Gode rapporter på V64-bankeren


Arsenal og kusk Peter Ingves. Torsdag kjører Peter Untersteiner. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Arsenal og kusk Peter Ingves. Torsdag kjører Peter Untersteiner. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er bare best? Nybehandlet supersjokk? Helfrekk ide avgjør via siste indre? Vi gir gass til løpene på Åby torsdag!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Mantorp: Spennende V4-lunsj fra Sverige
V5 Drammen: Suksessen fortsetter for Østre
V65 Bergen: Strålende V65-jackpotomgang i Bergen
Oddstips 1: Sarpsborg er undervurdert
Oddstips 2: Kjempekrise i Fenerbache
Oddstips 3: Omar Elabdellaoui og Olympiakos kan sende Milan ut av EL
Lotto: 40 Lotto-millionærer på bittelille julaften
Lykkespill
: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Vi har en innholdsrik torsdag foran oss, og her er det litt av hvert å glede seg til. Mantorp er først ut med deres V4-lunsj kl.12.20, før Drammen overtar med sin V5-lunsj kl.13.40. Det store HØYDEPUNKTET denne torsdagen skjer i Bergen hvor det altså er JACKPOT I V65-SPILLET. Hele 435 428 ligger ekstra i sekserpotten, og løpene begynner kl.18.55. Åby avrunder torsdagen med en FLOTT V64-OMGANG kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi liker disse omgangene på Åby skarpt, og det å regne på hvem som kan overraske via siste indre er alltid spennende. Vi har funnet noen slike ideer nå også, og infoen rundt de er det bare å sjekke ut med en gang. Dagens beste banker blir kjørt av Peter Untersteiner, og vi spekulerer ikke mot 3 Arsenal (V64-4). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Scorpion’s Dream – Ser ut til å gå litt under raderen i innledningen, men her skal man være på vakt. Er nemlig veldig kjapp fra start, og fra rygg leder kan denne overraske via siste indre. Formen virker dessuten å være bra, og den spurtet ordentlig fint sist. Christoffer Eriksson er tilbake i «jolla», og det er naturligvis et pluss. Prøves som en helfrekk ide!

V64-2 : 11 Tourzo – Småskummelt løp hvor det kan skrelle til. Hesten vi plasserer først blir garantert ikke mye spilt, men på ren kapasitet så duger den godt. Avgjorde som en lek nest sist, og den kom ubrukt til mål på 15,1/2140ma da. Er ikke helt stabil, men feilfritt har den neppe mange foran seg i mål. Hadde 1,1% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er naturligvis for lite. PS. Er nybehandlet før denne oppgaven…

V64-3 : 8 Vertigo N.P. – Er en nykommer fra Italia, og den har kommet inn på stallen til Magnus Dahlen (24% seire i 2018). Vi snakker altså om en 4-åring som har vært 13 ganger blant de tre beste på 14 forsøk… Rapportene før debuten på svensk jord går i dur, og dette kan fort være en vinner direkte. Vi vil dog se den i et løp før vi går ALL IN, og nøyer oss med å sette den soleklart først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 3 Arsenal – Er dagens beste banker, og hesten som står alene på våre V64-bonger. Kommer nå ut etter pause, det er gode rapporter på den, og distansen er normalt et pluss. Har vunnet flere løp med sko tidligere, og den balansen er ikke noe problem. Er den klart beste hesten her, og når Peter Untersteiner er såpass opp på sin springer etter pausen lar vi det stå til. ALL IN!

V64-5 : 7 Neo Sånna – Her er det relativt åpent, og ikke helt lettløst. Hesten vi plasserer først utvikler seg stadig, og den burde gå et lyst 2019 i møte. Spurtet sterkt når lukene kom sist, mens den avgjorde sikkert på et bra vis nest sist. Kan nok under 15 på distansen, og med flyt må den være HELAKTUELL! Vår frekke ide mot litt overspilte favoritter.

V64-6 : 1 Denco’s Moon Kilab – Avgjorde sikkert etter en avslutning i 12-fart sist. Kommer nå ut etter en liten pause, men rapportene er positive, og den skal være klar for å levere på et bra sett. Har gått fine løp med sko tidligere, og den balansen takler den. Fra rygg leder/tredje innvendig er den aktuell via siste indre på oppløpet, og fra denne nydelige utgangsposisjonen er den verdt et forsøk.