Herlig V64-jackpotomgang med 630 000 ekstra


Ulf Ohlsson kjører vår V64-banker torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Ulf Ohlsson kjører vår V64-banker torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bollnäs byr på en herlig V64-jackpotomgang torsdag, og her skal vi virkelig være med å kjempe om den ekstra "deigen"! Du tar vel rygg?

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Axevalla:
Vi jakter ny lunsjsuksess
V5 Drammen: B.B.S. Sugarlight sin stallkamerart innfrir
V5/V4 Øvrevoll: Nettavisen jakter ny Øvrevoll-opptur
V65 Klosterskogen: Toppobjekter serveres på Klosterskogen
V75 Eskilstuna lørdag: Tidenes jackpot med 76,3 millioner ekstra
V75 Eskilstuna lørdag:
Så enkelt spiller du om 110 millioner
Oddstips 1: Rosenborg til vanvittig odds
Oddstips 2:
Celtic kan slå et svekket RB Leipzig
Oddstips 3:
Arsenal cruiser videre
VikingLotto: To nordmenn vant enorme 142,8 millioner

En mildt sagt innholdsrik torsdag venter, og her blir det både trav og galopp. Axevalla er først ut, og her er man i gang med V4-spillet kl.12.20. Deretter skal vi til Drammen hvor V5-1 begynner kl.13.40. Øvrevoll byr så på V5 + V4, og løpene på galoppen starter kl.16.15. Klosterskogen står for den norske V65-omgangen med start 18.55. Det store høydepunktet skjer i Sverige, og da skal vi til Bollnäs. Her er det nemlig JACKPOT i V64-spillet, og det ligger 629 845 ekstra i sekserpotten.   

Supertreff på en siste info bong i V76 på Bjerke 7. november!
Petter Kristiansen kom ikke helt i mål på sine V76-spilleforslag på Nettavisen onsdag. Men på Eksperten ble det klaff på de alternativene oppsettene som het "BjerkeSisteV76Petter". Den største av disse med fire andeler a kr 850 og inn.pris på kr 3 360, satt som et skudd og totalt betalt denne andelslaget ut knallfine 81 203 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bollnäs disker opp med en helt strålende V64-jackpotomgang denne kvelden, og det er en omgang med et solid potensial! Vår beste banker kommer ut i V64-5, og her kan vi ikke gjøre annet enn å tro HARDT på 6 Fortune Mearas som virkelig har vært solid på slutten. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 5 New Steel – Hadde vi banket med toppform, for dette er en riktig oppgave for den brennkvikke sprinteren. Vant fra tet sist, men det gjorde den uten å imponere. Var veldig seig i takene, og vi har sett den bedre før. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og på sitt beste kan det naturligvis dreie seg om tidlig tet og slutt. Motivert favoritt, men ingen banker nå.

V64-2 : 6 Kurt Cobain – Joakim Elfving gjør det stadig bedre, og han er inne i sin beste sesong noen gang. Har 19% seire som trener, og 18% som kusk. Dette er mer enn en dobling av tidligere resultater, så noen justeringer må Elfving ha gjort før dette året. Kurt Cobain jogget 17,0 etter pause sist, og den kunne nok gått et sekund raskere om nødvendig. Her burde den få gratis tet, og siden er vel dette over?

V64-3 : 10 Doyoucash In – Varslet vinnerform nest sist da den ble sjenert fra en mulig seier. Nå sist kom seieren, og da plukket den altså ned en såpass god hest som Wutan… På klokken stod det 11,2 s 800m. Er under en klar utvikling, den holder superform, og som en herlig frekkis er den verdt et forsøk. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 13 Magnifik Rex – Er «UMULIG» å sveive inn, men vi gjør likevel et forsøk. På ren kapasitet er neppe noen bedre enn den i dette feltet, og nå sist feilet den med krefter igjen inn på oppløpet. Galoppen kom like etter at den hadde vært innblandet i en noe trang situasjon. Er veldig grunnkapabel, og skulle det for en gangs skyld klaffe litt på veien, ja, da er denne god nok til å storskrelle. Settes helfrekt først i et ellers VIDÅPENT OPPGJØR.

V64-5 : 6 Fortune Mearas – Er dagens beste banker, og den står alene på ALT hos oss. Var utrolig tapper i et Breeders-forsøk sist, og den var stor i nederlaget mot MYE bedre hester enn dette. Gangen før vant den enkelt på en knallgod tid med krefter igjen. Her kan den fort «renne» til tet, og da skal dette løpet være over. VI TROR HARDT, og kan ikke spekulere!

V64-6 : 2 Väskinge Mia – Er et veldig langskudd i en SVÆRT JEVN FINALE, men vi føler fakta at den er litt spennende. Debuterte for dyktige Nicklas Westerholm sist, og den kom alene til mål etter at den viste 22,7 s 800m med krefter igjen. Det var første løpet etter over seks mnd pause… Femte sist travet den 25,3/2160mv, og da var for eksempel 3 Arvesølv ikke i nærheten av å hente 20m tillegg. Skulle Väskinge Mia plutselig være forbedret med ganske mye i sin nye regi, ja, da trenger den nødvendigvis ikke å bli enkel å fange. Settes helfrekt først. Løpet ellers er VIDÅPENT.