Dobbel jackpot i Halmstad


Andre Eklund blir vår mann i Halmstad tirsdag. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com
Andre Eklund blir vår mann i Halmstad tirsdag. Foto: Roger Svalsrød/ hesteguiden.com

Det er 1 260 285 ekstra kroner i sekserpotten. I tillegg er det kvalifiseringer til StoSprintern og løpene er svært fine!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Jarlsberg: Ny klink vinner fra Magnus
Oddssingel fotball-VM: Lang kveld i Paris
Oddssingel Afrikamesterskapet: Elfenbenskysten med solid offensiv
Oddssingel Copa America: Uruguay og Suarez vil sikre gruppeseieren
Overgangsvinduet
: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

Som vanlig starter mandagen opp på en hektisk måte. Det liker vi! Først ut er det fransk lunsj på Bjerke. Her må V5-forslagene være innlevert innen 12:10. Kun ti minutter etterpå skal vi over til Solänget og spille V4 med svenskene. Til kvelds er det masse som skjer. På Jarlsberg er det nemlig kvalifiseringer til Jarlsberg Grand Prix Hoppeavdeling. Kanonen Hillary B.R skal ut i den tredje avdelingen. Husk å spill før 18:55. I Sverige er det dobbel jackpot i V64-spillet på Halmstad. Også her er det kvalifiseringer. Det er til den berømte Stosprinten. Fire av seks V64-løp er i dag kvalifisering til det løpet. Her må bongene inn før 19:30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en fin dag for dere som fulgte våre tips til Klosterskogen i går kveld. Alle forslagene satt enkelt, men dessverre stoppet utbetalingen for seks rette på 820 kroner. Ved siden av en klink banker i form av 8 Cachless, serverte vi flere fine objekter. 10 Gentle Voice, 4. valg i V65-2, var en av de som ble nevnt tidlig. I V65-4 serverte vi Åsa Ø.K som det klare spillet. Denne var et 5. valg. I V65-5 vant Voje Eld som et 2. valg. Dette var også vårt klare uttak. Vi håper at vi kan følge opp med enda bedre uttak mandag og utover uken.

Det er virkelig en fin V64-omgang som kjøres på Halmstad i dag. Det er naturligvis fine forutsetninger spillmessig, med dobbel jackpot! Det ligger jo deilige 1 260 285 kroner ekstra i sekserpotten. Sportslig sett er det og høy klasse på dagens løp. Kvalifiseringer til Stosprinten, som har 1 million kroner i førstepremie. Vi gleder oss til kveldens omgang. 

Vi byr på følgende vurderinger: 

V64-3: 2 Felicity Shagwell blir dagens beste banker for oss. Vi tror nemlig hoppa til Andre Eklund kan sprinte veldig fort her. Nest sist, da uten sko, så hun meget fin ut Drottning Silvas Pokal på Åby. Dessverre fikk hun ikke sitte i ro foran, og måtte slippe til en svak hest for dagen. Felicity Shagwell så uansett veldig bra ut for dagen. Nå sist ble det galopp og feil igjen. Glem det. Hun er svært rask bak bilen og det er nærmest tetgaranti her. Derfra må sjansene for seier være store. Det rapporteres om at det fort blir skoløs som nest sist. Vi tror ikke hun taper mot dagens motstand fra tet. All in!

V64-1:  9 Betting Gangster leverte en årsdebut med mersmak på Jägersro senest. Etter å ha travet i 08-fart en 400-meter inne i sisterunden, så var det sterkt å gå såpass til mål. Med andre ord, denne er klar for årets oppgaver. I dag er det Bjørn Goop som kusker og det er bare et stort pluss. Bakspor, mot gode hester på en sprint, er ikke optimalt. Derfor ingen banker. 

6 Hill Street var vi faktisk innom å bankerspille fra dagens forutsetninger. Her blir det tet på Reden-traveren. Dette er en traver med et særpreget trav. Trener Reden sier at hesten har blitt satt opp til dette, og skal således fungere bedre i travet enn sist. Fra tet kan han fint holde unna for Betting Gangster. Vårt førstevalg. 

Merk dere at 5 Zabul Fi er en meget god hest. Han ble nummer tre i det italienske derby i fjor. Debuterer for Jerry Riordan i dag. 

V64-2: 4 No Matter er lynrask bak bilen og piler fort til tet i dette løpet. Derfra mener vi bestemt at hun kan lede løpet rundt om. Hun var jo med i begge E3-finalene i fjor. Hun vant den ene som var over dagens distanse. På slutten har hun galoppert en hel deel. Det siste løpet kom skoene på for å få henne til å trave et feilfritt løp. Hun ble bare kjørt passivt med nest sist, og galopperte vekk en tredjeplass. Inntrykket før galoppen var dog meget fint. Uten galopp er vi helt sikre på at fjorårets E3-vinner er god nok til å vinne dette løpet. 

3 Fast Moving Cash underpresterte sist. Mange av hestene på stallen til Daniel Reden var svake i den perioden. I dag kommer hesten ut med amerikanervogn og rapportene er gode. Må med på alt. 

V64-4: 2 Dallas As debuterte karrieren med tre sprintløp, men har ikke startet på kort distanse siden. Hesten har virkelig utviklet seg mye den siste tiden. Fire ganger har hesten vært forsøkt kjørt i tet, og ingen ganger har det resultert i seier. Nå er det dog kort distanse, og da kan det vel gå? Hesten er hvertfall i toppform og så meget fin ut på Åby sist ved seieren. Flink Carl Johan Jepson kjører Bergh-traveren her, og det er vårt klare førstevalg i løpet. 

1 Global Well Off får Bjørn Goop opp som kusk her. Hesten får plass på våre forslag som en fire hester. Innsatsen sist synes vi dog burde vært bedre. Til tross for 10-åpning burde hesten holdt bedre. Vi har sett før at Goop kan trylle og hesten må med. 7 Call Me Brodda er i svært fin form for øyeblikket. Gått med sko på slutten, men det er kanskje dags for å gå uten i dag? Hesten er god nok til å vinne uansett balanse. 

V64-5: 6 Adi Galla blir vår klare favoritt i den femte avdelingen. Dette er en hoppe med høy kapasitet. Westerholm sin springer har kun startet to ganger i år, og innsatsen sist vitner om at hun har et fint år i vente. Spurtet da solid til tredjeplassen på Solvalla. På vår klokke står det 10,9 den siste 500-meteren. Adi Galla åpnet meget fort bak bilen tredje sist og kan blåse til tet her. Motivert tipsener. 

V64-6: 5 Spartak Face tror vi kan være et meget bra spill i avslutningen. Conrad Lugauer sin traver har overkapasitet for dette grunnlaget og bør egentlig vinne et løp som dagens. Vallaken kommer ut etter en fem måneders pause her i dag, og måtte gå et prøveløp for tre uker siden. Der så han veldig fin ut fra tet. Han er rask ut og kan sitte tidlig i tet. Husk at dette er en traver som gikk en 12-tid i sin fjerde start i karrieren. Nå har også trener Conrad Lugauer full form på stallen og sender neppe denne til start uten at den er klar. Spartak Face må prøves her. Vår DD-banker!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.