Finsk flyvemaskin gjør kort prosess

Tuomas Korvenoja, og Jontte Boy blir hardt betrodd i V64-5. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Tuomas Korvenoja, og Jontte Boy blir hardt betrodd i V64-5. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Topphester i en fantastisk V64-omgang! Banker som så enorm ut i årsdebuten! Sjokk fra toppkusk! Frekkis som er bedre enn rad! Vi jakter ny opptur i Sverige!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

De fine fremgangene fra Sverige fortsatte på Örebro lørdag 2. mai. Alle våre V4-forslag satt, og den lille bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.168, ja, den betalte ut fine Kr.1 839,-. 

DD-spillet ble ranket ut på 1 rekke, og DD-oddsen ble fantastisk fine 37,81. Lass North Star holdt lekestue fra tet, mens Monas Invercote tok ned dagens i særklasse tyngste favoritt. Vi serverte kanon info på skrellen, og dette var for oss dagens beste spill.

Fra 1. januar 2015 så økte Nettavisen sin satsing på svensk trav kraftig. Du tar vel rygg på våre oppdaterte tips fra nabolandet?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

Når det gjelder V64-omgangen som er i vente fra Åby denne søndagen så inneholder den noe av det ypperste Sverige kan by på av 4-åringer. Kval til Konung Gustaf V:s Pokal samt Drottning Silvias Pokal skal kjøres. Løpene er spekket med topphester, og omgangen var utfordrende å ranke.

Vi banker 3 Jontte Boy (V64-5), og kan ellers by på følgende:

V64-1 : 6 Volstead – 1 Al Dente blir som vanlig HARDT betrodd, men vi er fakta noe usikker på denne favoritten. I fjor så ble den dårligere og dårligere i aksjonen, og skal vi være ekstra kritisk så synes vi ikke at den var mer en OK sist når det gjaldt aksjonen. Kan selvfølgelig renne unna fra tet, men den kommer ikke til noe dekket bord. Draget vårt leverte et helt fantastisk løp sist, og det var sånn at man måtte gni seg i øynene. Stakk bare i fra etter et småtøft opplegg, og innsatsen var femstjerners! Blir nå kraftig kuskeplusset, og den må tas på alvor med denne blåseren i kroppen. 7 Fire To The Rain – Var tung første gangen ut, men vi regner med at den har gått kraftig frem med denne blåseren i kroppen. Er kanskje den hesten som er hardest i skallen når den har formen på topp, og man skal være forsiktig med å undervurdere den etter løpet sist. OBS!

V64-2 : 7 Charmant Hornline – Her skal det dreie seg om hopper, og vi prøver oss med en mulig superskrell. Når det gjelder draget vårt så var den lysende sist etter at vintertreningen var gjort unna. Den avslutter formidabelt når den får lukene, og den gikk pigg i mål. På klokken vår står det 12 s 700m, og oppløpet gikk under 10. Da gikk den ikke med sin optimale balanse, og det gjør ikke akkurat prestasjonen dårligere. Kan overraske med flyt! 5 Evalina Palema – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er spennende her. Nå sist så havnet den opp i dårlige rygger, men den avslutter meget sterkt, og vi har 10,1 s 300m på klokken med krefter igjen. Er kuskeplusset med Erik Adielsson, og skulle den komme seg foran så kan dette gå. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3 : 9 Origo Tilly – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den har form i kroppen til å legge dette feltet på rygg. Var riktignok litt «dorsk» sist, men den fullfører uansett klart bra. Nest sist feiler den som mulig vinner i den siste svingen mot Explosive De Vie/Al Dente, og da så den strålende ut med skoløs balanse. Kan få løpet på søndag, og den må med på alt! 10 Valentino Strix – Var blant årgangens beste hester på sommeren i fjor, og vi glemmer ikke så lett det løpet som den gjorde mot Al Dente på Örebro den 15.06. Da var den rett og slett meget god. Har nå fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den viste sist at storformen er rett rundt hjørnet. Leverer da et fantastisk oppløp, og den gikk pigg inn i mål. Skal bli spennende å følge videre, og for dem som er på jakt etter et sjokk, ja, da skal de ta med denne.

V64-4 : 4 Ruby Trap – Har radet opp i billige lunsjløp, og den skal bli spennende å følge søndag mot en helt annen type motstand. Hesten ser utrolig bra ut, og den har mye inne. Den har en herlig innstilling, og det skal jo også bli interessant å se den med en ordentlig toppkusk. Motivert favoritt, men vi vil se den en gang mot en slik motstand før vi anbefaler et bankerspill. 11 Anna Greta – Dette kan være noe for dem som vil ha med en skrell på kupongen. Den gikk PIGG i mål uten luker i årsdebuten nest sist, mens det ble galopp sist grunnet ømme høver. Må muligens gå med sko på søndag, men skulle den få gå skoløs, og at det klaffer med de riktige ryggene på veien, ja, da er den sylvass! Kan sjokke med flyt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 3 Jontte Boy – Er en enorm hest som leverte en fantastisk årsdebut på Vermo nå sist. Forsvarte da sitt innerspor, og den jogget 12,9/2100ma med MYE krefter igjen. Den så fakta ubrukt ut over mål, og med motstand den dagen så er vi helt sikker på at den kunne vist frem en 11-tid. Her blir det tidlig tet, og da er dette løpet kjørt. For oss er dette dagens beste banker.

V64-6 : 11 Spartan Kronos – Har gjort to helt fantastiske løp etter pause i år. Den var klin overlegen i en rask avslutning nest sist, mens den nå sist viser 09,5 s 1200m etter galopp, og den gjør et av de verste løpene som vi noen gang kan huske at en 4-åring har gjort. Sporet her trekker ned, og det er VELDIG gode hester imot, men ligger den bare nedpå hele veien så skal sjansene uansett være gode. 1 Cash Gamble – Leverte en fullt godkjent årsdebut uten at det klaffet helt da. Fikk nemlig en tøff innledning, og den ble også delvis hindret ned mot siste sving. Avslutter uansett fint ute i banen, og den så bra ut for dagen! Det løpet under vesten har nok bare gjort godt, og på kapasitet så er den helt sikkert en av de beste. Kan overraske! 8 Carabinieri – Hvor god er denne? Peter Untersteiner sin springer har gjort to helt enorme løp etter pause i år. Den avsluttet som en vind til andreplass nest sist, før den følger opp med en ny knallsterk avslutning til seier sist. Viser da 12,3 s 1000m / 10,4 s 500m. Trenger flyt fra dette sporet, men den kan vinne med klaff!