Fest med Chaves


Matauri (til venstre i bildet) og Elione Chavez er Nettavisens V64-banker på Täby mandag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Matauri (til venstre i bildet) og Elione Chavez er Nettavisens V64-banker på Täby mandag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Täby galoppbane byr på storslagen V64-omgang mandag kveld og norsktrente hester er i hetluften igjen.

Sportspills meny mandag:
V4 Åby: Store penger i luften
Oddstips 1: Formlag til flott odds
Oddstips 2: Ett poeng er perfekt i kveld

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Velkommen til en ny trav- og galoppuke. Det er nok av høydepunktet også denne uken. Bjerke travbane byr på V65/V76 tre dager på rad, når landets hovedbane byr på kvalifiseringer til Norsk Travkriterium og Norsk Derby tre kvelder på rad. I tillegg er det V75 fra Forus førstkommende lørdag og søndag er det svensk Derby med ekstra V75 fra Jägerso. Galoppen har også sitt. Mandag er det V64 fra Täby, onsdag er det V4 fra Jägersro, torsdag er det V65 fra Øvrevoll og søndag er det V4 fra Klampenborg. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppekspertet holder koken og fanger stadig fine gevinster:
Det totale forvandlingsnummeret 2 Caitling i V64-1 sin fjerde strake seier forhindret en makeløs søndag for Nettavisens galoppeksperter forrige  søndag på Øvrevoll, selv om det ble fine penger med flere femmere og mange firere på forslagene. 

I V4-spillet ble det uansett solide treffere. Det lille forslaget (innl.pris kr 192) satt klokkerent og betalte tilbake 1 544 kroner. DD-bankeren 3 Lord Of Trouble (DD-2) vant også greit og sørget for pene 13,74 i DD-odds.

Søndag ble det klaff for guttas aller minste V4-forslag (innl.pris 192)i Gøteborg, V4 betalte tilbake 821 kroner, ranket på fire rekker av Nettavisens formsterke galoppeksperter.

I tillegg ble det klaff for Rolf Lerums minste V65-forslag (innl.pris kr 180) på Jarlsberg søndag kveld. Sjuendevalget Mr. Beach var krysset på tre hester i V65-3.

Vurderinger av Birger og Morten:
En spennende meny på Täby mandag kveld. Vi setter vår lit til 4 Matauri i V64-4. Han har møtt eliten hver gang han har startet, nå er motstanden noe enklere. Neste start blir Stockholm Cup om tre uker. Bør vinne her om han skal ha sjanse i det løpet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers er det store penger å løpe om mandag. I V64-5 er førstepremien 1 181 028 svenske kroner, og 15 håpefulle stiller til start. I det løpet finner vi vår luring. 4 Mestre dos Magos gikk flott i Norsk Derby til femte, det kan være nok til å vinne her.