Frekk V64-banker fra Norge


Magnus Jakobsson kjører vår banker på Färjestad. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Magnus Jakobsson kjører vår banker på Färjestad. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Frekk banker! Herlig sjokk som varslet toppform i tåken sist! Helt uspilte kapasitet-hester utfordrer dagens tyngste! Vi har en fantastisk V64-omgang i vente!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Burde ikke være snakk om saken
Oddstips 1:
Superspissene skyter AIK mot gull
Oddstips 2:
Cardiff jakter to på rad

Gedigen V75-fest på Sørlandet 24. oktober!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på!
Tangen Odin (1,2%)
supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Banker fra Norge! Ja, vi klemmer til med en frekk banker i dagens V64-omgang på Färjestad. 6 Teo (V64-4) står nemlig alene på våre forslag, og det er faktisk ikke sikkert at dette blir noen favoritt i spillet.

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 1 Aristocat Boko (28%) – Vi er ikke sikker på formen til favoritten Time Machine som stoppet mye sist, og den kan vi bare ikke servere. Ideen vår har stor fordel av et lite felt, og den rader opp med fine prestasjoner. Nå sist gikk den en bunnsolid sisterunde i kulissene, og innsatsen var klart bra. I finalen på Solvalla nest sist så avslutter den styggfort i kulissene, og da har vi 10 s 1000m på klokken. Er den mest formsterke hesten i løpet, og Magnus Jakobsson opp burde passe den bra! MÅ BARE PRØVES!

V64-2 : 4 Graceful Beauty (78%) – Blir helt enormt hardt betrodd, og selv om det trolig er snakk om feltes beste hest så skal man være litt forsiktig med å stole fullt ut på en såpass urutinert hoppe som dette. Galopperte i fra seg en tid på 15-tallet sist, og den var positiv. 9 Last Of April (3%) – Kan være skrellen i dette løpet. Så lekker ut etter pause nå sist, og den ble sittende bom fast med vinnerkrefter på tanken da. Vi hadde 13,0 s 600m som ukjørt. Står i et fint smygspor, og skulle den løfte seg ytterligere til dette løpet så kan det gå! 2 MT Kimono (1%) – Er ikke stabil, men den har bra kapasitet for klassen. Passerte mål med mye krefter igjen nest sist, og da viste den 15,4 s 700m. Kan overraske om den bare går feilfritt!

V64-3 : 7 Lookout Kemp (18%) – Hadde avslørt form i en lengre tid før den skrellet nå sist. På mandag så ligger det meste til rette for tidlig tet, og hvem kommer egentlig å trykker opp noen fart over denne distansen da? Vi ser ikke en slik hest i dette feltet, og MYE taler for at Lookout Kemp kan lede dette rundt om. Satt fast som mulig vinner i et tilsvarende løp tredje sist, så distansen skal den ikke ha noen problem med. MÅ BARE SPILLES NÅ!

V64-4 : 6 Teo (19%) – Vi tror på norsk seier i et flott kaldblodsløp! Teo har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og de løpene har den faktisk trengt. Eieren som vi var i kontakt med på mandag kunne fortelle oss at den har vært litt tyngre enn ventet. Nå sist går den 26,9 s 600m, og den fullfører fint. Har gått MYE frem med disse løpene i kroppen, og den vil nok vise seg frem fra en enda skarpere side nå. At den får ha pisken med seg er et stort pluss, og den har vunnet de siste to gangene den har vært i Sverige. Vi har en klar feeling for at det kan bli en ny seier nå. DETTE ER VÅR FREKKE BANKER MANDAG!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 10 Remote Control (15%) – Har fått noen løp i regi Peter Untersteiner nå, og sist presenterte den seg skikkelig. Blåste rundt feltet, gikk 10,2 s 800m, og den var kolossalt god! Rapportene på den før dette løpet lyder også bra, og skulle det bare bli litt fart på forestillingen her, ja, da kjemper den garantert om seieren. Prøves som et herlig objekt mot en av dagens tyngste favoritter!

V64-6 : 2 Coktail Bar (6%) – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det storform pågang! I V75’en nå sist ble den sittende bom fast med vinnerkrefter, og vi likte virkelig det vi fikk se for dagen (Selv om det var svært tett tåke)! Er meget kjapp i uttaket, og det vil overraske oss mye om ikke Coktail Bar er den tidligere lederen. På en bane som Färjestad er som kjent teten gull verdt, og her må vi bare prøve oss!