Gå til sidens hovedinnhold

Frekk V64-banker i jakten på storcashen

Utfordrende V64-omgang med flere spennende objekter! Bankeren vår blir neppe noen favoritt, men her må vi bare prøve oss!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4/V5 Jägersro: Herlig ettermiddagsgalopp på Jägersro
V65 Leangen: Dalen har V65-bankeren på Leangen
Oddstips 1: West Bromwich jakter sin fjerde strake
Oddstips 2: Mandagsdobbel med Norge til over tre ganger innsatsen
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

En innholdsrik uke venter, og her blir det blant annet PREMIERE for et nytt spill som skal bli fast innhold om onsdagene. V75 Bonus heter det nye spillet, og dette er noe vi i Nettavisen gleder oss til å delta i.

Når det gjelder dagen i dag så er det Eskilstuna som er først ut med sin V4-lunsj kl.12.20. Det blir så ettermiddagsgalopp på Jägersro, og her begynner løpene kl.15.00. Deretter byr Leangen en FYLDIG kveldsmeny med både V4/V65/V5. Løpene fra Trondheim begynner kl.18.10. Halmstad er sist ut denne mandagen, og V64-omgangen begynner til fast tid kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er ikke spesielt lettløst i kveldens V64-omgang til Halmstad. De "GODE" bankerne finnes ikke, og vi knaller derfor til med en frekk banker denne kvelden. 8 Petite Håleryd i finalen er det bra kapasitet i, den har flott form i kroppen, og senker favoritten?

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Dream Girl D.K. – Har møtt MYE bra hopper i Danmark, og den er herdet mot relativt tøff motstand. Spurtet fint nest sist, mens den fikk maks sist. Er garantert betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og får den bare gå med i rygger er den sylvass på speed. Settes frekt først i et ellers VIDÅPENT oppgjør.

V64-2 : 3 Nelli Mindy – Av en eller annen grunn ser det ut til at 5 Kapten Kidd blir GIGAFAVORITT her, men hvorfor blir den egentlig det? Har aldri imponert noe veldig, den ser ikke spesielt bra ut, og for oss er det kun en i mengden. Vår ide blir garantert ikke mye spilt, men den er fakta ikke så verst, og nest sist satt den for eksempel BOM FAST på 14,1… Får kusken til styringen kan den overraske i billige omgivelser.

V64-3 : 12 Capture – Denne er ikke så verst, og den kan vinne selv om sporet ble dårlig. Den tapte for en bedre hest sist, men gikk en 14-tid, og det var godkjent. Fjerde sist viste den 12,5/1900m, og på ren kapasitet er det ikke mange som er bedre enn den i dette løpet. Med tempo = da er den HET, og den er verdt et forsøk som for lite spilt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 7 Sevilla – Kom tilbake etter et lengre avbrekk sist, og den var GOD toer i comebacket. På ren kapasitet er denne best, og det skal bli spennende å se den med en blåser i kroppen etter dette lange oppholdet. Vi vil dog se den i et løp til før det er snakk om noen klink banker.

V64-5 : 5 Vale – Er bedre enn raden, og den gikk helt strålende etter to galopper sist. Kommer nå ut etter pause, den er kuskeplusset med Johan Untersteiner, og feilfritt trenger den ikke å bli veldig enkel å ha med å gjøre i et løp som dette. Vår klare tipsener. PS. At den nå skal gå med sko tror vi gjør den mer travsikker.

V64-6 : 8 Petite Håleryd – Blir vår sjansebanker i en svært utfordrende V64-omgang. Dette er en bra hoppe som er vant til å gå med sko på beina, og man skal være OBS på at favoritten, 10 Zeit Holz, aldri har gått med sko i løp… Petite Håleryd gikk et enormt løp etter startgalopp tredje sist (15/2000m), mens den ble muskeltrøtt fra dødens nest sist (passeringstider på 11/13). Nå sist fullførte den sterkt, og tapte kun for talentet Chilli Lane. Her er det egentlig ikke veldig hardt i mot, vår banker har fin kapasitet, og vi lar det altså stå til – DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Kommentarer til denne saken