*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk banker i en utfordrende V64-omgang

Andre Eklundh, her litt skjult bak 1 Miss My Money, er vår bankerkusk denne torsdagen. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Banker på et fjerdevalg! Herlig ide i innledningen! Mulig skrell i V64-2! Vi skyter med skarpt fra Jägersro denne torsdagen! Du tar vel rygg?

20.05.15 12:25

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Høitomt til å stole på
V4 Bergsåker: Herlige objekter på gang
Oddstips 1: Målfest i Europa
Oddstips 2: Pekka stenger buret
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Bergen Travpark knaller til med en gnistrende V75-omgang på lørdag som vi virkelig gleder oss til! Her ligger det altså 13 millioner, og venter på en alenevinner. Om kvelden samme dag så er det jackpot i V65-spillet fra Sørlandets Travpark med 284.057 ekstra. Lørdagen er dermed ukens VIKTIGSTE DAG, og vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner senere denne uken.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bjerke onsdag så ble det fullklaff for et av våre V76-systemer. Kr.24 593 betalte det ut, og da satt vi igjen med fem hester i siste hvor favoritten vant... I V5-spillet så ble det fire kuponger med fem, og fasit fra Bjerke ble da ca 56 000 innspilt på forslagene. Fra Täby samme dag så satt tre av våre V4-bonger, og her spilte vi inn ca 30 000,- på galoppen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V64-omgangen fra Jägersro denne torsdagen så er den av det klart utfordrende slaget, og det vil overraske oss mye om dette ikke ender med STORUTBETALING for dem med seks riktige! Torsdag formiddag, når vi lagde denne tipsartikkelen, så gikk det meget troverdige rykter på at dagens tyngste favoritt, Master Crowe, ikke kom til start. Den var dog ikke strøket når vi utarbeidet tipsene så følg nøye med tettere inn mot start.

NB. Kl 10.45 er Master Crowe strøket.

Vår banker på Jägersro kommer ut i V64-3, og den heter 6 Preston Savage. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 5 Thewayiam Ås – Vi åpner med et frekt drag denne torsdagen med en hest som virker å utvikle seg fint for tiden. Har to ganger på rappen vært ute mot betydelig bedre hester enn dette, og nå som den går ned en klasse så må den følges med argusøyne! I sitt siste løp så greier den ikke å hente noe på Al Dente, Volstead og co nedover oppløpet, men vi har 11,9 s 1000m på klokken, og mer enn det kan man nesten ikke forlange andre gangen ut etter lang pause. Johnny Takter vraker Chocolate Day for å kjøre draget vårt, og det er slik man bør legge merke til. Spesielt når sistnevnte er dobbelt så mye spilt…

V64-2 : 12 Awesome Annie – 3-åringer, og hopper… Slike løp, og spesielt på denne tiden av året er skumle. Hoppene nå er som mest variable pga brunst, og vi blir ikke overrasket om bomben smeller her. Draget vårt har vi dog tro på, og Awesome Annie blir etter vår smak kraftig undervurdert. Avsluttet strålende bak 2 Ilona Håleryd nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast med rubbet igjen. Dette er en fin hest som garantert vil utvikle seg videre fremover. Treneren Tomas Malmqvist har vi også stor respekt for, og her kan vi rett og slett ikke gjøre annet enn å sette varsellampene på! SPILLES!

På lørdag kan du bli mangemillionær i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 6 Preston Savage – Er et av dagens beste spill i dag, og vi velger å banke frekt! Kom ikke helt overens med banen sist, og den feilet et par ganger da. Var meget bra både nest + tredje sist. Fjerde sist feilet den som PIGG i en trang situasjon. På torsdag er vi klart inne på at Preston Savage er tethesten i feltet, og da burde dette løpet være kjørt. FREKK BANKER!

V64-4 : 12 Thengill – Dette er ingen dum traver, og den skal bli spennende å følge etter pause. Peter Untersteiner varsler om ny balanse til denne starten, og nå skal skoene bak rykkes! Peter forventer en bra innsats direkte, og motstanden som den støter på skremmer ikke. Prøves direkte etter et lite avbrekk da det er OK odds i den nå. Bak draget vårt er dog dette et av dagens mest åpne løp, og garderinger er å anbefale.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Montana Crown – Har MYE inne i forhold til et spinkelt grunnlag, og den kan overraske denne torsdagen. Vi hadde en feeling for den sist når den debuterte for ny trener. Avviste da 1-oddseren Daydream Rapida i en tett oppløpsfight, og den viste en herlig skalle da. Banen den dagen var tung, og tiden skal man ikke vektlegge for hardt. Burde ha MYE å hente fremover, og den MÅ tas på alvor her. OBS!

V64-6 : 1 Roxy Hill – Står sjansebetont til med innerspor på en sprint, og det er ikke helt ideelt. Dog tror vi at det blir et veldig tempo på forestillingen her, og da er Roxy Hill inne i leken om den bare ikke blir fast. Er herdet i tøffe omgivelser, og nå er den mer riktig ute. Prøves som en frekkis mot den klare favoritten!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag