*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Eskilstuna med en spennende jackpotomgang

Magnus Jakobsson kjører et par av våre luringer i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Store kroner å spille om! Hele 1.098.330 ligger ekstra i sekserpotten! Vi lanserer en solid banker samt mye annet snadder! Bli med på moroa da vel!

29.09.15 13:31

Sportspills meny tirsdag:
V4 Dannero:
Nytt snadder blir servert i lunsjen
V5A Momarken:
Brandt senker favoritten
V65 Forus:
Herlig jackpot med 391 193 ekstra
Oddstips 1: Chelsea er ikke seg selv
Oddstips 2:
Bayern i kalasform smadrer Molde-dödaren
Oddstips 3:
Matchen som betyr alt for Lyon
Oddstips 4:
Deilig dobbel til 4,62 i odds
V75/V76: Tidenes jackpotuke

To helt spesielle høydepunkter venter denne uken, og her er det bare å merke seg følgende:

30. september: Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

3. oktober: Lørdag er det DOBBEL-JACKPOT i V75 på Leangen! 6,6 mill ekstra i sjuerpotten! Du kan vinne 22 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Eskilstuna inviterer til en saftig jackpotomgang hvor det altså ligger hele 1.098.330 ekstra i potten. Menyen er langt fra lettløst denne tirsdagen, og vi tror på riktige så fine kroner for dem som kommer til lukene. Bjørn Goop får tilliten som dagens bankerkusk, og dette ser rett og slett veldig bra ut for 1 Hot Vanquish (V64-4)! Sjekk ellers ut følgende:

V64-1 : 6 Pave The Way (5%) – Innledningsløpet i dagens jackpotomgang er skummelt. Det skal altså dreie seg om en supersprint med slitne hester på farten. Den vi heiser til topps er nå helt riktig ute, distansen er intet minus, og den ventes forbedret med et løp i kroppen etter pause. Kommer den seg bare ned i en bra rygg, ja, da skal dette være en av dem som har mest å gi tilslutt. PASSES, men garder dette løpet bredt!

V64-2 : 5 Super Benny (5%) – Er bedre enn raden, og den ligger litt i skorpen. Gikk en fullt godkjent sisterunde nå sist, og innsatsen var bra. Kommer her ut mot riktig motstand, og den kan sitte der med flyt! 1 Aramis Hornline – Gjorde et fint løp etter pause sist. Var da med på en ganske tøff førsterunde, og det ble derfor litt syre tilslutt. Nå er det Jorma Kontio opp, og fra et nydelig spor i volten så skal den ikke undervurderes.

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V64-3 : 12 Santiago Bi (24%) – Spor 12 på en sprint er selvfølgelig ikke bra, men vi velger uansett å sette den ført etter det den har vist på slutten. Gikk rett og slett helt rått etter galopp nå sist i V75, og da viser den 10,8/1000m etter feiltrinnet. Da gikk den med vanlig vogn, og sko på beina. På tirsdag blir det fort yankervogn igjen siden det nå skal dreie seg om autostart, så får man også følge med opp mot start om Bjørn Goop velger å rykke skoene. Har kapasitet til å blåse denne gjengen, og vi må bare ha TRO!

V64-4 : 1 Hot Vanquish (76%) – Har funnet et nytt gir etter at man rykket skoene på den, og den har levert varene de siste gangene. Tapte for en bedre hest sist, og den kunne altså ikke stå helt imot Othello Face den siste biten. Vi hadde uansett 13,7 s 1000m på klokken, og det må være OK. Gangen før så avgjorde den sikkert på en 15-tid/2640ma. Sist så dempet Bjørn Goop mye, og denne gangen tror vi han trekker jevnere unna i spiss. Kan rundt 15,0 på distansen, og da sier det seg selv at den blir vanskelig å plukke ned. TET OG SLUTT!

Superonsdag med tidenes V76-pott på Bjerke! Jackpot og Bonuspott fordeles på alle med 7 rette. 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V76-bonger onsdag

V64-5 : 2 Peter’s Lucky Day (3%) – Er sylvass på speed når den får gå med i rygger, og dette er en passende oppgave for vår skrell-ide. Her lukter det en rygg leder variant, og skulle lukene komme tilslutt, ja, da kan den fort felle denne gjengen til herlige odds i lukene. Prøves direkte etter pausen, og vi roper et aldri så lite varsko for en hest som neppe blir veldig hardt betrodd.

V64-6 : 4 Beppen Palema (20%) – Har virkelig ikke hatt noen marginer med seg den siste tiden, og den er betydelig bedre enn raden. Sist så feilet den i angrep ut mot oppløpet, og den gikk glipp av en plass helt der foran. Kommer denne tirsdagen ut i et jevnt 4-årsløp, og får den bare litt flyt på veien så forventer vi at den kjemper helt i fremste rekke. MÅ MED PÅ ALT!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag