Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen: Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V65 Biri:
Helgecashen skal hentes på Biri
Oddssingel Eliteserien: Mjøndalen har sett fryktelige ut
Oddssingel Premier League: Rodgers har gjort underverker med Leicester
Målscorerspill Eliteserien
: Herlig målscorerodds på Marcus Pedersen
PostNord-ligaen: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

En spennende fredag venter, og moroa er i gang kl.12.45.Da skal vi nemlig til Sverige og Hagmyren hvor det blir både V65 + V4. Biri står så for den norske V65-omgangen med start kl.18.55, før Umåker avrunder fredagen med en HEIDUNDRENDE DOBBEL V64-JACKPOT kl.19.30. Det ligger hele 1 415 743 ekstra i kveldens sekserpott.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene

Umåker innleder sin superhelg med en mildt sagt spennende DOBBEL V64-JACKPOTOMGANG denne kvelden. Over 1,4 millioner ligger ekstra i sekserpotten, og det i en omgang som fakta burde gi bra betalt. Dagens beste banker har vi spart til finalen, og her kan vi ikke gjøre annet enn å tro mye på 10 Miss Sober som så glitrende ut i årsdebuten. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 4 Lennox Laday – Har en DRØMMEOPPGAVE foran seg denne fredagen, og dette er et av dagens beste objekter på travet. Dukket opp etter at vintertreningen var gjort unna sist, og vi likte den skarpt. Fikk etter hvert tredje innvendig, var ikke tom da kusken måtte ta i den i stengt posisjon knappe 100m fra mål, og den kom til mål med litt krefter på tanken. Hadde nok uansett godt av det løpet i kroppen, og den kan umulig bli enkel å fange fra tet denne fredagen. Følger nemlig bilen fra start, og teten burde den få gratis. Da er dette hesten å slå, og for oss er det en gåte at den virker til å bli lite spilt. Hadde faktisk kun 2,1% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og akkurat det er «GALSKAP»! Banker for de helfrekke!

V64-2 : 7 Amazato – Er en steingod finne som det ikke skal bli veldig enkelt å ha med å gjøre her. Den gikk et knallbra løp i kulissene etter en grov galopp på en elendig bane tredje sist. Så spurtet den sterkt via sjettesporet mot oppløpet nest sist, og da hadde vi 12,9 s 1000m på klokken. Nå sist ble den også tatt rolig ut, og havnet sist. Ble bortkjørt mot den siste svingen, fikk dermed sene luker, og tapte knepent etter å ha gått 13,7 s 1000m. Kusken i mot, men dette er en topphoppe som duger godt i omgivelser som dette. SPILLES!

V64-3 : 5 Stall Warning – Spennende løp med flere aktuelle objekter. Hesten vi lanserer hadde 2,8% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er for lite. Stall Warning spurtet nemlig strålende etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen. Distansen på fredag er intet minus, og får bare kusken til styringen så gjør ikke denne seg bort. OBS!

V64-4 : 2 Björlifix – Er det bra grunnkapasitet i, men den er ikke helt stabil, og kan derfor galoppere. Virker dog mer «trygg» i hendene til sjefen, og Jan-Olov Persson sitter seg igjen opp i kveld. Fikk aldri helt sjansen tilslutt sist, og den kom til mål med krefter igjen (22,1 s 800m). Kan smyge med nå, og blir den bare ikke fast så duger den mer enn godt nok i et løp som dette. Gjør livet surt for storfavoritten?

V64-5 : 2 Hill Street – Var hakket bak de beste 3-åringene i USA i fjor, og det er en hest som kommer til å gjøre det skarpt i Sverige. Vi hadde nok banket den med en toppkusk i jolla, men orker ikke å banke Daniel Reden som er i den andre enden av skalaen av kusker. Kanskje sveriges beste trener, men langt fra akkurat det på kuskebiten. Vi plukker derfor med oss 3 Noble Boy/4 Golden News fra Stall Linderoth. Begge disse har solid kapasitet, og viste flotte ting som 3-åringer i fjor. Det gjorde også 7 Frenchnorwegian ID, som dessuten spurtet fint i kulissene i Frankrike nest sist. Disse fire skiller seg litt ut i et veldig spennende oppgjør!

V64-6 : 10 Miss Sober – I et løp hvor de fleste kommer til å streke på med omtrent alt som kan krype å gå tar vi stilling, og går ALL IN på en traver som har et svært spennende 2019 foran seg. Var et lite hakk under de beste i årgangen i fjor, men femte sist plukket den faktisk ned en såpass kapabel hoppe som Ajabaja fra dødens på 13,6/2140ma… Sist var det duket for årsdebut, og den dukket opp i løpet med to av de beste i årgangen, Racing Brodda og A Sweet Dance. Så smellfin ut for dagen, og den ble sittende bom fast som helt ubrukt. I det løpet ble det avsluttet i 08-fart… Har sett glimrende ut i jobb i etterkant, og den er nok fort hakket forbedret med et løp i kroppen. Er den klart beste hesten i finalen, og vi er veldig inne på at Miss Sober bare skal runde en gjeng som dette. ALL IN!