Frekk banker i åpen V65-omgang


Erik Adielsson har flere fine sjanser på Solvalla fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Erik Adielsson har flere fine sjanser på Solvalla fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekk banker! Skrell som står spennende til! Frekkis sporer rundt om!? Vi er klar for en ny herlig V65-omgang på Solvalla!

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Far og sønn dominerer
V64 Bollnäs: Tekno Odin banker svenskene
Oddstips 1: Godset umulige hjemme i Drammen
Oddstips 2: Dortmunds fantastiske scoringsmaskin
Premier League: Oversikt over skader og karantener
Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener
TV/Streaming: Slik ser du alle helgens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

Sterke tips ble servert på Bjerke 14. oktober!
Nettavisen sine trav og galopp-tips sitter svært bra for tiden.
På Bjerke onsdag så var det nesten lukefest påny! Storskrellen i monteløpet Quarnac De L'iton (4,3%) ble fanget opp på kun tre hester. Vårt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.450 satt igjen med fem hester i finalen, men Ty Tinn (6-valg) var dessverre ikke på bongen. Det ble likevel en pen trøstepremie på Kr.3 615,-

Lunsjfest i Boden 12. oktober - Kr.480 ble til Kr.6 907!
Det ble igjen servert flotte tips til vårt naboland denne mandagen! Vi synes på forhånd at omgangen var spennende, og det viste seg å være helt riktig. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut flotte Kr.6 907,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solvalla byr på en ÅPEN V65-omgang denne fredagen, og det oser store kroner! Vi banker frekt i omgangen, og lanserer 12 Enjoy Boko (V65-6) som dagens holdepunkt. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Panoramic – Har blitt ekstremt passivt kjørt på slutten, og dette er en hest som er klart bedre enn raden. Nå sist så avsluttet den i 12-fart, men ble altså passivt kjørt. Nest sist så avslutter den i 11-fart, og da er den ute mot Sauveur… Nå står den perfekt til spormessig, og på fredag må vel det være dags for et litt mer offensivt opplegg igjen!? SPILLES!

V65-2 : 3 Last Of April – Har vært positiv de siste gangene, og dette er en traver som er klart pågang! Har hatt en liten pause etter det siste løpet, men viser den samme takter som de to siste gangene, ja, da dukker den opp helt der foran. Er dessuten kraftig kuskeplusset med Erik Adielsson på fredag, og det gjør oss ikke akkurat mindre sugen på denne frekkisen! SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 8 Wojtyla Gene – Har stor fart i kroppen sin, og her møter den på en gjeng som den kan felle på speed med flyt på veien. Nest sist så fullfører den bra, mens den ikke hadde marginer med seg sist. Er den som nest sist, og det skulle klaffe, ja, da gjør den seg opplagt ikke bort mot en slik type motstand! Prøves som en mulig skrell i omgangen! OBS!

V65-4 : 1 MT Josephine – Ser veldig fin ut, men sliter litt med moralen, og den er ikke helt enkel å sveive inn. Sist ble den brukt for mye underveis, og det løpet kan man bare se bort fra. Var klart bra både nest + tredje sist. Står interessant til i dette løpet, og den kan overraske om den skulle få løpet. Distansen nå er dessuten en fordel. Prøves i et småskummelt løp hvor det kan skrelle!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 King Of Pop – Har en spennende oppgave foran seg her, og dette kan dreie seg om tet og slutt! Gikk bra etter galopp nå sist, og da fikk den dessuten ikke helt fritt frem tilslutt. Jorma Kontio opp nå er et stort pluss, sporet er perfekt, og motstanden er billig. Dette kan fort vise seg å være et av dagens beste objekter, og vi må varsle skarpt!

V65-6 : 12 Enjoy Boko – Blir vår sjansebanker denne fredagen. Står nemlig litt sjanseartet til, men skulle det løse seg, ja, da forventer vi at den dukker opp helt der foran. Er nemlig en veldig reell hest som har mye inne i forhold til et lavt grunnlag. Avsluttet strålende sist, og da hadde vi 11,2 s 700m på klokken. Her skremmer ikke motstanden for å si det mildt, og vi gir Erik Adielsson tilliten som dagens bankerkusk med Enjoy Boko!