Gå til sidens hovedinnhold

Gnistrende V64-jackpot med 1,2 millioner ekstra

Hjemmehest bankes! Mulig supersjokk - spilt på under 5%! Vi jakter en flying start på weekenden i en herlig V64-jackpotomgang! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Boden: Vidåpen lunsjomgang fra Boden
V65 Biri: Vi spiller ikke en krone mot Bob
Oddstips 1: Schalke blir grovt undervurdert
Oddstips 2: Norwich jager en Premier League-plass
VM skiskyting: Her er programmet
Eurojackpot:
Hva skjer hvis du vinner 389 millioner kroner?

Lerum med V5-fest i Bergen 2. mars - Kr.1 080 ble til Kr.11 423,-!
Vi kom ikke helt i mål med vårt V75-spill denne lørdagen, men i V5-spillet gikk det straks bedre. Undertegnedes bong på Kr.1 080 satt nemlig som støpt, og betalte ut hele Kr.11 423,-. Var du med på moroa denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme byr på en SPENNENDE V64-JACKPOTOMGANG, og det ligger altså knappe 1,3 millioner ekstra i kveldens sekserpott. Dagens i særklasse beste banker kommer ut i V64-2, og normalt runder 9 Knifetown Winner et felt som dette. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 Bossy Alley – Er fort helt klink i et billig innledningsløp. Husk på at denne har vært hardt spilt på Solvalla de siste gangene, og den har også gjort solide løp i tøffere omgivelser enn dette. Fikk en smultring i raden sist, men vi hadde 11,8 s 800m på den i kulissene… Var bunnsolid i nederlaget fra dødens tredje sist, og dette er en traver i full form. Distansen på fredag passer langt bedre enn sist, og kommer den seg bare greit avgårde så kan vi ikke skjønne annet enn at dette må dreie seg om en stor sjanse!

V64-2 : 9 Knifetown Winner – Nicklas Westerholm seler ut stjernen sin på hjemmebanen, og selv om den skal ut på en kjapp sprint fra tillegg så er normalt sjansene store. Var fin i årsdebuten sist, og den vant utrolig enkelt som helt ubrukt. Er vant til å møte bedre hester enn dette, og sovner bare ikke Nicklas Westerholm i køen så taler det meste for hjemmeseier. Motivert favoritt som også vi tror MYE på!

V64-3 : 9 Maine – Fungerte ikke helt optimalt sist, men var likevel solid etter en tidlig galopp (14/1300m). Var ti ganger blant de to beste i fjor, og den har kapasitet litt utover det grunnlaget den har på konto. Nå sitter sjefen selv seg opp, og feilfritt burde denne dukke opp på foto. 7 Couteau Rapide – Fullførte solid fra dødens sist, og den varslet form etter pause. Er en ordentlig tøffing, distansen er kun et pluss, og får kusken til styringen så gjør den seg ikke bort. Er god nok i massevis til å skrelle.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 2 Klack Vilja – Var noe tung i kroppen etter pause sist, men kusken kjørte seg uansett fast mot mål, og den var trossalt positiv etter oppholdet. Er noe tøffere ute nå, men dette er en hoppe med STOR FART i kroppen sin, den står i et nydelig spor bak bilen, og den er litt spennende som veldig lite spilt. Settes frekt først i et ellers veldig jevnt oppgjør.

V64-5 : 4 Captain Sisu – Er slett ingen dum traver, men den er likevel nesten alltid undervurdert. Avgjorde et sprintløp etter en avslutning i 12-fart tredje sist, den var god etter galopp nest sist, mens den fullførte klart bra sist. Er dønn riktig ute når det gjelder motstand her, og får bare kusken til styringen så kan den overraske. Settes knepent foran 3 Okashi Cheri.

V64-6 : 10 Nicegift C.C. – Åpen finale hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Her finnes det nemlig flere helt bortglemte objekter, og hesten vi velger å skrive litt om hadde kun 1,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. Er imidlertid ingen dårlig hoppe dette, og sist ble den sittende bom fast på 14,7/2140ma. Fredag er det opp med Kaj Widell, og klaffer det bare litt bedre på veien kan det være duket. Overrasker?

Kommentarer til denne saken