Gå til sidens hovedinnhold

En V64-omgang med stort potensial

Toppobjekter er jobbet frem i en særdeles utfordrende og spennende V64-omgang! Du sjekker vel ut våre oppdaterte tips, og blir med på moroa?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Örebro:
Strålende V4-lunsj fra Sverige
V5/V4 Øvrevoll: Siste torsdag på Øvrevoll
V65 Klosterskogen: Internasjonal V65-omgang med frekk banker
V64 Bergsåker: En V64-omgang med stort potensial
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens Europa League-kamper
Oddssingel Europa League: Rosenborg jakter opptur i Europa
Oddssingel Europa League: Gerrard med sensasjonell statistikk på Ibrox
Oddssingel Europa League: Partizankan overraske på Old Trafford
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på denne godbiten?

7 Arwen T. Dream (V4-1) –
Er en annen som neppe blir mye spilt, men som er spennende. Den spurtet strålende etter sene luker nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Var da med på en ganske tøff åpning. Kan sitte der med litt bedre flyt nå.

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenLyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Vi fant faktisk ingen klink banker i torsdagens V64-omgang, men en banker må vi ha da dette er en særdeles utfordrende omgang. 2 Hulte Sofia (V64-3) har sett MYE forbedret ut aksjonsmessig på slutten, formen virker dessuten solid, og i kveld er vi veldig inne på at det kommer en seier. Dette er vårt halmstrå i omgangen. Gå ikke glipp av følgende snadder:

V64-1 : 5 Going For Gold Zaz – Fikk maks sist, og var da klart slått av 4 Digital Ink. Gangen før ble den sittende bom fast som fulltanket, og vi gav den et stort pluss i kanten. Er klart best på litt kortere distanser, og den elsker en kjapp sprint. Et lite felt er dessuten kun et stort pluss, og med litt flyt på veien skal den være HELAKTUELL i et løp som dette. OBS!

V64-2 : 3 Divina – Spurtet bra sist (15,5 s 800m), og kom til mål med litt krefter igjen. Er en ung hoppe under utvikling, og den har lite penger på konto målt opp mot kapasitet. Kan ikke få et spesielt finere løp enn dette når det gjelder motstand, og feilfritt dukker den nok opp på foto. SKRELLER?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 2 Hulte Sofia – Har gjort fine løp på slutten, og har fungert bedre enn hva den gjorde tidligere. Fullførte sterkt sist, mens den viste solid skalle i en tett oppløpsfight nest sist. Her kan den fort bli vinket til tet, og da kan dette være over. Er en veldig motivert favoritt.

V64-4 : 6 Tip Jar – Må være spennende i kveld, og dette er dagens BESTE objekt for oss. Den spurtet bra mot tøff motstand nest sist, og var ikke helt tom over mål. Nå sist havnet den på vingel fra start, og ble etter hvert bakket ned i køen. Fullførte fint, og igjen var det nok noe krefter igjen på tanken. Er KJAPP i vei, og prikker bare kusken starten her så kan det fakta bli tet. Vant to løp i fjor, og her kommer fort årets første til FLOTTE ODDS I LUKENE! MÅ BARE PRØVES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 6 Atlas Vendil – Småskummelt løp med usikker form på favorittene. Vår ide har ikke gjort veldig mye feil, men sist ble det altså galopp fra et trangt spor i volten. Var bra både nest + tredjesist, og den har litt inne. Motstanden skremmer ikke, og klaffer det bare litt underveis så duger den godt. OBS!

V64-6 : 7 Jack Zon – Feilet med krefter igjen i angrep sist, og gikk da glipp av en plass helt der fremme. Var da ute mot betydelig tøffere motstand enn hva som venter her. Gangen før vant den enkelt etter at den etter hvert kjørt seg til tet. Har blitt strøket inn et spor, og etter at storfavoritten er blitt strøket, ja, så ser fakta dette spennende ut på forhånd. Slår til som en godbit?


Kommentarer til denne saken