*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V64-galopp i Malmö

Oliver Wilson (her på seiersmaskinen Ragazzo) rir Nettavisens V64-banker på Jägersro torsdag. Foto Morten Skifjeld Hesteguiden.com

Det er duket for galoppfest og en strålende V64-omgang på Jägersro galoppbane torsdag kveld.

08.10.15 20:00

Sportspills meny torsdag:
V65 Klosterskogen: Jackpot med nesten 400 000 kr ekstra
V5 Bjerke: Lunsj med Espen
V4 Ørebro: Herlig lunsjomgang i vente
Oddstips 1: Albania til herlig odds
Oddstips 2: Nord-Irland mot EM-sluttspill
Oddstips 3: Jimmie banker til
Tippetips: Midtukekupong med EM-kval

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende torsdag står for tur med trav og galopp fra tidlig formiddag til sent på kveld. Moroa starter med V4 fra Ørebro før Bjerke overtar med sin sedvanlige lunsj-V5 på torsdager. Til kvelden venter en herlig jackpotomgang i V65-spillet fra Klosterskogen med snaue 400 000 kroner ekstra i sekserpotten, og på Jägersro galoppbane jakter Nettavisens meget formsterke galoppeksperter nye gevinster i en strålende V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dessverre stod onsdagens V4-banker Dancewithastranger igjen i starten på Täby onsdag og dermed var det game over for de flate bongene. Systemspillet (fire andeler a kr 750) satt imidlertid rett inn og betalte tilbake pene 10 526 kroner.

Strålende suksess søndag
Sist søndag ble det strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll. Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Det betød samtidig klaff for hele 11 andelslag på Eksperten. (fire lag med fem andeler a kr 200, to lag med fire andeler a kr 250, ett lag med fem andeler a kr 300, ett lag med fire andeler a kr 500 og tre systemspill med fire andeler a kr 750)

Nettavisens galoppeksperter hadde gode vurderinger også til sist fredags løp på Øvrevoll. I DD-spillet bankerspilte de 11 Luckyreno i DD-2 mot dagens største favoritt Priceless.

I V4-spillet ble det dessverre ikke treff på de flate bongene (der spilte de fire hester på samtlige forslag i V4-2 og da hjalp det ikke at de hadde rangert vinneren Ares som et femtevalg - var sjettevalg i spillet). Men systemspillet på fire andeler a kr 750 satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 30 771 kroner.

Nettavisens galoppeksperter har ellers hatt en flott periode gjennom hele året, her er noen andre av høydepunktene de siste ukene:

Torsdag 24. september ble det flott klaff for Nettavisens galoppeksperter under V64-jackpotomgangen på Jägersro galoppbane. Det mellomste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake pene 2 844 kroner. I V4-spillet ble det også flott klaff. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 162) betalte tilbake 2 052 kroner. Den eneste overraskelsen på Täby torsdag var sistevalget og 5,7 prosenteren Catch The Cider i V64-3/V4-1. Denne var rangert som tredjevalg av Nettavisens galoppeksperter.

Täby søndag 20. september (V64) innfridde bankeren 10 Icecapada og 8. valget 4 Silky Road var andrerangert på tipsene. Det innebar at det aller minste spilleforslaget (innl.pris kr 192) gikk inn med seks rette og betalte tilbake meget pene 5012 kroner. I tillegg ble det natuligvis seks rette for samtlige andelslag på Eksperten med lagnavn "Birgers V64søndag".

Nettavisens galoppeksperter er med andre ord i strålende tipsform og byr på følgende vurderinger til torsdagens V64-omgang på Jägersro galoppbane. Merk at det også er V4-spill (de fire siste V64-avdelingene utgjør de fire V4-løpene).

Banker på direkten
Det er fullt mulig at det kan være to bankere på Jägersro torsdag kveld. 4 Let'sgoforit i V64-1 og 2 Hurricane Red i V64-5 skal være klare favoritter. Førstnevnte hadde stått med fire strake seire om han ikke hadde tapt 200 meter i boksen i sommer. Det løpet skulle aldri ha gått, men blitt tilbakekalt. Nå satser vi at starten går bra, og da vinner Let'sgoforit ni av ti ganger og denne blir vår hovedbanker i V64-spillet onsdag.

Kanonfelt i V64-5
2 Hurricane Red
(V64-5/V4-3/DD-1) vant Derby i 2013, og både 1 Duke Derby og 3 Without Fear er svenske Derbyvinnere (2014 og 2011). Våre motbud er dog to andre toppstayere i 4 Be My Academy og 6 Energia El Gigante. På sitt beste er sistnevnte en av de beste hestene i Skandinavia på sand. Vi bankerspiller 2 Hurricane Red på det minste V64-forslaget og i DD-spillet, men tar med 4 Be My Academy og 6 Energia El Gigante på de større V64-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også 6 Mrs Loreen i V64-3/V4-1 blir stor favoritt, men hun møter eldre hester for første gang. Særlig tror vi på 2 Miss Avonbridge, som sist på banen slo Wido Neuroths topphoppe Amie Noire. Disse to får plass på de to minste forslagene, mens vi også betaler for 4 Ashbina på det største forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En hest som i øyeblikket er overraskende lite spilt, er 1 Catch the Cider i V64-6. Kan fort lede fra start til mål. Vår luring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag