Fredagskveld med Gunnar, og Månprinsen A.M.


Gunnar Melander, og Månprinsen AM får mye spill på seg fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Gunnar Melander, og Månprinsen AM får mye spill på seg fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Samme hest bankes to ganger! Montevinner som ikke lar seg stoppe! Romme inviterer til V64-kveld, og vi gir deg vinnerne!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips: Start slår Viking
Langskudd: Fiorentina er ikke sjanseløse

V64 Romme: Fredagskveld med Gunnar 
V75 Bergen: Nå kan du bli millionær i Bergen

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Månprinsen AM kommer ut på Romme denne kvelden. Ikke bare en gang, men to ganger. Dermed så er bankeren klare for dagen.

Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 5 Månprinsen AM – I bokseverden så er det flere som reiser rundt for å bli banket opp. Dette for å tjene til livets opphold. På fredag føles det som om Romme har invitert en gjeng som kommer til å bli slått på «knock» av det som er en av verdens beste kaldblodshester, men det er jo fine penger å ta med seg i plassene bak… Det er nemlig ingen av disse som når mesteren opp til knærne, og her er det rett og slett en ren klasseforskjell. Vi skal nyte den kaldblodshesten som vi liker best, og vi lar den selvfølgelig stå alene på alle bonger i begge løpene denne fredagen.

V64-2 : 3 Huckelberry Finn – Her er det stor forskjell på hester/ryttere. Vår ide vant lett sist, og den var bra. Har her et skreddersydd løp foran seg, og den er KJAPP i fra start. Satser nok mot tet, og skulle den komme der uten at det koster for mye så leder den fort dette rundt om. PRØVES SOM EN FREKKIS!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V64-3 : 10 Ajlexes Cubano – Er under en herlig utvikling, og nå sist var den rett og slett oppsiktsvekkende positiv. Fullfører fint fra tredje innvendig, er ikke kjørt helt i bånn, og da er den kun noen få lengder bak Ready For More/Cool Keeper, og helt andre dyr enn hva den møter her. På klokken vår stod det 10,6 s 1000m… Her går den ned fire klasser, og fortsetter den der den slapp sist, ja, da skal dette dreie seg om en FLOTT MULIGHET! Kan opplagt være en banker for de frekke!

V64-4 : V64-1 : 5 Månprinsen AM – I bokseverden så er det flere som reiser rundt for å bli banket opp. Dette for å tjene til livets opphold. På fredag føles det som om Romme har invitert en gjeng som kommer til å bli slått på «knock» av det som er en av verdens beste kaldblodshester, men det er jo fine penger å ta med seg i plassene bak… Det er nemlig ingen av disse som når mesteren opp til knærne, og her er det rett og slett en ren klasseforskjell. Vi skal nyte den kaldblodshesten som vi liker best, og vi lar den selvfølgelig stå alene på alle bonger i begge løpene denne fredagen.

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V64-5 : 1 Deepdish – Vinner dette løpet uten galopp, men man skal være klar over at den har feilet fra dette sporet flere ganger enn kun dette løpet sist. Nå sist ble den skremt av vingen, og den galopperte. Viser svette 10,4/1500m bak feltet, og den var knallbra! Feilfritt så dreier det seg fort om tet og slutt. MOTIVERT!

V64-6 : 2 Chip Dealer – Har et VELDIG RIKTIG løp foran seg denne fredagen, og sjansene for at den sporer rundt om må være gode. Kommer her ut med batterier som har vært til lading, og vi forventer en god innsats direkte. Kan nesten ikke få et finere løp enn dette, og den prøves direkte. OBS!