Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen (lørdag): Nettavisen jakter ny V75-suksess
V65 Biri:
Herlig V65-jackpotomgang på Biri
V65 Eskilstuna: Kontio fikser lunsjopptur
Oddssingel FA-cup:
Solskjær-effekten fortsetter i FA-cupen
Oddssingel håndball-VM: Norge jakter revansj mot Tyskland
Oddssingel håndball-VM: Danskene får det tøft mot Frankrike
Eurojackpot fredag: Nå kan du bli 369 millioner kroner rikere
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum tømte V5-lukene i Bergen 24. januar! Hvor mange femmere fikk du?
Det ble EKSTREMT favorittpreget i V65-spillet denne torsdagen, og akkurat det var ikke mye å skrive hjem om. I V5-spillet gav det imidlertid langt bedre betalt, og der suste dessuten ALT av bonger inn! Undertegnedes MINSTE V5-bong til Kr.224 satt som spikret, og betalte ut meget fine Kr.2 574,-. Hvor mange femmere fikk du?

Leirvåg med knallsterke V75-tips på Bjerke 23. januar!
Det ble solid klaff under V75-løpene på Bjerke onsdag. V75-forslaget med innleveringspris på Kr.945 satt som støpt og betalte tilbake flotte Kr.10 204. Leirvåg lanserte Global U. Newerknow som sin V75-banker og hadde solide vurderinger i de øvrige løpene også. Match Queen (5-valg / 6,4%) var feks rangert som andrevalg. Var du med på moroa denne kvelden?

Lerum med nye supertips - Kr.392 ble til Kr.10 512 på Forus 21. januar!
Den ene gevinsten avløser den andre for tiden, og ikke noe er bedre enn akkurat det. På Forus denne tirsdagen var det i V5-spillet vi gjorde det skarpt, og den mellomste bongen på Kr.392 betalte ut knallfine Kr.10 512,-. SUPERSJOKKET Himalaya (5-valg - 6,8%) ble det varslet for (var med på kun to hester), og det ble det også for Thai M. Share (6-valg - 9,6%) som vi trodde hardt på!

Lerum med kanontips i V75-spillet til Örebro 20. januar!
Tipsformen til undertegnede holder seg på et bra nivå, og vi holdt nesten på å gjøre det helt store under V75-omgangen søndag. Etter at jeg ikke var fornøyd med tipsene på Bjerke lørdag var det derfor deilig å slå tilbake allerede dagen etter. Bongen til undertegnede på Kr.960 fikk dog kun tre seksere, men trøstegevinsten ble mildt sagt SOLIDE Kr.14 736,- Sato innfridde som dagens HERLIGE V75-banker, mens godbiter som Icanhearyou og Omay Southwind stod først på ranken!

Lerum fikset lørdagskvelden i Boden 19. januar! Var du med på moroa?
Igjen satt tipsene meget bra på glattisen i Boden, og på Eksperten suste absolutt ALT av bonger inn. Nettavisens bong på Kr.360 med to bankere satt også som spikret, og her kunne man hente ut herlige Kr.3 553 om man hadde tatt rygg. Du går vel ikke glipp av undertegnedes tips i Boden?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme byr opp til SPILLFEST denne kvelden, og det er altså DOBBEL V64-JACKPOT med over 1,7 millioner ekstra i sekserpotten! Det pleier å gi bra betalt på denne banen, og det gjør det fort i kveld også. Dagens beste banker kommer ut fra kvalitetsstallen til Tjomsland, og på våre bonger står 4 Spik Loke (V64-4) alene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 9 Arnie Dream – Har egentlig OVERKAPASITET i et slikt løp som dette, og nå når formen virker å være veldig på riktig vei må vi bare varsle. Den ble sjenert til galopp nest sist, men gikk klart bra i etterkant. Var også klart bra etter et passivt opplegg sist, og den kom til mål med krefter igjen da. Her er det ekstremt billig i mot, sporet er perfekt, og kusken gjør det egentlig helt greit. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 12 Wilda Fille – Har vært en HIT under sal, og den har altså kammet med seg tre strake i den stilarten. Avgjorde enkelt mot 11 Spydo ØK sist, og vant med krefter igjen da. Kommer nå ut etter en pause, Persson pleier å ha formen på plass etter opphold, og uten noe tull underveis MÅ sjansene være gode. VI TROR HARDT!

V64-3 : 7 Västerbo Call You – Her er det LABER klasse på de fleste, og vi kjøper ikke at 6 Bright Memphis skal være storfavoritt med kun et løp i kroppen. Vant riktignok, men imponerte ikke veldig. Vi blir alt annet enn overrasket om vår ide er bedre på ren kapasitet, og den er dessuten mye mer rutinert. Ble sjenert til galopp sist, mens den vant enkelt på en OK tid tredje sist. Er med garanti en av de beste i dette feltet, og sjansene burde fakta være veldig fine…

V64-4 : 4 Spik Loke – Har ikke gjort mye feil etter den kom inn på stallen til Tjomsland, og den er i det hele tatt ganske bra med tanke på det lille grunnlaget den har på konto. Ble aldri kjørt med etter pause sist, og den passerte mål med krefter igjen etter sene luker. Er normalt MYE forbedret med den blåseren i kroppen, den er kuskeplusset med Ohlsson, og med et par strykninger i første rekke så burde ikke sporet by på problemer heller. VI TROR HARDT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 11 Perfect Dynamite – Er feltes beste hest, den er betydelig bedre enn raden, og snart må vel det komme en opptur? Den spurtet meget sterkt tredje sist, mens den nest sist dundret på utvendig leder. Feilet da med grepet ned mot siste sving. Nå sist ble det galopp og game over direkte. Har vinnerform i kroppen, og den dukker helt sikkert opp i fremste rekke om det bare klaffer litt bedre på veien. SPILLES!

V64-6 : 3 Caiporinha P.C. – Ble felt av en helt elendig bane sist, og det løpet skal man ikke vektlegge for hardt. Gangen før ble den sittende bom fast på en OK tid. Har litt inne, den møter med få unntak billig motstand, og den burde fakta duge i et løp som dette… OBS! 12 Joyus – Så FIN ut etter pause sist, men hva hjelper det når den ble sittende bom fast som helt ubrukt? Lite… Inntrykket var dog meget fint, nå er den også kuskeplusset med Oskar J, og den dukker normalt der fremme med litt klaff på veien. OBS!