!

V64-2 : 6 Playone – Her er det VIDÅPENT, og garderinger må til. Vi fisker på dypet, og lanserer en hest som har en rusten rad. Man skal dog være klar over at den sist aldri fikk helt sjansen, og selv om det ikke var mye igjen, så var den heller ikke tom. Viste da 12-fart siste 500m… Er brennkvikk i uttaket, og her blir det fort en tet/rygg leder variant. Skulle den ha utviklet seg ytterligere etter ca 1-mnd pause, ja, da trenger den ikke å være ueffen. Tas med som et mulig sjokk i det som er et åpent løp.

Meget spennende V65-omgang i Drammen denne kvelden

Her kan du kjøpe deg inn på våre V65-bonger

V64-3 : 7 British Steel – Er ordentlig pågang nå, og den leverte to strålende løp på Axevalla sist. I løp-1 så tok den tet, men var da med på en luftig 08-åpning. At den da fikk det litt tilslutt er ikke noe å si på. I løp-2 så blir den sittende bom fast, og den vinner fort det løpet med luker. Skulle det klaffe på startsiden her så er det faktisk ikke helt ueffent at den kan komme seg foran. Da må dog Marcus Lindgren kjøre til i fra start. Skal passes, og vi iler til med førstevalget.

V64-4 : 4 Welcome – Har fått seg et par løp i kroppen etter pause, og dette er en hest i storform! Nå sist så ble galopp direkte fra et trangt spor i volten. Dog voltet kusken veldig klønete, og han får ta litt av skylden på seg. Etter galoppen så var den helt RÅ, og den så kolossalt fin ut for dagen! Viser 14,4/2500m, og den avslutter strålende nedover oppløpet. Blir kuskeplusset med Christoffer Eriksson nå, sporet er bra, og motstanden den riktige. Kan fort utfordre den store favoritten, og vi roper et varsko!

Meget spennende V65-omgang i Drammen denne kvelden

Her kan du kjøpe deg inn på våre V65-bonger

V64-5 : 1 Min Finish – Denne har sett utrolig bra de siste gangene, og den er i sitt livs form. Nest sist så bare blåser den inn til en enkel seier når den får lukene. Nå sist så havner den i syvende utvendig, får aldri helt sjansen tilslutt, og vi hadde da 11,6 s 1000/ 09,6 s 500m med krefter igjen. Løser det seg bare fra et noen sjansebetont spor så er den helt sikkert med på foto. SE OPP!

V64-6 : 3 Virgil Mo – Steen Juul sin vinnermaskin plasseres først. Dette er en bra hest for klassen, og vi får ikke sjokk om den kan en 13-tid på en kjapp bane denne mandagen. Jogget nemlig en lav 14-tid tredje sist, og da var det krefter igjen. Har vunnet 6 av 9 i år, den står spennende til, den har kapasitet, Steen er optimist, og det kan være en banker for de litt småfrekke. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag