Gedigen jackpotomgang med 1 550 438 ekstra


Bjørn Goop kjører vår småfrekke banker mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører vår småfrekke banker mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren blir trolig ingen favoritt! To superobjekter innleder omgangen! Halmstad klemmer til med en praktfull jackpotomgang!

Sportspills meny mandag:
V4 Rättvik:
Norske sjanser i åpen V4-omgang
V65 Leangen:
Amanda i kanonform
Oddstips 1: Dette er Erik Lamelas sesong

En ny herlig trav- og galoppuke står for tur. Denne uken byr på V75 både lørdag og søndag. Her hjemme er det Jarlsberg travbane som er V75-arrangør lørdag, mens det er ekstra V75 til Eskilstuna og Sverige søndag. Mandagens meny består av V4-spill til Rättvik, V65-spill til Leangen, mens Halmstad byr på  en gedigen jackpotomgang i V64-spillet.

Galoppfesten fortsetter
Nettavisens galoppeksperter har levert solide tips gjennom hele 2015 og også i oktober har det vært bra uttelling. Fredag 30. oktober smalt det igjen på Øvrevoll! I V5-spillet kom kun 11 kuponger helskinnet gjennom og fem av disse hadde Nettavisen. V5-utbetalingen stoppet på meget pene 22 122 kroner.

Alle fem var andelslag på Eksperten og var hhv:
3 stk andelslag komponert (fire andeler a kr 500)
2 stk systemspill (fire andeler a kr 750)

Også i V4-spillet ble det meget flott uttelling. Det største V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 6 311 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Halmstad byr på en diger jackpotomgang denne kvelden, og det ligger altså over 1,5 millioner ekstra i potten! Vi innleder med et par frekke bud på dagen før vi klemmer til med en spennende banker i finalen. 11 Bryssel står nemlig alene på våre bonger i jakten på mest mulig av "jackpotdeigen". Sjekk ut følgende:

V64-1 : 6 Aroma Grim (9%) – Er VELDIG bra, og dette er nok kanskje den hesten i feltet med best innstilling. Den tåler nemlig å bli brukt underveis, og den gjør sitt beste hver gang. I SM nå sist blir det helt feil, og det var ikke lett å hente noe tilslutt. Vi hadde dog 09,0 s 800m på Aroma Grim, og den avsluttet sterkt i kulissene. Kommer her ut mot en svært overkommelig gjeng, og den er opplagt verdt et forsøk til bra odds i lukene. SE OPP!

V64-2 : 3 Vernin Starlight (10%) – Kom ut etter et par mnd pause sist, og den var rett og slett i piggeste laget. Feilet seg derfor bort direkte. På Halmstad tredje sist så er den ute i et steintøft stayerløp mot hester som Mellby Viking/Alfas Da Vinci med flere. Sitter fast over mål i det løpet, og den slo langt bedre hester enn hva den møter her. Rapporteres å ha gått frem med en blåser i kroppen, den er bra i forhold til det grunnlaget den har på konto, og den bør ikke undervurderes. OBS!

V64-3 : 3 Juniata Hanover (44%) – Her er det stor forskjell på hestene, og hadde dette vært sprint, ja, da hadde vi gått ALL IN på favoritten. Er dog mer sårbar over denne distansen, og vi føler ikke at det er helt grønne lykter. Skulle dog Juniata Hanover få dempe en del på veien så renner hun fort unna. 2 Differenceadaymade (32%) – Har slått Juniata Hanover regelrett tidligere, og den har fordel av distansen. På mandag blir det skorykk, og på sitt beste så byr hoppen til Veijo opp til kamp!

V64-4 : 1 Dragalagaboomboom (32%) – Dette er et ganske dårlig løp, og det er faktisk et bra skille på de beste målt opp mot de nest beste. Ideen vår er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den pleier å levere reelle innsatser. Fullførte solid nå sist, men ble da spurtet ned av en smygkjørt konkurrent. Er over middels fra start, og blir den bare ikke fast, ja, da dukker den opp på foto. PS. 4 Mad Lee (12%) – Var veldig positiv i flere løp før den fikk seg en liten pause. Er den i samme skikk som før pausen så er den langt ifra ueffen. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 1 Tooca (23%) – Småskummelt hoppeløp om da ikke Tooca bare tauer dette løpet rundt om. Kom ut etter pause sist, og etter at den havnet feil på det innledningsvis så ble den aldri kjørt med. Kom til mål i stengt posisjon, og det virket til å være godt med krefter igjen. Er lynrask ut på volte, og den kommer til å lede dette løpet lenge. Er den som for eksempel fjerde sist hvor den er helt overlegen fra tet (12,0 f 1000m), ja, da blir den naturligvis ikke enkel å ha med å gjøre. SPILLES!

V64-6 : 11 Bryssel (27%) – Blir trolig kun et 2-valg, men vi lanserer dette som dagens frekke banker! Vi snakker her om en 3-åring som er under en rivende utvikling, og som har gjort noen helt svette løp den siste tiden. Nest sist sitter den langt bak, leverer en RÅ sisterunde, og vi har 11,3 s 1000m på klokken. Slår Heavy Sound, mens Readly Express vant løpet… Her er det en del billigere imot for å si det mildt! Nå sist kom den frem i dødens runden fra mål, knuser lederen, og vinner enkelt via 11,3 s 1000m / 09,5 s 500m. Blir det bare litt tempo denne mandagen, ja, da blir vår banker for dagen BLYTUNG å stå imot.