Goop byr på en frekk V64-banker

Bjørn Goop kjører vår frekke banker på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører vår frekke banker på tirsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Frekk V64-banker! Frekk DD-banker! Mulig skrell i V64-3! En helt fantastisk V64-omgang venter på Axevalla, og det vrimler av objekter!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Samtlige V4-bonger satt på Vermo søndag 17. mai. Vitter er Finland sin nye kaldblodsstjerne, og den kunne ikke vi gardere. Bomben Ghost Boy (9. valg) var med på alt. Totalt sett så spilte vi inn knappe 30 000 i V4-spillet fra hovedbanen i Finland.

Vi fulgte opp mandag 18. mai med å få inn alle V4-bongene på Skellefteå. Her betalte vår lille bong på Kr.224 ut Kr.1 097,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har en fantastisk helg i vente denne uken, og på lørdag er det igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene som går på Jarlsberg.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet om lørdagen, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. Dagen etter, om søndagen, så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En utrolig spennende V64-omgang er i vente fra Axevalla denne tirsdagen. Flere meget sterke objekter pågang, og bankeren er også av det svært interessante slaget. Vi banker nemlig det som trolig blir andrevalget i V64-2 - 8 Twilight Eyes. Dette er den beste hesten i feltet, den er blitt strøket inn to spor, og da regner vi med at den beste kusken fikser biffen! Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 1 Val D’amour – Magefølelsen sier at Erik Bergløf vinner innledningsløpet. Sporet er nok ikke optimalt, men vi tror ikke den blir fast over denne distansen, og den skal passes her. Taper kun for meget gode Star Advisor Joli sist, men den varslet uansett form. Distansen her passer bra, og motstanden er den riktige. Må med på alt, og vi roper et varsko!

V64-2 : 8 Twilight Eyes – Har blitt strøket inn to spor, og med Bjørn Goop opp så skal i hvertfall vi til lukene. Er VELDIG bra på kapasitet, og her har man rett og slett funnet et utrolig fint løp til vår frekke banker denne tirsdagen. Den feilet seg bort direkte sist, mens den nest sist hadde vunnet om den hadde holdt aksjonen i sammen helt hjem. Hadde da gått 13,4/2140ma. Tredje sist er den klin overlegen på en bra tid. Er ikke helt stabil, men vi håper/tror at Goop fikser dette. Feilfritt taper den nemlig ikke. SPILLES!

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 8 Rapsodia Bigi – Vi gir oss ikke med denne da den er god nok i massevis om den får bare litt klaff på veien. Har gjort det ene solide løpet etter det andre på slutten, men hva hjelper det når den må gjøre all jobb hver gang selv? Klaffer det bare med et litt bedre opplegg, og litt hjelp på veien tirsdag, ja, da er den helt sikkert med og kjemper om seieren. PASSES!

V64-4 : 7 Dupont – Debuterer for ny trener (Marcus Lindgren), og viser den bare litt av det den kan, ja, da skal den legge dette feltet på rygg. Vant kriteriekval i fjor, men fikk ikke med utfallet i finalen å gjøre. Møtte dog en helt annen verden av hester da kontra det den møter her. Har trent fint i forkant av årsdebuten, og den har gått 16/1600m som raskest. Bjørn Goop opp er et klart pluss, og vi må bare prøve den direkte. SPILLES!

Dobbel-syverpott på lørdag med ca 4 millioner ekstra!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-5 : 1 Crazy Foot Mambo – Dette er dagens mest interessante ide. Den var knallgod etter en helt vill 08-åpning nest sist, og den var den moralske vinneren da. Nå sist i V75 så blir den bakket direkte fra et dårlig spor, og den får etter hvert fjerde innvendig. Der fant man ingen luker, og den ble sittende bom fast med RUBBET IGJEN! Ai, ai, ai, hvilket herlig inntrykk! Fra tet denne tirsdagen så skal sjansene være veldig gode, og den må med på alt!

V64-6 :5 Final Jam – Vi avrunder med nok et spennende objekt. Final Jam hadde et sterkt år i fjor hvor den var på trippelen 9 av 15 ganger. Den kammet også med seg fem seire. Har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og den varslet storform sist. Ble da brukt knallhardt fra start, og fikk etter hvert tet. Det kostet dog, og man passerte på 10,3/13,9. Ble tatt ned på streken, men den gikk trossalt 13,5/2140ma. Fra tet denne tirsdagen, og en noe billigere innledning, ja, da skal sjansen være GODE FOR SEIER! Vi banker frekt i DD-spillet!