Goop har V64-bankeren

Björn Goop kusker vår V64-banker denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Björn Goop kusker vår V64-banker denne mandagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker med fremtiden foran seg! Helfrekk DD-banker! Deilig ide i lärlingsloppet! Et meget spennende V64-omgang venter på Mantorp mandag!

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Amatørkusken som duger
Oddstips 1: Arsenal på sølvjakt
Oddstips 2: Molde må vinne
Oddslangskudd: Hammarby er høyt priset
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

De fine fremgangene fra Sverige fortsatte på Örebro lørdag 2. mai. Alle våre V4-forslag satt, og den lille bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.168, ja, den betalte ut fine Kr.1 839,-.

DD-spillet ble ranket ut på 1 rekke, og DD-oddsen ble fantastisk fine 37,81. Lass North Star holdt lekestue fra tet, mens Monas Invercote tok ned dagens i særklasse tyngste favoritt. Vi serverte kanon info på skrellen, og dette var for oss dagens beste spill.

Fra 1. januar 2015 så økte Nettavisen sin satsing på svensk trav kraftig. Du tar vel rygg på våre oppdaterte tips fra nabolandet?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

Mantorp inviterer til en utfordrende, og spennende V64-omgang denne mandagen. De helt klare bankervalgene glimrer med sitt fravær, og vi måtte rett og slett ta en sjanse. 6 Sir Corneliani (V64-2) utvikler seg flott, og den leverte en morsk siste 900m sist. Burde ha en bra sjanse til å runde en overkommelig gjeng, og vi går ALL IN!

Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 7 Dewey Luvs Britt – En småskummel V64-innledning hvor bred gardering er å anbefale. Draget vårt er noe tøft ute i pengene her, men det betyr mindre da den møter en sliten gjeng. Dewey Luvs Britt er «ungdommen» i feltet, og den burde være klart spennende her med flyt nedover startsiden. Ser stadig bedre ut, og den avsluttet bra i kulissene nå sist. Her er storformen ikke langt unna, og den fortjener et forsøk til fine odds i lukene. Hadde kun 8% på seg når vi jobbet med tipsene mandag formiddag.

V64-2 : 6 Sir Corneliani – Tapte på foto sist, og det var en del som var skuffet over at den ble plukket ned da. Vi vil dog nevne at den hesten som tok han ned var Floyd Fortuna, og den hesten har man SKYHØYE tanker om. Vi hadde 12,1 s 900m på Sir Corneliani, og akkurat det gjør ikke mange etter den her. Motivert favoritt selv om tillegg aldri er noe pluss. Bankes i en VRIEN omgang.

V64-3 : 2 Västerbo Pumpkin – Er bedre enn raden, og den er interessant i dette Lärlingsloppet. Har passert mål med litt krefter igjen de siste to gangene, og her er det form i anmarsj. Kusken Ville Karhulahti er en vi har sansen for, og han er med garanti en av de beste her. Draget vårt kan nesten ikke få et finere løp, og den fortjener et forsøk som en herlig frekkis! MÅ MED PÅ ALT!

V64-4 : 4 Gold Twister – Er vel ikke en hest vi liker noe sånn veldig, men det er heller ikke til å stikke under en stol at den har kommet seg MYE. Nå sist så fikk den et veldig press på seg underveis, og den ble matt tilslutt selv om den tidsmessig gikk godkjent. På mandag så ligger MYE til rette for at den får gratis tet, og her finnes det ingen Don Incantatore i feltet som vil komme å trykke opp noe fart tidlig. Får Gold Twister en litt roligere første 1200-1300m her, ja, da kan den renne unna… Prøves!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 2 Mystery Love – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og den er klart pågang. Nå sist så avsluttet den bra i kulissene, og da var den ute mot gode hester på Solvalla. Nest sist er den også klart bra, og igjen så møtte den gode hester. Nå føler vi den er billigere ute, den står nydelig til spormessig, og den er sikret et bra opplegg. Senker alt med litt fart på forestillingen!? SE OPP!

V64-6 : 7 Sweet’n Sour Akema – Er feltes beste hest, men vi har ikke likt oppførselen til den i årets to første løp. Har vært direkte dum på startsiden, og rotet det til for seg. Løpet den gjør nå sist var dog noe litt utenom det vanlige, og den viste faktisk 12,6/2100m etter at den dummet seg ut før bilen slapp feltet. Vinner feilfritt, men før den viser mer stabile takter så velger vi å gardere den.