Goop har bankeren

Bjørn Goop kjører vår banker denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop kjører vår banker denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Småfrekk banker på vei mot storformen! Junior senker pappa! Topp sport, og en spennende V64-omgang venter fra Halmstad!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Amanda rir hjem jackpotkronene
Oddstips 1: Enga har los
Oddstips 2: Erlandsen skal berge fotballstorheten
Oddstips 3: Ingen vei tilbake for Gutan
Tippetips: Stabæk kan overta tabelltoppen
TV-fotball: Sjekk mandagens TV-kamper
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble servert knallsterke tips fra Sverige søndag 24. mai! Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144, ja, det betalte ut fine Kr.2 071,-. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,- 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En av årets beste uker er i vente, og her vil vi gjøre deg oppmerksom på følgende:

* I vinnerspillet så øker Norsk Rikstoto tilbakebetalingsprosenten til 85%!

* Fra Leangen mandag er det jackpot med vel en halv million ekstra!

* På Bjerke onsdag så skal bonuspotten på 830 552 betales ut til alle dem som får syv riktige!

* På Solvalla lørdag er det jackpot i V75-spillet med 21.192.246 ekstra i syverpotten!

* På Solvalla søndag venter en EKSTRA INTERNASJONAL V75-omgang hvor det ligger 23 millioner i potten!

Fra Halmstad denne mandagen så er det flott sport i vente da flere av de bedre 3-4 åringene møtes. Bankeren vår er dog ikke så ung, men vi snakker her om hedershesten 9 Spring Erom (V64-3) som endelig er på vei mot storformen! Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 7 Falk On Hill – Fikk en helt umenneskelig reise sist, og den første runden ble BLYTUNG for dette stortalentet. Avviste likevel alt, og viste igjen at det er et talent litt utenom det vanlige. Sporet denne mandagen er ikke det beste, og man risikerer vingelrisk påny. Burde uansett ha fått såpass mye respekt at den blir sluppet tidligere til tet enn sist, og den er i aller høyeste grad en motivert favoritt.

V64-2 : 9 Ilona Håleryd – Med tanke på at 12 Creme De La Creme avslørte sist at den var sprutredd så velger vi å teste ut en annen kapasitet-traver. Draget vårt har dummet seg ut med volte de to siste gangene, men den har gjort solide løp i etterkant. Nå sist viste den 12,5/1000m etter galoppen, og det var ikke noe å si på at den fikk syre tilslutt. Kan helt sikkert ned på 14-tallet, og den er verdt et forsøk.

V64-3 : 9 Spring Erom – Dette er vår banker for dagen. Er nemlig på vei mot en fantastisk form, og i et såpass lite felt som dette så betyr tilleggene mindre. Den gikk en morsk sisterunde nest sist, og da har vi 12,5 s 1000m på klokken med krefter igjen. Nå sist så får den en blytung innledning, før den blir avløst vel 900m fra mål. Avslutter likevel strålende etter sene luker, og den var helt rå! Blir her kraftig kuskeplusset med Bjørn Goop, og fortsetter Spring Erom sin fine fremgang så må dette dreie seg om en topp mulighet!

V64-4 : 1 Diamond River – Hadde et sterkt fjorår, og nå virker den også i år å være skikkelig pågang. Var veldig tapper sist på Charlottenlund, og den gjorde sesongens beste løp der. Blir nå KRAFTIG kuskeplusset med Bjørn Goop, utgangsposisjonen er spennende, og motstanden den rette. MÅ MED PÅ ALT!

V64-5 : 2 Stay Alert – Er en 4-åring under utvikling, og den så fantastisk bra ut sist. Leverte da en knallsterk avslutning, og den vant veldig lett med mye krefter igjen. På vår klokke stod det 10,4 s 500m, og da virket den fullstendig ubrukt. Blir sluppet av gårde fra start, og sikter mot teten nå? Skulle Johan Untersteiner lykkes med å komme seg foran så må dette dreie seg om en fin sjanse. OBS!

V64-6 : 3 Sobel Jocke – Vi tror på en bra sjanse for favoritten i finalen. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter pause, og den virker stadig bedre. Avgjorde lett sist, og den var ikke tom i mål på en god tid. Med tanke på at man kjørte Kamanda helt i kjelleren sist så blir ikke vi veldig overrasket om Johan Untersteiner her kan forsere seg relativt tidlig til tet med vår klare favoritt. Vi tror nemlig ikke at Joakim Lövgren vil svare hardt opp nok engang, for vi er trossalt relativt tidlig i sesongen. Sobel Jocke har en flott sjanse, og den må bare prøves!