Goop revansjerer seg


Bjørn Goop brente fire favoritter mandag. På tirsdag tror vi på revansje! Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjørn Goop brente fire favoritter mandag. På tirsdag tror vi på revansje! Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren har funnet storformen! Frekt objekt i DD-spillet som går ned en klasse! V64-snadderet er klart, og her er det bare å ta rygg!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Östersund:
Nytt snadder blir servert til lunsj
V5 Bjerke: Mester tryller igjen
V65 Momarken:
Høitomt fikser cashen
Oddstips 1: Danmark MÅ score mål
Oddstips 2:
Tyskland reiser seg på direkten
Oddstips 3: Colombia straffer skadeplaget Argentina
Tennistipsene:
Federer blir kraftig undervurdert

Ny galoppfest - luketømming på Jägersro 15. november!
På Jägersro 15. november var det påny duket for klaff på galoppen, både i V64 og V4. Det mellomste V64-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt klokkerent og betalte tilbake 7160 kroner. Også i V4-spillet ble det fullklaff. Det mellomste V4-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) betalte tilbake meget pene 3 294 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Alle forslagene suste inn på Forus 14. november!
Det ble servert knallsterke tips til løpene på Forus denne lørdagen, og SAMTLIGE FORSLAG som vi anbefalte suste inn! Vår lille V65-bong med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut Kr.3 246,-. Vår lille V5-bong på Kr.210 betalte ut Kr.613,-. Dagens sjokk, Maksi Amour (5,4%), var vårt store drag, og den stod først på våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende tips på Solvalla/Jarlsberg 13. november!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Örebro står for kveldens V64-omgang, og vi går knallhardt ut i kveldens omgang! 2 Bar Plombier har nemlig funnet storformen, og dette burde dreie seg om tet og slutt! Sjekk ut følgende:

V64-1 : 2 Bar Plombier (56,4%) – Har fått seg to løp i kroppen etter en liten pause, og nå har den funnet storformen! Var bunnsolid fra tet nå sist, og dette er ingen hest som pleier å vike seg ned fra tet. Vant lett fra spiss, og inntrykket var bra. På tirsdag tror vi på tidlig tet igjen, og da må dette dreie seg om en TOPP MULIGHET! Vi åpner med en banker!

V64-2 : 10 Rosy Lor (14,0%) – På mandag brente Bjørn Goop fire favoritter innen V64-spillet, og vi tror derfor at han kommer til å være livsfarlig i dagens omgang! Vi spiller nettopp Bjørn her med et frekt bud som virker å være på vei opp og frem. Den gikk fra etter galopp nest sist, mens den avgjorde sikkert nå sist. I dette vidåpne løpet så lukter vi fart, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. SE OPP!

V64-3 : 3 Quantanamera (43,7%) – Er kolossalt formsterk, og Erik Berglöf kjører også hesten deretter. Nå sist sendte han frem i dødens ca 1200m fra mål, knuste Kimono Pearl, og bare forsvant i fra til en helt overlegen seier! Inntrykket var helt rått, og vi hadde 13,4 s 1000m på klokken. Ser rett og slett ut som om den er klar for V75, og da skal den ha en flott mulighet på en vanlig tirsdag i V64! SPILLES!

V64-4 : 6 Akropolis Frei (44,2%) – Her er spørsmålet – en eller mange!? Favoritten har nemlig en bra sjanse, men skulle den røre seg bort, ja, da er dette løpet VIDÅPENT! Vi føler uansett at favoritten bare må spilles her da vi likte den svært godt sist. Avsluttet da helt strålende etter å havnet opp i dårlige rygger på veien, og den kom helt ubrukt til mål. Er kjapp i vei, og fra dette sporet så kan det fort bli tet. TOPP SJANSE!

V64-5 : 3 Anton K. (12,9%) – Favoritten, Claymore, føler vi blir vel hardt spilt her. Har fått det sydd opp to ganger på rappen nå, og vi er rett og slett usikker på hvor bra denne er om den får en litt mer upassende reise. Ideen vår har gjort fine løp de siste gangene, og den er på vei mot formen. Møter her på en passende gjeng, sporet er bra, og kusken topp! MÅ TAS PÅ ALVOR!

V64-6 : 15 I Am Dynamite (9,9%) – Et stayerløp uten den helt store kvaliteten, og her må vi bare prøve oss med en hest som har møtt MYE bedre hester enn dette. I Am Dynamite har fått seg et par løp i kroppen etter pause, og den gjør en bra sisterunde nå sist mot MYE bedre hester enn hva som er i dette feltet. Går 12,8 s 1000m, og den fikk et pluss i boken av oss. MÅ MED PÅ ALT I FINALEN!