Formsterk Bergh har jackpotbankeren


Robert Bergh (her med den tidligere elitehesten You Bet Hornline) kusker Nettavisens V64-banker på Åby torsdag kveld.
Robert Bergh (her med den tidligere elitehesten You Bet Hornline) kusker Nettavisens V64-banker på Åby torsdag kveld. Foto: hesteguiden.com

Robert Bergh har herlig flyt på stallen etter sin flytting til Åby. I kveld kusker han Nettavisens jackpotbanker i V64-spillet fra Åby.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

På vei inn i en ny superhelg, som blant annet byr på divisjonsfinaler og dobbel sjuerpott på Bjerke i V75-spillet lørdag, er det nok å henge fingrene i denne torsdagen. Lunsj-V4 fra Umeå og lunsj-V5 fra Bjerke står på menyen på ettermiddagen. Til kvelden er det duket for ny jackpotomgang i V64-spillet, når drøye 1,1 mill SEK ligger ekstra i sekserpotten på Åby. Her hjemme er det Bergen travpark som er vertskap for V65-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens faste tipsekspert for travløp i Sverige, Rolf Lerum, har tatt seg en liten velfortjent førjulsferie. I hans fravær har vi hentet inn meget kompetent eksperthjelp fra Sverige. Fra torsdag 17. desember til og med mandag 21. desember, er det Snoken som kommer til å stå for tipsene til de svenske banene. Snoken er et produkt og merkenavn som har vært på det svenske markedet siden 1993.

Bak navnet står en av Sveriges fremste redaksjoner innen travsporten. Redaksjonen har eksperter bosatt over hele landet, og hver tipsleverandør har sin region og sine lokalbaner som spesialfelt.Snoken dekker hele Sverige – fra Jägersro i sør til Boden i nord. Ekspertene er meget godt pålest, ser timevis med løpsarkiv hver uke, ringer de aktive og er på plass live når løpene går. Kontaktnettet i Sverige er unikt.

Vurderinger til V64-løpene på Åby av Snoken:
Merk at det altså ligger 1 132 818 SEK ekstra i sekserpotten til kveldens V64-omgang på Åby.
Robert Bergh flyttet for ca en måneds tid siden hele sin trenerstall til Åby og Gøteborg. Stallhestene har respondert bra på det og hittil i desember er det blitt 15 seire på stallhestene. I kveld har Bergh-stallen fine vinnermuligheter og allerede i V64-1 kommer vår jackpotbanker.

Bergh atter banker i V64-1
5 Stelina
står flott til i V64-1, hoppa har dokumentert form og mye taler for at Robert Bergh kjører seg tidlig til tet med 5 Stelina. Møter alt annet enn avskrekkende motstand i kveld og skal ha en flott vinnersjanser i V64-1 og blir vår V64-banker.

Herlig treåring
Johan Untersteiner har hatt en strålende sesong, både som kusk og travtrener. V64-5/DD-1 er et treårsløp der Untersteiner seler ut stallhesten 10 Gambino Degato. Blir ikke favoritt i løpet, det blir pappas 11 Mellby Duke. Vi tror Gambino Degato er beste hesten i V64-5/DD-1 og i DD-spillet tester vi et bankerspill på hesten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Zukanovic nøkkelkusk
Admir Zukanovic
blir kveldens nøkkelkusk da han sitter bak favoritten 1 Calypso AM i V64-2 og mye spilte 10 Carlos Greenwood i V64-4. Begge er nok best på kapasitet i sine respektive løp, men Zukanovic har ikke vunnet løp siden 2. august og det er lenge siden. Dermed velger vi å gardere begge de hestene på kupongforslagene her på Nettavisen.