Sportspills øvrige søndagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert søndagens viktigste kamper
Tippetips: Viking ødelegger Rosenborgs medaljehåp
Oddssingel PL: Tøff bortekamp for Manchester United
Oddsdobbel Eliteserien: Kun tre poeng som gjelder for Sarpsborg 08
Oddssingel Eliteserien: Nå er det ingen vei tilbake for Strømsgodset
V64 Bro Park: Dobbel jackpot på galoppen
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Søndagens byr på flere jackpotomganger. V64-omgangen på Bro Park byr på dobbel jackpot og hele 795 506 SEK ekstra i sekserpotten. Søndagen byr ellers på V75-omgang fra Eskilstuna og søndag kveld er det klart for internasjonal V65-omgang på Jarlsberg. Også her er det stor jackpot og hele 617 059 kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om galopp og den doble jackpotomgangen på Bro Park. Her er det altså 795 506 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp i V64 er kl 12.45. V5 er det også, og denne innledes i V64-3 med spillestopp kl 13.33.

Ekstrapott i V65
For to uker siden var V64-spillet så lett at det ikke ble penger for fire rette. Sist søndag var det helt motsatt, da ingen klarte rebusen på Øvrevoll. Det er stipulert at en alenevinner vil få utbetalt to millioner for rett sekser, pene penger en måned før jul.

Vi har valgt å gå litt tynt i tre løp. V64-1 og V64-4 er toårsløp, og blant de yngste skiller det ofte mer enn blant de eldre. De beste blir i den første årgangen ikke straffet for å prestere bra, og derfor prøver vi å gå tynt. I V64-4/V4-2 hadde 6 More Caviar en flott debut til seier for tre uker siden. Men 7 Fast and Free kommer fra England med sterke innsatser. Har aldri startet på sand, og det er et usikkerhetsmoment. Vi står uansett på denne duoen både i V64-spillet og i V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi går også tynt i V64-6/V4_4/DD-2. 8 Noosa Prince har to seire på raden, begge tatt med Elione Chaves som makker. Nå er Chaves på plass igjen, og formen er meget god. 8 Noose Prince bankerspilles på de to minste V64-forslagene og blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi rangerer 10 Dutch Heart nærmest. Tapte en del fra start sist, men rakk likevel frem til seier. Blir med på de to største V64-forslagene og på samtlige V4-forslag.

De tre øvrige avdelingene synes vi er åpne. Selv om ikke feltene er så store, tror vi det blir fine penger for seks rette.