Frekk V64-banker fikser opptur på Åby


Conrad Lugauer er aktuell på Åby torsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Conrad Lugauer er aktuell på Åby torsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bankeren er av det småfrekke slaget! Vi byr også på en mulig storskrell som varslet form sist... Opptur i vente på Åby?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Boden: Herlig V4-lunsj i Boden
V5 Bjerke: Flott V5-lunsj på Bjerke
V65 Bergen: Monteduell i en svært utfordrende V65-omgang
Oddsdobbel 1:
Everton kan gi blanke
Oddsdobbel 2:
Sociedad vil ha gruppeseieren
Oddssingel 1:
Rosenborg får det tøft i Skopje
Oddssingel 2:
Skikkelig motbakke for Solbakken

V5-fest på Bjerke 6. desember! Sjekket du våre tips?
Undertegnedes V5-tips til Bjerke denne onsdagen var av det kruttsterke slaget! Ingemar Palema (2-valg) + Basic Instinct (4-valg) ble servert som herlige tipsenere mot overspilte favoritter, mens Tripsson ØK stod alene på den lille bongen! V5-bongen vår på Kr.240 betalte ut meget fine Kr.2 987,-. Hvor mange femmere fikk du?  

Suksess for en flere bonger på Momarken 5. desember!
Systemene til undertegnede manglet dessverre en utgang, og kom ikke helt i mål. De flate bongene på Eksperten med en pris på Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250/fem andeler a Kr.200) og oppover, fikk imidlertid seks riktige. Disse bongene betalte ut fra Kr.5 491 eller mer. Super Orlando innfridde som dagens klinke banker, mens Benzema (2-valg) innfridde som en ordentlig godbit i innledningen.

Ny herlig opptur i V4-lunsjen 4. desember!
Undertegnede knallet til med nye topptips i lunsjen til Bollnäs 4. desember! På Eksperten fikk ALLE bonger fra Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250/fem andeler a Kr.200) og oppover fire riktige. De betalte ut meget fine Kr.11 599,-. Superskrellen I'll Fixit (utgangsverdi Kr.1 177) var med på kun fire hester.

Topptips ble levert i Harstad 2. desember!
Lerum traff godt med Eksperten-bongene til Harstad denne lørdagen, og det ble kling i kassen for flere av bongene. Tre bonger a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.17 363, og det gjorde også den store bongen på Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Du tar vel rygg på oss i Harstad?

Strålende fullklaff for tre V75-systemer på Leangen 2. desember!
Det ble strålende fullklaff for tre systemspill fra Leirvåg som alle hadde banker på 1 Pleasetellmewhattodo i V75-3. To av systemene hadde fire andeler a kr 1000 og innl. pris på kr 3 855. På grunn av sene strykninger fikk begge disse systemene to ganger sju rette og hvert av systemene betalte tilbake meget flotte Kr.65 652. Et system med fire andeler a kr 1500 fikk også to ganger sju rette på grunn av sene strykninger og betalte tilbake meget pene Kr.69 897.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Årets beste V4-tips ble servert i lunsjen 30. november – Kr.216 ble til Kr.20 933!
Det ble servert kolossalt sterke tips fra undertegnede i lunsjen til Örebro torsdag! Frisco Runner (5-valg) ble banket på den minste bongen til Kr.216,-. Supersmellen Ritzo (1,5%) var dessuten med på alt. Den lille bongen suste inn, og betalte ut herlige Kr.20 933,-!

Ny fulltreffer i V64-spillet! Denne gangen på Solvalla 28. november!
Det ble en ny fulltreffer for de som kjøpte seg inn i Lerums V64-systemer (fire andeler a Kr.1 000) denne tirsdagen. Bankeren var av stål, og Coin Perdu sto naturligvis alene på alt. Utbetalingen på V64-systemet ble meget fine Kr.17 550,-.

Lerum med topptips i V64-spillet 21. November – Kr.4 000 ble til Kr.134 940!
Under V64-jackpotomgangen til Gävle ble det servert meget sterke V64-vurderinger. V64-systemet vårt (fire andeler a Kr.1 000) kammet med seg hele Kr.134 940 i den uløselige omgangen. Finnskog Sjefen (5-valg) ble servert som et bankersjokk, og Järvsö Aron (5-valg) innfridde som en ordentlig godbit.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åby serverer en spennende V64-omgang torsdag. Det er ikke snakk om noen enkel omgang dette, og vi tror fort at d går mot flotte kroner! Bankeren er småfrekk, og på våre bonger står 9 Couger Woodland alene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Västerbo Exact – Er ikke helt stabil, men den er fryktelig grunnkapabel, og den har naturligvis en bra sjanse i et løp som dette. Feilet i finalen sist, og var ikke på topp nest sist. Tilbake på sitt beste er den HET, og det er snakk om en veldig motivert favoritt. 7 Hank Von Håleryd – Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er nybehandlet før dette løpet. Har slått den store favoritten i samløp tidligere, og den har kapasitet til å gjøre det igjen. Vi spiller derfor ikke en bong uten dette kapable motbudet.

V64-2 : 9 Cougar Woodland – Må ha en STOR sjanse her. Den gikk helpigg inn i mål etter sene luker tredje sist, og den ble aldri kjørt med da. Nest sist taper den kun for en smygkjørt Sugar Brodde, mens den nå sist “eier banen”, og bare jogger fra til en enkel seier på en noe krevende bane. Er den beste hesten i dette feltet, og kjører bare ikke Conrad Lugauer den bort så tror vi mye på seier!

V64-3 : 3 Wildest Dreams – Debuterer for Ulf Stenströmer denne torsdagen, og det kan fort vise seg å være en spennende hest i et ikke så altfor tøft løp. Den har hele tiden vært lovende, og den ble matchet mot knallgode hester i noen løp som 2-åring. Har Stenströmer funnet skikkelig ut av denne så skal de andre få kjørt seg, og som veldig lite spilt må den være spennende. SKAL MED PÅ ALT!

V64-4 : 12 Victoria EK – Var ute i et 3-årsløp med 100K i førstepremie sist, og den feilet da i stengt posisjon på oppløpet. Gangen før var den knallgod fra dødens, og vant sikkert etter 14,5 s 700m. Har gått uten sko, og vi er derfor usikker på hvordan den er med sko. På kapasitet duger den, og mot en gjeng hvor de fleste holder usikker form så velger vi å satse på formkortet i feltet. SPILLES!

V64-5 : 9 Puisseguin – Er et langskudd i et spennende sprintløp. Kom sist ut etter pause, den ble helt bortkjørt, men varslet form ved å avslutte knallsterkt nedover oppløpet. Hentet mange lengder på bra hester, og vi gav den et klart pluss i kanten. Er mer sterk enn speedig, og den trenger derfor et høyt oppdrevet tempo for å rekke frem. Settes først som ekstremt lite spilt.

V64-6 : 6 Hickothepooh – Er veldig bra, og den kommer til Sverige med flott form. Holdt sikkert unna sist, og den tok virkelig en fortjent seier da. Er veldig kjapp ut når den blir laddet med, og blir den bare ikke for pigg så duger den. SPILLES! 2 Twilight D. – Er knallgod, og man må ikke glemme at vi her snakker om en traver som tidligere har slått Fossens Bonus. Har toppform i kroppen, den er OK fra start, og den kan fort få løpet. OBS!