*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk V64-banker i spennende omgang

Jarlsberg13072014_Conrad Lugauer varmer Spartan Kronos_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Conrad Lugauer er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Nytt opplegg og i kveld viser den seg frem - vi banker! Toppobjekt sover salen på! Halmstad byr på en svært spennende V64-omgang i kveld! Du tar vel rygg?

11.11.19 19:20

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Gävle: Bergh har lunsjbankeren i Gävle
V65 Leangen: Internasjonal V65-omgang med forsøk til Hesteeierkanna
Spillsenteret: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

En særdeles innholdsrik uke venter, og det store HØYDEPUNKTET denne uken skjer på Bjerke lørdag hvor en INTERNASJONAL V75-OMGANG skal arrangeres. Her kan du faktisk vinne helt ENORME 34 millioner kroner. Spenningen følger du gratis på Nettavisen.

Når det gjelder dagen i dag så er det Gävle som er først ut med sin V4-lunsj kl.12.20. Deretter skal vi til Trondheim, og da dreier det seg naturligvis om Leangen. Her venter en INTERNASJONAL V65-OMGANG med start kl.18.55. Halmstad avrunder mandagen med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Halmstad byr på en meget fin V64-omgang i kveld, og dette er en omgang med et bra potensial! Vi hadde store problemer med å finne en "sikker banker", men etter å ha vært i tenkeboksen litt så landet vi på 2 Cape Town (V64-5). Er veldig grunnkapabel, og skal ha en fin sjanse å lede et løp som dette rundt om. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 12 Era Wan – Dette er en knallgod 3-åring, men den virker likevel ikke til å bli tatt på alvor. Var nemlig ute som et 8-valg når vi la ut dette tipset, og det mener vi er 100% feil. Etter pause nest sist tapte den kun for KANONEN Maestro Crowe. Gikk da 15,5/2640ma på en sugen bane. Sist virket den ytterligere forbedret, men ble da sittende BOM FAST, og hadde da slått 1 Vitro Diablo enkelt med luker. Er kanskje ytterligere forbedret til denne starten, og blir det bare litt tempo her, ja, da skal de andre få kjørt seg. SPILLES!

V64-2 : 1 La Diva – Dette er slett ingen dum hoppe, og den gjorde flere fine løp før pausen. Kommer her ut i et ikke veldig hardt løp, den står spennende til for å smyge med, og når vi tror det vil bli kjøring mellom 4 Ipomea/5 Amazing Lane, ja, da kan dette bli aldeles riktig for La Diva. Disse tre hestene får plass på våre bonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 8 Aura S.L. – Gikk et imponerende løp etter grov galopp i debuten for Riordan sist, og den blir tungt betrodd i kveld. Vær dog litt OBS på at en kjapp sprint neppe er noe pluss, og hvor havner den egentlig fra dette sporet? Peter Arnqvist har dessuten ikke noe bra år, og han har 0 seire på 21 forsøk. Grei favoritt, men ikke noe vi går til på som en klink banker.

V64-4 : 8 Strillozzo Jet – Kom ut etter et par mnd pause sist, og debuterte dessuten for Veijo Heiskanen. Ble passivt kjørt, og endte opp med å bli sittende bom fast som fulltanket. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og motstanden her skremmer overhodet ikke. Kan fort feie denne billige gjengen av banen, og den er spillbar. Vår klare ide.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 2 Cape Town – Er en hest man har trodd MYE på, men den har hatt sine problemer med aksjonen, og derfor ikke fått vise hvor bra den egentlig kan være. Nå har man gjort om på treningen, og i kveld blir det dessuten skorykk bak. Avkom etter Love You forbedrer seg ofte MYE når man begynner å rykke skoene, og det kan fort skje med denne også. Sitter tidlig i tet, og siden er dette over? SPILLES!

V64-6 : 11 Global Writer – Galopperte sist, mens den var bunnsolid til seier nest sist. Er meldt litt opp i kveld, men den er bedre enn det grunnlaget har på konto, og vi blir overrasket om den ikke dukker opp på foto om den leverer på sitt beste. Prøves som et frekt objekt i et ellers veldig jevnt løp.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.