Dollars sørger for jubel på en tirsdag

Joakim Lövgren er dagens bankerkusk.
Joakim Lövgren er dagens bankerkusk. Foto: hesteguiden.com

Bankeren strålte det av sist! Smell i totoen, men oss lurer dem ikke! Under en rivende utvikling, og slår til som en frekkis! Godbitene til Jägersro er servert!

Sportspills meny tirsdag:
V65 Momarken: Svært interessant V65-omgang
V65 Täby tirsdag kveld: Galoppeksperter i form
Lunsj-V5 Forus: Bankerfritt med herlige drag
Oddstips 1: Bologna jakter Serie A-retur
Oddstips 2: Målfattige opprykksdramaer
TV-fotball: Oversikt over ukens TV-sendte kamper

En svært så begivenhetsrik tirsdag står for tur, der Nettavisen kommer med tips til fire travkjøringer og et galoppstevne. Moroa starter med V4-lunsj fra Romme og fortsetter med lunsj-V5 fra Forus. Til kvelden er det V65 fra Momarken, det er V64 fra Jägersro og det er galopp med V65 fra Täby galoppbane.

Tipsene har satt fantastisk sterkt den siste tiden, og totalt sett så har våre forslag spilt inn langt over 1,5 millioner kroner! Høydepunktene har vært MANGE, men det vi husker best skjedde på Leangen mandag 25. mai hvor vi spilte inn hele 750 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ellers ut følgende gevinster:

* Lindesberg 24. mai - 150 000 innspilt! Banker: Tangen Stegg (4-valg)!

* Sørlandet 24. mai - 60 000 innspilt! DD-banker: Sagitta (5-valg)!

* Halmstad 25. mai - 60 065 innspilt!

* Eskilstuna 26. mai - 26 347 innspilt!

* Forus 26. mai - 50 0000 innspilt!

* Bjerke 27. mai - 130 000 innspilt!

* Klosterskogen 28. mai - 60 000 innspilt!

* Solvalla 30. mai - Over 200 000 innspilt!

* Klampenborg 30. mai - 60 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Som vanlig er det utfordrende på Jägersro, og dagen i dag er intet unntak. Vår banker kommer ut i V64-3, og den heter 5 US Dollars.

Få ellers med deg følgende objekter:

V64-1 : 4 Pelikan Trio – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og dette er en traver som virkelig ligger i skorpen. Nå sist ble den sittende delvis fast i kulissene, og den hadde krefter igjen over mål. Var da ute i tøffe omgivelser, og dette ser billigere ut. Prøves som en frekkis i innledningen!

V64-2 : 6 Madame Love – Småskummelt løp hvor vi føler at favoritten Berra K. blir noe overspilt. Har nemlig ikke fungert spesielt bra, og sist mistet den aksjonen veldig oppunder mål. Draget vårt er BRA på kapasitet, og nå sist passerte den mål med mye krefter igjen. Den så MYE forbedret ut for dagen, og den skal bli spennende å følge videre. Conrad Lugauer har vi respekt for, og hestene hans pleier å gå til mål. OBS!

På lørdag kan du bli 13 millioner rikere ved å spille V75!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 5 US Dollars – Gjør stortsett bare fine løp, og den var solid til seier sist. Avgjorde da sikkert fra dødens på en god tid, og vi likte det vi fikk se. Burde ha en OK sjanse på tidlig tet denne tirsdagen, og på hesten sin beste distanse så renner den fort unna på en kjapp bane. MOTIVERT!

V64-4 : 12 Thunder Peak – Er en VELDIG bra hest for klassen, og den skal bli meget spennende å følge i 2015. Var enorm første gangen ut etter pause tredje sist. Så var den under pari (Syk?) nest sist. Nå sist så kom den med noen mektige kliv ute i banen, og fanget inn tethesten oppunder mål. Så igjen utrolig bra ut, og dette er en traver som Steen Juul forventer seg mye av. Er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og får den bare litt flyt på veien så skal sjansene være gode.

På lørdag kan du bli 13 millioner rikere ved å spille V75!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-5 : 3 Pietra I – Har fått seg noen løp i kroppen etter pause, og her er det form i anmarsj! Nå sist feiler den før bilen slipper feltet, men den viser faktisk 12,9/1700m etter feiltrinnet. Fikk naturligvis noe melkesyre tilslutt, men det skulle nesten bare mangle. Er veldig kjapp ut, og den har en lav 12-tid i kroppen. Er ikke borte da, og den prøves som en skrell selv om den er noe tøft ute grunnlagsmessig.

V64-6 : 12 Imperator – Har fått seg to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna. Den så knallfin ut i kulissene nest sist, og den passerte da mål med krefter igjen. Var da ute mot BETYDELIG bedre hester enn dette. Nå sist så var det duket for seier, og den imponerte mot gode hester. Virker til å ha ekstremt mye inne, og den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kan bombe alt med flyt!