*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En nydelig jackpotomgang venter på Färjestad

Bjørn Goop har fine sjanser i V64-omgangen på Färjestad i kveld. Foto: Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com.

905 294 ekstra svensker kroner ligger i sekserpotten, og vi kliner til med to V64-bankere!

05.08.19 11:20

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips Championship: Huddersfield skal slå et svekket Derby-lag
Oddstips Eliteserien: I dag tror vi det kan bli folkefest i Drammen
V65 Leangen: Blekkan viser frem en talentfull 3-åring
V4 Hagmyren: Bortglemte objekter til lunsj
V5 Bjerke: Hamre har bankeren på Bjerke
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Det er dags for en ny uke og vi har masse flott travsport å se frem til som vanlig. Onsdag er det som vanlig V75 Bonus på Bjerke, men nå er det over 1 millioner kroner ekstra i syverpotten! Lørdagens V75-omgang går av stabelen i Drammen denne uka. Herlig med V75 i Drammen, og her kan man vinne hele 13 millioner.

Først er det en innbringende mandag som venter oss. Vi begynner uken med årets siste franske lunsj fra Bjerke. De tre første løpene er som vanlig høy omsetning i Vinnere/ Plass-spillet. V5-innlevering er 12:10. Kun ti minutter etterpå setter Hagmyren i gang en fin V4-lunsj. Til kvelds er det Leangen som er vertskap for V65-kjøringen her hjemme. I Sverige er det Färjestad som er vertskap for V64-omgangen, og her ligger det 905 294 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En herlig jackpotomgang venter oss fra Färjestad. Over 900 ekstra svenske kroner ligger i sekserpotten. Vi byr på følgende vurderinger:

V64-1: 3 Mago skal ha veldig gode vinnermuligheter i V64-innledningen. Denne seks år gamle fuxen er en ordentlig herlig traver. Nest sist tok den seg forbi en såpass flink hest som Testa di Cavolo. Mago galopperte bak bilen nå sist, og det er slik han kan gjøre. Vi håper dog han går i trav i dag, for da ligger veien for tet åpen. Husk at hesten er ubeseiret i denne posisjonen. Slik vi ser det så er dette feltets beste hest, og han konkurrerer mest mot seg selv her. Vi satser på feilfritt løp, og at hesten vinner. All in!

V64-3: 6 Enriko Ha er en herlig Un Mec d'Heripre-sønn, som blir trent og kjørt av Bjørn Goop. Hesten har tre seire på fire forsøk så langt i karrieren. Nest sist var hesten plutselig elendig på kveldens bane, men glem det. Han var tilbake nå sist og spurtet meget raskt til seier. Nest sist var det noe galt, det er vi helt sikre på. Hesten har to av tre seire fra tet og fra dagens springspor ligger alt til rette for at Goop blåser til tet igjen. Derfra blir den talentfulle 3-åringen svært vrien å slå. Dette er jo en ordentlig fin traver, og han har vunnet sportreknigen. All in!

V64-2: 5 Beartime kan sjokkere salen i den andre avdelingen. Vallaken har kun gjort to starter i år, og begge har endt i tidlig galopp. Nest sist, i årsdebuten, kom han hyggelig tilbake og viste at hesten er i orden for tiden. Vi vet denne har masse fart bak bilen. Han blåste tross alt til tet i et løp hester som Night Brodde og Betting Gangster var med i femte sist. Beartime viste også litt av hva han kan på Ørebro fjerde sist. Spurtet forrykende da i E3-bonus. Beartime må få det til å fungere, men gjør den det kan hesten blåse til tet og vinne dette. Fire prosent er altfor lite.

V64-4: 8 Tricky Face har vært uheldig med sportrekningen i dette løpet. Hesten til Anders Svanstedt er dog i sitt livs form for tiden. Nest sist ble den brukt veldig mye underveis, men til tross for dette tok han seg av løpet fra dødens. En meget god innsats. Nå sist galopperte hesten som seiersaktuell når det gjenstod 400 meter. Kommer Tricky Face riktig på det fra et vrient spor, så tror vi han kan vinne. Fem prosent er altfor lite!

V64-5: 2 Triomphe Ferm og 4 Wellino Avenue er to gode hester i dette løpet, og det er meget gode muligheter for at en av disse vinner. Førstnevnte viste veldig fin form i løpet sist på Årjäng. Wellino er fort den beste hesten av disse, men vi utelukker ikke Bjørn Goop. Vi tar med begge på alle forslag.

11 I'm Sailing kan være en outsider om de to ovenfor skulle kjøre mot hverandre. Dette er en hest i svært god form som gjør gode løp hele tiden. I tillegg blir den klart mindre spilt enn favorittduoen. Passes.

V64-6: 1 Indra's Secret kom tilbake etter en pause på åtte måneder nå sist, og her er det gjort en god jobb i pausen. Trener Svante Båth sendte sin springer ut i herlig skikk. Hesten holdt lekestue med sine konkurrenter og viste hvilken flott kapasitet hun innehar. Dagens løp er ikke spesielt tøft, og vi så hesten på Solvalla rundt dette tidspunktet i fjor. Da blåste hoppa til tet, så hun har fart bak bilen. Skulle hun greie tet er sjansene store, men dette er en sterk traver som ikke er avhengig av noe opplegg. Vi må bare prøve denne i DD-spillet etter inntrykket senest.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Annonsebilag