Herlig V64-omgang med flere godbiter


Bestbyarsenal og kusk Magne Olsen. Fredag kommer de ut i V64-6. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bestbyarsenal og kusk Magne Olsen. Fredag kommer de ut i V64-6. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Knallfin V64-omgang! Bankeren holder en hysterisk form! Flere mulige godbiter! Er det kanskje duket for en deilig V64-opptur?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke: V75 med Gulljackpot på Bjerke
V65 Romme: Spennende V65-lunsj fra Sverige
V65 Jarlsberg: Flott V65-kveld på Jarlsberg
Oddstips 1: Nå kommer stafettseieren for Norge
Oddstips 2: Saftig dobbel til 4,53 i odds
Oddstips 3: Brynäs burde vært favoritt
Oddstips 4: Ingen walkover for Bayern
Eurojackpot fredag: Potten er på 263 millioner kroner
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En svært innholdsrik weekend venter, og her er det MYE å glede seg til. Det første store høydepunktet skjer på lørdag hvor det altså er GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Bjerke. Det betyr DOBBEL-SJUERPOTT, og ca fire millioner ekstra! Dagen etter er det V75-JACKPOT til Örebro, og her finnes det 3 519 921 ekstra i sjuerpotten.

Når det gjelder dagen i dag så er det Romme som er først ut med sin V65-lunsj kl.12.45. Jarlsberg byr så på en herlig V65-omgang, og løpene fra Tønsberg er i gang kl.18.55. Östersund er sist ut denne fredagen, og her begynner V64-1 kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Östersund byr på en meget fin V64-omgang denne kvelden, og det er jevnt over ganske vrient. Bankervalget falt tilslutt på en ordentlig formbombe, og leverer 5 Björs Frei som sist, ja, da taper den normalt ikke sitt løp. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 10 Skorpion – Har en helt riktig oppgave foran seg, og den er verdt et forsøk etter pausen. Treningsrapportene går i dur, og distansen på fredag er normalt kun et pluss. Kan egentlig ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette, og for oss er det en gåte at den er såpass lite spilt. MÅ MED PÅ ALT!

V64-2 : 9 Twist N’Face (denne ble strøket fredag) – Er ikke travsikker, men den har ikke så verst kapasitet, og det er en fersk hoppe under utvikling. Det ble galopp sist, men nest sist var den TAPPER etter å ha gjort all jobben selv. Smygsporet burde passe perfekt, og med tempo blir den skummel for noen og enhver. OBS!

V64-3 : 2 Maggnetta – Har løftet seg på slutten, og selv om den har blitt 7-år så utvikler den seg fint. Nå står den nydelig til på strek, den kommer ut på sin beste distanse, og i veldig overkommelige omgivelser så kan det fort komme en etterlengtet seier. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 4 Uncertain When – Er BETYDELIG bedre enn raden, og på fredag tror vi ikke at det vil bli kjørt passivt. Fikk løpet spolert i en dårlig rygg nest sist, mens den nå sist ble sittende bom fast over mål. Er nok best på sprint, den er kjapp i vei, og dette ser utrolig riktig ut på forhånd. VI TROR HARDT!

V64-5 : 5 Björs Frej – Har det strålt av etter pause, og spesielt sist var den utrolig fin. Jogget da 24,7 som helt fullstendig ubrukt. Sporet er ikke noe pluss, men med inntrykket de siste gangene friskt i minnet så kan ikke vi gjøre annet enn å tro MYE på denne favoritten. Vinner om den er som sist!

V64-6 : 2 Jack Zon – Kjørte Per Linderoth bort etter pause sist, og den hadde vunnet om kusken hadde vært litt mer våken. Hadde uansett godt av den blåseren i kroppen, og fra tidlig tet skal dette dreie seg om en stor sjanse. Settes ganske klart først i finalen. PS. 1 Bestbyarsenal – Får mye spill på seg fra Norge, og den har vært knallgod på Leangen. Sporet på fredag er dog et minus, og den har aldri åpnet spesielt bra bak bilen tidligere. Kan naturligvis vinne, men da må det løse seg…