*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk V64-banker i spennende omgang

Kenneth Haugstad er aktuell i dagens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekk banker! Frekke objekter! Vi går for gull direkte denne uken, og vi gjør det i en svært spennende V64-omgang. Du tar vel rygg?

11.02.19 18:52

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Internasjonal V65-omgang med Dalen i hovedrollen
V4 Skellefteå: Skellefteå åpner en flott travuke
Oddstips 1: Newcastle byr opp til kamp
Oddstips 2: Alaves er solide på hjemmebane
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny herlig travuke venter, og det soleklare HØYDEPUNKTET denne uken skjer på Jarlsberg 16. februar. Her er det altså GULLJACKPOT i V75-spillet, og det betyr ca fire millioner ekstra i sjuerpotten. Her skal det imidlertid dreie seg om V64-omgangen til Mantorp, og det er en SPENNENDE OMGANG vi har foran oss. Dagens beste banker er 1 Bird Parker (V64-4), og vi tror MYE på tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 I’m A Believer – Har ikke vært helt stabil på slutten, men den er bedre enn raden, og den kan opplagt vinne et løp som dette. Feilet i et voldsomt angrep via drøye spor sist, og den gikk glipp av en plass der fremme. Møter helt riktig motstand i innledningsløpet, sporet er bra, og her skal man være på vakt. OBS!

V64-2 : 10 Champion Chip – Debuterer i monte, men dette er en stilart vi tror denne vil passe til. Formen er dessuten ikke verst, og den er stadig noe bedre enn raden. Sofia Adolfsson opp er naturligvis veldig bra, og mot en særdeles billig gjeng kan dette dreie seg om en vinner direkte. SPILLES!

V64-3 : 5 Rolex Bigi – Gjør stortsett bare fine løp, og den vant et tilsvarende løp som dette fjerde sist. Gikk da en sisterunde i 11-fart, og den avgjorde veldig enkelt. Kommer nå ut etter en liten pause, men denne er alltid godt forberedt, og vi tror den vil levere solid direkte. Motstanden er særdeles overkommelig, og normalt har den en flott sjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 1 Bird Parker – Har en smellfin oppgave foran seg mandag, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Leverte en tung sisterunde til sikker seier sist, og formen virker å være veldig bra. Viste med Kim Eriksson tredje sist at den er kjapp ut med volte, og løser den slik her, ja, da blir det tet. Fra den posisjonen skal det en god hest til for å plukke denne ned, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt!

V64-5 : 5 Radjah D’Inverne – Er feltes BESTE hest, og den er verdt et forsøk mot storfavoritten 2 Andy Pandy One. Husk på at sistnevnte har tjent raske kroner nå, og det vil stadig bli tøffere. Vår soleklare ide har blitt matchet mot langt bedre hester enn dette, og den kan ikke få et bedre løp når det gjelder motstand. Kommer ut etter en liten pause, men er bare formen sånn noenlunde på plass, ja, da skal storfavoritten få kjørt seg. MÅ BARE SPILLES!

V64-6 : 10 Scarlet’s Grace – Er et langskudd i en VELDIG åpen finale hvor det kan være smart å plukke med seg en del hester. Har virket gradvis bedre, og nå sist fikk den aldri sjansen med litt krefter igjen på tanken. Dukker opp i et veldig jevnt oppgjør hvor små marginer vil skille, og med flyt gjør den seg neppe bort. Plasseres knepent først, men løpet ellers garderes bredt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag