Frekk V64-banker i jakten på tusenlappene


Ulf Ohlsson er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ulf Ohlsson er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Mantorp disker opp med en herlig V64-omgang denne kvelden, og vi skal prøve å felle flere av dagens tyngste favoritter! Vår banker var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut...

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V5 Bjerke: Vi starter påskeuken med V5-lunsj på Bjerke
V4 Skive: Lunsj med Flemming Jensen
V65 Jarlsberg: Supersterk banker i V65-spillet
Oddstips 1: Sensasjonell odds på Frisk Asker
Oddstips 2: Arsenal er en katastrofe på bortebane
Oddstips 3: Real Madrid venter bare på neste sesong
Lotto: Leverte den samme kupongen i 23 år - lørdag kom supergevinsten

Siste info V75-suksess på Leangen 13 - april! 
Kurt Leirvåg serverte igjen solide tips på sin store favorittbane Leangen denne lørdagen. Det var dog på SISTE INFO-BONGENE det var størst suksess. Hele TOLV V75-BONGER med en innleveringspris på Kr.2 000 til Kr.6 000 suste inn, og betalte ut fra Kr.16 556 til Kr.18 344,-. Du vet vel hvem du skal ta rygg på når vi skal jakte storcashen i V75 denne påsken? 

Strålende tips til lunsj og kvelds 12. april - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Undertegnedes lunsjbong til Kr.960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%) ble begge servert som deilige tipsenere, og det med følgende info i ryggen:

V65-3 : 2 Västerbo Burberry – Kom tilbake etter et lengre avbrekk sist, og den varslet form direkte. Ble plukket ned på streken, men man må huske på at banen den dagen så ut som en åker, og det var alt annet enn enkle forhold. Fra tidlig tet nå, og på en GOD bane så traver denne minst 17,0. Da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange, og den er veldig spillbar!

V65-4 : 12 Moddelina – Kan være storskrellen i dette jevne kaldblodsløpet. Den gikk et knallsterkt løp etter innledende galopper sist, og den varslet form direkte etter oppholdet. Er veldig grunnkapabel, og bedre enn det grunnlaget den har på konto. Fungerte perfekt når den bare fikk legge seg til sist, og vi håper den fungerer slik igjen. Da skal nemlig dette dreie seg om en OK sjanse, og det til skyhøye odds i lukene.

På Biri om kvelden var det Petter som var på HUGGET, og hans MINSTE V65-BONG på Kr.192 suste inn! Her kunne man hentet ut HERLIGE Kr.4 048 om man hadde tatt rygg. World Peace innfridde som en V65-banker av stål!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksene under. Artikkelen fortsetter under spillboksene

Mantorp står for kveldens V64-omgang, og det er en FLOTT omgang vi har foran oss. Vi skal prøve å felle dagens tyngste favoritter, og vår banker var fakta ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut. 1 Arras Cando (V64-5) er nemlig vår banker, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende snadder i jakten på tusenlappene:

V64-1 : 7 Zourane Kronos – Er et løfte, og det er snakk om en veldig bra hoppe. Jogget unna sist, og avsluttet i 09-fart. Vi er dog ikke veldig glad i å banke ferske hopper på denne tiden av året, og spesielt ikke når de blir enormt hardt betrodde. Motivert favoritt, men den står ikke alene på våre bonger. PS. 1 They Don’t Know – Er ikke så verst, og den har en riktig så fin grunnkapasitet. Mandag debuterer den for Jörgen Westholm, og som lite spilt er den verdt litt oppmerksomhet direkte. Oskar J. kjører.

V64-2 : 1 Rapide Yoda – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den var bunnsolid i nederlaget sist. Her er nok Johan Untersteiner på tetjakt, og på en lynrask bane med kort oppløp blir den ikke enkel å fange. MÅ MED PÅ ALT!

V64-3 : 2 Mr Lindy – Kommer tilbake etter at vintertreningen er gjort unna, og det er fine rapporter på den direkte. Er lynrask fra start, Jorma Kontio pleier ikke å være vond å be når det skal laddes, og vi er veldig inne på at Mr Lindy kommer til å lede dette løpet svært lenge. Leverte direkte etter et opphold i fjor, og den pleier å være bra etter pause. SPILLES!

V64-4 : 6 Nika – Her er det kusk i mot, men får hun bare styringen sin til sånn noenlunde, ja, da dreier fort dette seg om en vinner. Den gikk helt enormt etter galopp i årsdebuten nest sist (12,3/1000m), og den fikk et stort pluss i kanten av oss da. Sist feilet den igjen, men det var en ren kuskefeil. Kommer nå ut i et dårlig løp, og den duger svært godt her om alt går riktig for seg. SPILLES!

V64-5 : 1 Arras Cando – Er dagens beste banker, og den som bare skal spilles denne mandagen. Vi snakker her om en 4-åring med bra grunnkapasitet, den er veldig kjapp i vei, og løser den ut som den skal, ja, da tar den tet. Går nok en 12-tid om nødvendig fra den posisjonen, og det straffer ingen fra et utvendig løp i et felt som dette. Hadde faktisk kun 22% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og den trenger opplagt ikke å bli noen favoritt. DET TAR VI I MOT MED TAKK! PS. Rapportene på den etter pause er veldig fine.

V64-6 : 10 Liam Dana – Er spennende i en finale hvor det OSER stor fart underveis. Liam Dana har fått to nødvendige blåsere i kroppen, og den har fakta sett veldig fin ut etter oppholdet. Den satt BOM FAST med alt igjen nest sist, mens den også sist ble sittende fast med krefter igjen. Kim Eriksson opp som kusk er et solid pluss, Liam Dana står i en bra rygg, og dette ser altså klart spennende ut på forhånd. Slår til som et herlig frekt drag i finalen?