Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Vi jakter ny V65-suksess i Bergen
Oddsdobbel 1
: Atalanta kan snyte Milan for konfekten
Oddssingel La Liga: Denne kampen stinker U
Oddsdobbel 2:
Tertnes er en hard nøtt å knekke på hjemmebane

Lerum med supertips til Eskilstuna 2. april - var du med på oppturen?
Vi gjorde rent bord i V64-omgangen til Eskilstuna denne tirsdagen, og tipsene var meget sterke. Knifetown Winner og Hulk Boko (3-valg) stod begge alene på bongene. Godbiter som Omaha Zenz (6-valg) og Maverick Dream (4-valg) innfridde som deilige tipsenere, og den minste V64-bongen på Kr.216 betalte ut knallfine Kr.5 511,-. Følgende info ble servert på noen av nøkkelhestene:

V64-2 : 9 Omaha Zenz – Var veldig fin under sal i debuten sist, og den avgjorde lekende lett tilslutt via 15,4 s 800m. Hadde full spenst over mål, og det virket til å være MYE å gå på. Er normalt ytterligere forbedret med det monteløpet i kroppen, og mot en overkommelig gjeng må den være veldig aktuell. Settes frekt først!

V64-4 : 3 Maverick Dream – Hadde under 3% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er altfor lite. Den vant sprettlett fra tet nest sist, mens den feilet i tet ut på siste bortre sist. Ble trolig felt av en elendig bane da. Her blir det normalt gratis tet, og på en kjapp vårbane trenger den ikke å bli veldig enkel å fange. MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 15 Hulk Boko – Er totalt overlegen på kapasitet i finalen, og den gjør en mildt sagt spennende start for svært dyktige Nicklas Westerholm. Rapportene fra trenerhold går i dur, og man varsler at den er klar for å kjempe der foran direkte. Det er NÅ denne skal spilles, for neste gang er den fort oppbrukt… Vi anbefaler et bankerspill, og for oss er dette dagens beste banker!

Lerum med topptips til Bergen 28. mars! Tok du rygg?
Under JACKPOTOMGANGEN til Bergen serverte undertegnede meget solide V65-vurderinger. Syoss innfridde som dagens beste banker, og Trusty Sassy (2-valg) + Mos Lomen (3-valg) ble servert som deilige tipsenere. Bongen på Kr.480 satt som støpt, og den betalte ut meget fine Kr.4 058,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Feltene er ikke de største på Åby denne torsdagen, men det er likevel en VELDIG JEVN JACKPOTOMGANG, og her skal det svært lite til før utbetalingen skyter i været. Våre litt større bonger er uten banker, og her er det bare å få med seg følgende godbiter i jakten på den ekstra JACKPOTDEIGEN:

V64-1 : 2 Gento / 6 Mack Dragan – Vi låser innledningsløpet på to hester, og føler oss veldig trygg på at det låset skal holde. Gento setter vi knepent først, og etter pause sist fikk den endelig vise litt form igjen. Spurtet meget sterkt ute i banen tilslutt, og det var krefter igjen på tanken over mål. Er VOLDSOMT kuskeplusset med Kim Eriksson nå, og kommer den seg bare greit avgårde med voltestart, ja, da skal mulighetene være fine. Mack Dragan burde kanskje ha avgjort sist for å få fullt godkjent, men det gikk veldig fort tilslutt, og det var derfor ikke enkelt å hente noe. Viste dog 10 s 800m. Et bittelite felt er et stort pluss, den er trolig klart forbedret med et løp i kroppen, og den skal med på alt. DOBBELTBANKER!

V64-2 : 6 Snobben CD – Får to tette starter nå, og ofte er det «dynamitt» på hestene til Robert Bergh. De pleier å løfte seg enormt i den andre starten. Snobben CD har gjort helt OK løp, og den kom bort i et bløffløp sist. Nå er den veldig riktig ute når det gjelder motstand, og den må være spillbar i billige omgivelser som dette. Settes frekt først!

V64-3 : 1 Hublot Boko – Kommer tilbake etter et lengre avbrekk, men den var fin i prøveløpet, og skal være godt forberedt til denne starten. Var veldig lovende som unghest, og den burde ha en del å hente i tiden fremover. Conrad Lugauer er VELDIG opp på sin springer, og sier rett ut at han tror på en toppsjanse direkte etter oppholdet. Slikt liker vi, og som for lite spilt setter vi den først. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 2 Scotch Brodde – Så smellfin ut etter pause sist, og den ble altså sittende bom fast som helpigg. Gangen før avgjorde den enkelt på en god tid. Har en veldig riktig oppgave foran seg nå, og sjansene burde være store. Vår klare tipsener. 8 Countdown Fougett – Er et like klart motbud. Er feltes beste hest, men den svinger enormt i prestasjonene. Er god nok i massevis å bombe ned en gjeng som dette om den bare får travet å stemme. Vi fikk den inn som en godbit tredje sist, og den er igjen spennende nå. Overrasker?

V64-5 : 5 Stud Muffin – Er feltes beste hest, og den er opplagt verdt et forsøk mot den store favoritten, 6 Promo Kemp. Stud Muffin ble kjørt som om den skulle være helt klink etter pause sist, men feilet altså ca 1200m igjen når den skulle komme opp utvendig leder. Tapte mye, men kom strålende tilbake i kulissene. Er nok ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og den må ikke undervurderes her. OBS! PS. 6 Promo Kemp – Blir enormt hardt betrodd i årsdebuten, men hvordan takler den stayerdistanse, og hvordan er egentlig stallformen til Robert Bergh? Kan naturligvis vinne, men det er med slike betingelser man bare må prøve å spekulere litt.

V64-6 : 7 Sinfonia D’Amore – Har vært ute i tøffere omgivelser enn dette på slutten, og den har egentlig levert fine løp hver gang. Er i toppform, og motstandsmessig ser dette utrolig riktig ut på forhånd. Blir det bare litt tempo, og at det klaffer med ryggene underveis, ja, da blir vi fakta veldig overrasket om denne ikke dukker opp på foto. SKRELLER?