Frekk V64-banker på Jägersro


Lutfi Kolgjini kjører vår frekke V64-banker tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Lutfi Kolgjini kjører vår frekke V64-banker tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Stortalentet slår til som en frekk banker! 20-oddser blir skummel med flyt! Avgjør løpet på en, to, tre, i finalen!? Du blir vel med på kveldsmoro på Jägersro!?

Sportspills tirsdagsmeny:
V5 Leangen: Vi spekulerer i mot favorittene
V4 på Lindesberg:
Deilig lunsj i vente
V65 på Forus: Årets beste V65-omgang venter

V65 Täby galopp:
Nye utfordringer på galoppen

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

Av høydepunkter i uken som er viktig å få med seg så vil vi spesielt trekke frem V75-omgangen på Leangen lørdag hvor det igjen er DOBBEL-SYVERPOTT! Våre tips kommer i løpet av fredagen.

Glem heller ikke at vi avrunder uken på Drammen med en herlig jackpotomgang i V65-spillet. Her ligger det hele 571 661 ekstra i potten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

Meget hektisk tirsdag venter! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Lindesberg (V4)

Kl.13.40 - Leangen (V5)

Kl.18.50 - Täby galopp (V65 + V4)

Kl.18.50 - Forus (V65 + V5)

Kl.19.25 - Jägersro (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Jägersro denne tirsdagen venter det som er en krevende V64-omgang. Vi hadde store problemer med å finne en klink banker, men den vi landet på, ja, den føler vi sterkt for. Bankeren er en traver med fremtiden foran seg, og den har en helt RÅ KAPASITET for klassen! 3 Polycrates Face (V64-2) med Lutfi Kolgjini står alene på våre bonger!

Sjekk ut følgende:

V64-1 : 8 Flex Lane – Er en hest vi liker skarpt, og den var god direkte etter en liten pause sist. Avgjør da sikkert, og vi har lynraske 08,6 s 500m på klokken med krefter igjen. Sporet denne tirsdagen er ikke det beste, men løser det seg bare litt på veien så skal sjansene være gode for at den igjen speeder ned alt. Vårt førstevalg da vi fakta er noe usikker på favoritten 6 Takethem som sliter veldig på svingene, og den har tydeligvis sine problemer med kroppen.

V64-2 : 3 Polycrates Face – Dette er en kanon, og feilfritt så er den helt overlegen i slike omgivelser. Kan nok langt ned på 13-tallet selv over denne distansen. Har tullet litt de siste gangene, men den har vist en enorm fart, og denne holder vi HØYT for klassen. Kommer tirsdag ut etter en liten pause, den er OK ut på volte når den tramper avgårde på riktig fot, og skulle den komme seg foran, ja, da er det helt grønne lykter. TOPP SJANSE, og vi tror på hjemmejubel for Lutfi Kolgjini.

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V64-3 : 2 Chipperoo – Vant veldig lett sist på en bra tid, og da skal man huske på at Takter hadde brukt en ordentlig speed (09/300m) i tetkjøringen på første bortre. Den fungerte strålende på sin nye balanse, og den var altså ikke tom over mål. Er kjapp i uttaket, og den har fakta en OK sjanse på å komme seg foran. Kusken er kanskje ikke den beste, men med slike betingelser som dette så er det begrenset hvor mye feil han kan gjøre. Utfordrer favoritten, og den skal passes!

V64-4 : 9 Empress Brodda – Har nok feilet fra seg minst 200-300K de siste gangene, og den er ikke å stole på. Feilet som mulig vinner nest sist, mens den viste fart etter galopp sist. At den nå står i bakspor trenger ikke å være feil om den bare roer seg ned. Er nemlig voldsomt speedig, og holder den seg bare i skinnet, ja, da skal sjansene være gode for det som er feltes mest kapable hest. Motivert favoritt, men garder løpet da den ikke er å stole på.

På lørdag braker det løs med DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger på Leangen

V64-5 : 12 Supercool Langkjär – Her er det åpent, og dette løpet må garderes. Hesten vi heiser til topps blir garantert ikke mye spilt, men dette er en reell hest som alltid leverer bra løp. Når den vant på samme bane fjerde sist, ja, da legger den inn 11,6 s 1000m. Nest sist så knebler den lederen, men ble da nedspeedet helt oppunder mål. Blir det bare litt fart på forestillingen, og at det samtidig klaffer med de riktige ryggene så dukker den opp helt der foran. PASSES!

V64-6 : 2 Olivia Trot – Har vært ute i tøffe omgivelser, men på tirsdag ser det klart mer overkommelig ut. Nest sist ble den sittende bom fast i et forsøk til Stochampionatet. Sist så ble det delvis feil, men også da var den altså tøft ute. Nå har den drømme betingelser foran seg, den er lynrask ut, så får vi se hvordan dette løser seg på startsiden. Har uansett en flott mulighet mot en svært overkommelig motstand! SPILLES!