Frekke V64-bonger i jakten på storcashen


Kajsa Frick er aktuell i kveldens V64-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com
Kajsa Frick er aktuell i kveldens V64-omgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Talent bankes! Superobjekt senker storfavoritten! Frekke V64-bonger er gjort klare, og her skal vi kjempe om ordentlig flotte kroner!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Drammen: To sterke bankere i Drammen
V65 Jarlsberg: Yellow og Hamre ordner helgecash på Jarlsberg
Oddsdobbel 1:
Feit hjemmedobbel til 5,42 i odds
Oddsdobbel 2: Tysk dobbel til flott odds
Eurojackpot fredag: Hva skjer hvis du vinner 531 mill kr?
VM skiskyting: Her er programmet

Vi har en herlig WEEKEND foran oss, og det er liten tvil om hvor det store høydepunktet skjer. Drammen disker nemlig opp med en praktfull V75-omgang lørdag, og her kan du altså vinne 13 millioner. Løpene i Drammen begynner som vanlig kl.15.00. Nå det gjelder dagen i dag så er det litt av hvert å glede seg til. Solvalla er først ut med sin V65-lunsj kl.12.45, og dette er en lunsjomgang vi liker skarpt! Jarlsberg står for den norske V65-omgangen, og løpene fra Tønsberg begynner til fast tid kl.18.55. Gävle avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle avrunder fredagen med en helt strålende V64-omgang, og her skal vi spille frekke bonger i jakten på storcashen. Dagens beste banker kommer ut i V64-1, og på våre bonger står 1 Västerbo Jolene alene. Vi tror MYE på tet og slutt for talentet til Kajsa Frick. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Västerbo Jolene – Er en hoppe vi liker, og dette er en hest som Kajsa Frick har STORE forventninger til i 2019. Hun var fakta veldig opp på sin springer i årsdebuten, og da stod den i spor åtte bak bilen på en kjapp sprint… Vant da på et imponerende sett, og den fikk to store pluss i kanten av oss. Her tror vi mye på tet, og siden er dette hesten å slå. VI TROR HARDT!

V64-2 : 2 Zulu Lynet – Har alltid hatt talent, og nå virker den dessuten å være ordentlig pågang i regi Jan-Olov Persson. Vi likte den skarpt på Färjestad i helgen, og da jogget den 30,8/2160mv på et imponerende sett. Vær også OBS på at det var alt annet enn optimale forhold på Färjestad da. En kjapp sprint er intet minus, og fra et nydelig spor er den spillbar. OBS!

V64-3 : 9 Knifetown Lover – Vant sist, og var bra til seier da. Det var dog et billig løp, og dette er straks litt verre. Står i et nydelig spor, og skulle Nicklas Westerholm kunne kjøre seg tidlig til tet, ja, da er naturligvis sjansene meget gode. Blir kolossalt hardt betrodd, og det finnes motbud med bra kapasitet her… Motivert favoritt, men vi tør ikke å gå ALL IN.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 2 Global U.S.A. – Debuterte for Daniel Wäjersten sist, og den gikk en solid sisterunde (12,3 s 800m). Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den kommer ut i et svært åpent/jevnt løp, og fra det beste sporet bak bilen plasseres den først. Her er det imidlertid veldig jevnt blant flere, og en bred gardering kan være smart.

V64-5 : 1 Bellfaks – Fløy styggfort før galoppen sist (20,4/600m), og det er en hest i flott form. Blir garantert ikke enkel å fange om den bare går feilfritt. Dog er ikke Jan-Olov Persson noe favorittkusk for oss, og her kan det tenkes at han bare kjører unna uten å ta hensyn til veldig mange… Noe han har for vane å gjøre. Da kan dette bli riktig for 2 Sjö Vinn som er MILEVIS bedre enn raden. Den så helt enorm ut etter hinder på veien nest sist, mens den feilet fra start sist. Vi likte den såpass skarpt nest sist at vi er inne på at den kan skrelle fra ryggen til favoritten, og da spesielt om Persson bare kjører unna… OBS!

V64-6 : 10 Mr Golden Quick – Er dagens beste objekt, og en hest som MÅ med på alt. Den kom ut etter vel en tre mnd pause på isen sist, og den spurtet klart bra i kulissene i et løp hvor det ikke var tempo. Vi hadde 12,6 s 800m på klokken. Er desidert best når det blir litt kjøring, og når man kan rykke skoene… Det får man i kveld, og her blir også toppfarten MYE høyere. Speeder inn til seier?