Dobbel jackpot med hele 1 768 143 ekstra i potten


Joakim Løvgren kjører vår banker i dagens jackpotomgang.
Joakim Løvgren kjører vår banker i dagens jackpotomgang. Foto: hesteguiden.com

Banker går ned en klasse! Supersjokk med superform! Tøffing senker en sliten gjeng! Vi skal ta ordentlig for oss i dagens jackpotomgang!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Leangen lørdag:
Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V65 Skellefteå:
Norske sjanser i lunsjen
V5A Øvrevoll: Herlig ettermiddagsmoro på Øvrevoll
V65 Biri:
Malmin i flyten
V5 Leangen lørdag:
Misset Derby - vinner nå
Oddstips 1:
Siste spiker i Vålerengas medaljehåp
Oddstips 2: Yttergård Jensen og co. har snudd skuta
Langskudd:
Siste sjanse for svenskejumboen

TV-kampene: Slik ser du helgens kamper på TV

Ny siste info opptur!
Under den store jackpotomgangen på Bjerke onsdagen 30. september så ble det full klaff for fire av våre V76-bonger på Eksperten. Alle med navn: Siste V76superjackpot. En andel på disse kostet Kr.500, og bongenes pris var Kr.2 000,-. Utbetalingen på disse bongene var herlige Kr.18 387 per stk.

Enorm pott i V75-spillet lørdag!
Lørdag 3. oktober braker det altså løs på Leangen! Det er SUPERJACKPOT I V75-SPILLET med helt ville 6,6 millioner ekstra i syverpotten! Menyen som venter byr på en rekke utfordringer, og det kan igjen gå mot riktig store kroner for dem som løser rebusen!

Hos oss i Nettavisen kan du kjøpe deg inn i et "V75-MILLIONLODD", og vi har bonger i alle prisklasser. Fra Kr.50 per andel til Kr.2 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gir deg tips til følgende baner på fredag:

Kl.12.45 - Skellefteå (V65 + V4)

Kl.16.00 - Øvrevoll (V4 + V5)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5)

Kl.19.25 - Kalmar (V64) Jackpot med 1.768.143 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen fra Sverige mandag så serverte vi Finnskog Oda (19,8%) som en godbit mot dagens tyngste favoritt! I lunsjen dagen etter så ble en ny godbit servert! Moe Pärla (8,8%) stod nemlig først på vår rank fra løpene på Dannero! Fra Åmål på torsdag klemte vi likegodt til med Torps Chivas (10,5%) som et herlig spill mot dagens tyngste favoritt!

Objektene sitter altså i Sverige, og nå skal vi ta for oss i Kalmar! Her er det duket for en herlig DOBBEL-JACKPOTOMGANG med hele 1,7 millioner ekstra i potten. Vår banker heter 5 XLNT Chili Tripel (V64-3), og her er dagens objekter:

V64-1 : 7 Spring Erom (8%) – En sliten gjeng innleder denne jackpotomgangen. Vi velger derfor å prøve oss med en hest som i hvetfall leverer bra sisterunder, og som har litt tøffhet i seg enda! Spring Erom kommer nå ut etter en liten pause, og den er fikset opp siden det siste løpet. Får den tempo på forestillingen her, ja, da kan den felle alt tilslutt. Drar dessuten stor fordel av et lite felt. OBS!

V64-2 : 7 Dyolo In (39%) – Blåste til tet fra spor fire i volten sist, og her må Johan Untersteiner bomme veldig om det ikke skal bli tet fra et perfekt spor. Kom ut sist uten sko på beina, og dette var en balanse som slo vel ut. Vant veldig lett, og gikk 13,2 s 700m med krefter igjen. Vi føler ikke at dette er noen kanon, og det finnes kapable motbud med. Vi nøyer oss derfor med å si at dette er en motivert tipsener. 1 Windwalker (16%) – Er en ordentlig bra hest som det ble helt feil for sist. Da ble den regelrett bortkjørt. Ble uansett trykket ned til 2x flesket med Kent Knutsson fra spor 12 på Solvalla, og det er oppsiktsvekkende. Nå står den langt bedre til, den er sikret et fint opplegg, og blir den bare ikke fast, ja, da kan den vinne.

V64-3 : 5 XLNT Chili Tripel (58%) – Har radet opp med fine innsatser, og den kunne fakta ha vært med i årets Derby om den hadde hatt litt flyt. Da kostet dog åpningen for mye, og når den likevel aldri fikk sjansen tilslutt, ja, da gikk det altså ikke. Har fått hentet seg inn etter dette løpet sist, og det er bra rapporter på den før fredagens oppgave. Her går den ned minst en klasse når det gjelder motstand, og normalt sett så skal dette dreie seg om en BRA SJANSE!

V64-4 : 11 Twin’s Fairytail (26%) – Har ikke gjort mange løpene de siste årene, men dette er en ordentlig bra hest, og når den nå er på vei mot formen, ja, da er den spennende. Sist så viser den 11,5 s 1000m i tøffe omgivelser, og den er helt klart billigere ute nå. Distansen liker den, og det er nå den skal spilles! Må med på alt av seriøse bonger i denne jackpotomgangen!

V64-5 : 2 Lord Brodde (22%) – Her er det åpent! Ideen vår blir nok en del spilt, men det skal den også være. Hadde levert flere fine løp før det var Derbykval nå sist. Leverte godkjent også der, men da uten at det rakk til en premie. Nå er den svært billig ute, sporet passer ypperlig, og det kan fort være duket for en etterlengtet seier. PRØVES!

V64-6 : 12 Alchemilla Rich (2%) – Åpent er det også i finalen. Draget vårt er i toppform, men den blir likevel ikke rørt i totoen. Den var solid i nederlaget nå sist, men ble da plukket ned helt oppunder mål. Nest sist så fullfører den bra med tanke på en tøff innledning. Tredje sist så er den også meget bra i nederlaget, men igjen så blir det et knepent tap. Får den nå gå med i ryggene, og samtidig får litt fart på forestillingen, ja, da kan fakta dette gå! Kan sjokke!