Herlig V64 med norske hester i favorittsjiktet


Mjølner Komet og Jan Roar Mjølnerød er blant favorittene i V64-4 på Gävle fredag kveld.
Mjølner Komet og Jan Roar Mjølnerød er blant favorittene i V64-4 på Gävle fredag kveld. Foto: hesteguiden.com

Gävle byr opp til storløp denne helgen, deriblant en herlig V64-omgang fredag kveld. Norske hester jakter stor førstepremie i V64-4.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Jarlsberg: Knallfrekk jackpotbanker
V75 Drammen lørdag: Dobbel sjuerpott og kanonløp
V5 Drammen lørdag: Kristine jakter NM-tittelen
Oddstips 1: Flott mulighet for Lillestrøm
Oddstips 2: Ny nedtur for Derby
Premier League: Sjekk Nettavisens Premier League-app

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En fantastisk trav- og galopphelg står for tur. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75 med blant annet Drammens store femårsløp for kaldblodshester der hele 500 000 kroner venter vinneren. Søndag er det gedigen Derby-fest på Øvrevoll med internasjonal V64 som herlig trekkplaster.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede fredag er det nok å henge med på. Fredag ettermiddag er det V65 og V4 fra Vaggeryd. Fredag kveld er det V64 fra Gävle og jackpotomgang i V65-spillet fra Jarlsberg travbane, der jeg byr på en helfrekk banker.

Nettavisen i fin flyt
Torsdag ble det ny flott klaff for det minste V65-forslaget på Klosterskogen (innl.pris kr 180). Det forslaget inneholdt en sekser og ti femmere og betalte tilbake 1 483 kroner.

Sist fredag ble det enda bedre klaff for mine V65-tips til Biri. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Sist lørdag fulgte jeg opp med strålende klaff i V5-spillet på Momarken. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fine treffere også i Sverige
Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken . Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Suksess for det lille forslaget
Tirsdag ble en ny flott kveld til V64-løpene på Skellefteå. Det minste forslaget (innl.pris kr 168) fikk seks rette og sammen med 12 femmere, ble det meget pene 3 869 kroner tilbake. Niendevalget og 1,8 prosenteren 10 Valle Streamline i V64-5, ble fanget på kun fire hester.

Det ble klaff for tredje dag på rad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken til V4-løpene på Solvalla onsdag. Det største spilleforslaget (innl.pris kr 960) hadde markert for samtlige hester i V4-4, og fanget dermed storskrellen og 69-oddseren Gin T. Deluxe. Den hesten sendte utbetalingen opp i meget pene 6 862 kroner.

Oppdatert fredag ettermiddag:
Også til fredagens V65-løp på Vaggeryd ble det flott treff. Spilleforslaget med innl.pris på 480 kr, fikk en sekser og 13 femmere og betalte tilbake 4 638 kroner.

Det ruller altså på jevnt og trutt med pene gevinster. Det er ikke lettløst i V64-spillet fra Gävle, der norske 13 Mjølner Komet blir favorittspilt i V64-4 som er finalen i Dubbelcupen og der 150 000 SEK venter vinneren.

Vurdering av Snoken:
Robert Bergh sender to hester til start i Gävle i kveld, begge med flott vinnersjanse. Aller best tror vi 9 Speed Delicious har i V64-2 som er et langløp over 3140 meter. Var knallsterk toer bak superhesten Nadal Broline i et V75-løp på Dannero i sin siste start, og møter helt annen motstand i kveld. Normalt skal dette være en vinner i V64-2 og vi bankerspiller.

Walmann-vinner i V64-5/DD-1


V64-5/DD-1 er et treårsløp for hopper for hester som ikke kvalifiserte seg til lørdagens storslagne E3-finale. Roger Walmann har med to hester i løpet og best vinnersjanse har trolig 6 Pimpinette Face. Havnet utvendig lederen i sitt kvalløp og måtte melde pass derfra. Har bra kapasitet denne dama, og i en svært åpen DD-omgang blir dette vår DD-spik.