Enorm V64-jackpot med 1.757.818 ekstra


Bjørn Goop kjører vår V64-banker mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører vår V64-banker mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Over 1,7 millioner ekstra i potten! Banker med brillefine betingelser! Supersjokk som den store sal sover på! Frekt bud er forbedret! Jackpotmoro venter!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Gävle:
Vi jakter ny V4-suksess
V65 Drammen: Tøffingen til Høitomt moser alt
Oddstips 1: Everton kan ta et kjempesprang
Oddstips 2:
Aalborg jakter Solbakkens FCK
TV-kampene/streaming: Her er mandagens oversikt 

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en deilig jackpotomgang i vente fra Mantorp mandag, og det ligger altså hele 1,7 millioner ekstra i sekserpotten! Menyen som venter er krevende, og vi byr på en sjansebanker mot jackpotcashen! 4 Cummin har en strålende oppgave foran seg, og det kan fort dreie seg om tidlig tet og slutt! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 7 Trust Launcher (28,7%) – Var knallgod til seier fra dødens sist, mens den fikk maks bak to kanoner som Dernier Viking/Calvin Borel nest sist. Er brennkvikk fra start når den blir laddet med, og her vil nok Peter Untersteiner prøve å søke fremover direkte. Skulle han komme seg foran med vårt drag, ja, da kan fort dette løpet være over, og vi roper et varsko. Gikk med sko på beina i sitt siste løp, og det taklet den bra.

V65-2 : 3 Assumetoberich (18,0%) – Kom ut etter en liten pause på Solvalla sist, og det var en herlig stil på den da. Dundret til tet fra et spor litt langt ute, og den kom helt alene til mål etter en sisterunde i 15-fart. Blåser fort til tet om den løser ut slik som sist, og da kan den fort renne unna påny. Gir garantert favoritten kamp!

V65-3 : 3 Blue Diamond AS (6,8%) – Er en bra hest med en fin grunnkapasitet. Kommer mandag ut i regi Jori Turja, og blir dessuten kuskeplusset med Jorma Kontio. Motstandsmessig kan ikke denne hesten få et billigere løp, og fra et perfekt spor så er i hvertfall vi på hugget. Må bare prøves direkte, neste gang kan den være «oppbrukt».!

V65-4 : 7 Ljusterös Kiss (2,4%) – Er bedre enn raden, og vi føler at dette er en traver som ligger i skorpen. Har levert fine løp de siste gangene, men uten å ha fått noen spesielt bra uttelling. På mandag står den nydelig til i springspor på strek, og den har i det hele tatt en riktig oppgave foran seg her. Har vunnet løp med sko før, og den takler den balansen. Skulle Jörgen Westholm kanskje komme seg foran med Ljusterös Kiss, ja, da må det dreie seg om en bra mulighet. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Cummin (35,5%) – Blir vår sjansebanker i en svært utfordrende V64-omgang. Har et aldeles skreddersydd løp foran seg, og skulle Bjørn Goop nå teten fra et perfekt spor, ja, da burde fakta dette løpet være kjørt. Nest sist så vinner den enkelt på en god tid. Nå sist blir den nok noe tempotorsk, og selv om den går 13,0 s 800m så holdt det kun til en femteplass. Nå tror vi på en mye bedre plassering, og dette er altså vår banker i jakten på jackpotkronene!

V65-6 : 8 Cash Lane (14,3%) – Gjør stortsett sitt beste hver gang, og dette er en ordentlig bra hest i klassen. Kommer mandag ut etter en liten pause, og det er GODE rapporter på den fra Stall Untersteiner. Man har ventet på denne oppgaven, og hesten står altså perfekt inne på pengene. Sporet trekker ned, men to strykninger hjelper på, og med flyt på veien så dukker den opp helt der foran. MÅ PASSES!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.