*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekkis fra Norge sørger for V64-opptur

Spikmira, og kusk Thomas Mjøen har et interessant løp foran seg i dag. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Frekt drag fra Norge! Røpet form sist, men står på under 10% nå! Har ikke vunnet, men nå skal den spilles! Vi byr på nye godbiter til V64-løpene på Solänget!

14.09.15 20:12

Sportspills meny mandag:
V4 Kalmar: Bankerfri lunsj
V65 Leangen:
Jackpot med Blekkan i hovedrollen

Oddstips 1: Oppturen fortsetter for Brann
CL-gruppe: Vurderinger av gruppe G og H
Oddstips 2: West Ham til å bli lei av

V75-fest på Bjerke 13. september
Det mellomste V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte totalt tilbake 17 611 kroner (en sjuer, 14 seksere og 78 femmere). På Eksperten ble det fullklaff for 26 andelslag (alle het Leirvågs V75Derby) med sju rette og inkludert det mellomste på Nettavisen(innl.pris kr 480) og det største på Nettavisen (innl.pris kr 1512) ble det totalt kr 526 307 kroner innspilt på disse.

På Eksperten gikk følgende lag inn:
- Ni andelslag (17 611 kroner tilbake per stk) i kategorien (fire andeler a kr 125, fem andeler a kr 101 og ti andeler a kr 50)

- Elleve andelslag (18 684 koner tilbake per stykk) i kategorien - (ti andeler a kr 100, fem andeler a kr 200 og fire andeler a kr 250)

- To andelslag ( 20 302 kroner tilbake per stk) i kategorien fem andeler a kr 300,

- Fire andelslag i kategorien (20 938 kroner tilbake per stk) i kategorien (ti andeler a kr 200 og fire andeler a kr 500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi prøver oss med to bankere i jakten på V64-kronene denne mandagen! 7 Special Promise (V64-1) likte vi skarpt i Finland sist, og nå tror vi det er duket! 5 Xanthis Cornelis (V64-5) dukker opp med toppform, og mye taler for tidlig tet og slutt! Få med deg følgende:

V64-1 : 7 Special Promise (31%) – Har en riktig oppgave foran seg i innledningen denne mandagen, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt. Hadde ikke marginene med seg i tøffe omgivelser nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast mot gode hester i Finland. Tåler å bli brukt underveis, og her er den betydelig billigere ute. Vinner normalt sett dette løpet, og dette er vår banker nummer en på mandag!

V64-2 : 3 Spikmira (16%) – Vi prøver oss med en frekkis fra Norge i dette kaldblodsløpet. Når det gjelder Spikmira så ble den passivt kjørt på Leangen sist, og den ble tilslutt sittende fast over mål med krefter igjen. Har her trukket et ypperlig spor, og motstanden som den møter er ikke knallhard. At den får ha med seg pisk er kun et pluss, og den er verdt et forsøk nå. SPILLES!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

V64-3 : 1 Really Charming (8%) – Har ikke fått vinne enda, men det tror vi kun er et tidsspørsmål. Avsluttet nemlig fint nest sist, mens den sist i tøffe omgivelser ble sittende bom fast med mye krefter igjen. Gjør debut bak bilen, og slikt er selvfølgelig alltid noe usikkert, men takler den det som vi håper/tror, ja, da gjør den seg garantert ikke bort mot denne gjengen. PASSES!

V64-4 : 3 Blås Undan (6%) – Er en hest med riktig innstilling, og nå virker dessuten storformen å nærme seg. Solgte seg svært dyrt sist, og den ble kun plukket ned av meget gode Tangen Haap (Stod på tillegg) helt oppunder mål. Aksjonsmessig så er ikke Blås Undan 100%, så det er nok enda litt å slipe på. Ove A. Lindqvist opp er aldri feil på de kalde, og den prøves til bra odds i lukene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 5 Xanthis Cornelis (55%) – Har et helt riktig løp foran seg på mandag, og MYE tyder på at dette ender med tidlig tet og slutt. Tapte kun for kapasitet-hesten Queer Fish sist, og den gjør et bra løp da. Tredje sist så kom den via sporene ca 700m før mål, den gikk 09,5 s 700m, og den fullførte ordentlig bra. Fra tidlig tet så blir den alt annet enn lett å ha med å gjøre, og vi må bare tro hardt på den langbeinte og flotte traveren! Dette er vår banker nummer to på mandag!

V64-6 : 12 Jeppas Olivia (6%) – Vi prøver oss med en mulig smell i avslutningen! Når det gjelder Jeppas Olivia så kom den ut etter pause sist, men var da meget uheldig. Kjører nemlig oppi vognen på hesten foran når den er på vei til å få luker på oppløpet, og galoppen var ikke til å unngå. Feilet som pigg! Nå har den fått denne blåseren i kroppen, det er fine rapporter på den, og den MÅ PASSES med litt flyt. KAN OVERRASKE!

Internasjonal V75 på Färjestad lørdag! Superpott med 34 millioner til en eventuell norsk alenebong!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.