Djuse fikser V64-suksess


Mattias Djuse er aktuell i dagens V64-omgang.
Mattias Djuse er aktuell i dagens V64-omgang.

Banker med nydelige betingelser! To mulige supersjokk som tar opp kampen mot storfavoritter! Du sjekker vel ut vår info, og tar rygg?

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Ålborg: Dansk lunsj med potensial
V65 Leangen: Internasjonal V65 på Leangen
Oddstips: Steve Bruce går på sitt første tap med onsdagslaget

Lerum med V5-fest i Bergen 2. mars - Kr.1 080 ble til Kr.11 423,-!
Vi kom ikke helt i mål med vårt V75-spill denne lørdagen, men i V5-spillet gikk det straks bedre. Undertegnedes bong på Kr.1 080 satt nemlig som støpt, og betalte ut hele Kr.11 423,-. Kleppe Varden og Helen Boko ble begge løftet frem, og følgende info ble servert:

V75-2 : 3 Kleppe Varden – Må ha en STOR mulighet her, og det er snakk om en banker for de som ønsker å gå tynt. Var flere ganger ute mot de beste 3-åringene i fjor, og den rakk også å imponere oss i løp. I Kriteriet nest sist ble den stum, men da var den også med på 23/1000m innledningsvis, og fikk naturligvis syre til oppetter ørene da. Her jogger Kleppe Varden til tet, den har trent knallfint før årsdebuten, og den taper ikke dette løpet om den bare leverer som den skal.

V75-3 : 6 Helen Boko – Dobler vi dog a-gruppen opp med. Dette er en svært god hoppe, den er nybehandlet før denne oppgaven, og lynrask fra start. Skulle Buer komme seg foran, ja, da tror vi fakta på en topp mulighet for denne. Rapportene på den etter oppholdet er positive, og den må med. Disse to skiller seg klart ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mantorp står for kveldens V64-omgang, og det er liten tvil om at det våres i Sverige. Stadig flere hester er med på å fylle opp feltene, og det betyr stadig bedre løp å spille til. Når det gjelder kveldens omgang så fant vi vår banker allerede i V64-1. Her kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt på tet og slutt for 3 Even Smaller Plum. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 3 Even Smaller Plum – Er dagens beste banker i V64-spillet, og den står alene på alt. Kom ut etter pause sist, og den avgjorde veldig enkelt tilslutt. Er lynrask fra start, og neppe noen vil ha stor interesse av å lage noe veldig tempo på utsiden. Mattias Djuse hadde en stor dag i går hvor han vant to V75-løp, og vi er altså veldig inne på at det vil bli en flying start på den nye uken. ALL IN!

V64-2 : 6 Accolade – Er etter Ready Cash, og har altså ikke vært til å stole på hittil i karrieren. Er dog svært grunnkapabel, og den har overkapasitet i forhold til det grunnlaget den står inne i. Har skiftet trener siden den siste starten, og den skal bli uhyre spennende å følge for Erik Martinsson fremover. Jepson opp som kusk er dessuten et klart pluss. Feilfritt = da tror vi rett og slett den bare vinner et løp som dette.

V64-3 : 2 Mega Star – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var intet annet enn stor i nederlaget sist. Havnet da i tredjespor, deretter dødens, trykket seg så til tet mot siste sving, og var særdeles tapper. Er best uten sko, og mandag rykkes skoene. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Motivert! 7 Go De Luxe – Er i sin beste form, og den var bunnsolid fra et iskaldt spor sist (11,6 s 800m). Blir det bare ikke helt feil på veien så har denne vinnerform i kroppen, og skal passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 14 Ginny Wasley – Er veldig bra, og MYE bedre enn raden. Den feilet sist, men nest sist var den opplagt positiv, og møtte da flere av de beste hoppene i Sverige. Tredje sist feilet den i et voldsomt angrep, og gikk trolig glipp av seieren. Er best SKOLØS, og mandag er vel det endelig dags for å rykke dem? Klar tipsener i et ellers VIDÅPENT oppgjør.

V64-5 : 12 Making Love – Var meget god til seier sist, og den er ordentlig pågang etter sitt lange opphold. Har ikke vært helt til å stole på tidligere, og vi kjøper den derfor ikke som gigafavoritt fra et kaldt spor. Motivert, men ingen banker. 11 Mitos Gold – Dette kan være en spennende hest for de som jakter et sjokk. Den satt bom fast etter pause sist, og så veldig fin ut for dagen. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og med flyt på veien gjør den seg ikke bort. KAN SKRELLE!

V64-6 : 7 Olivinia – Er blitt strøket inn to spor, og selv om den ikke har vært rask fra start i de løpene vi har sett den i så er det en fare for at den her kan kjøre seg tidlig til tet og da er mulighetene for seier store. Motivert favoritt. 11 Rocky Bear – Er egentlig veldig bra, og til denne starten snakkes det om å rykke skoene. Det kan fort gi et ekstra kick, og den er selvskreven ved gardering. 15 Carrotlover – Er nesten alltid undervurdert, og blir neppe mye spilt. Det er dog ganske fin kapasitet i denne vallaken, og den er god nok til å skrelle om den først har dagen. Må med om man velger å spekulere litt.