*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Herlig V64-omgang med norskeid banker

Joakim Lövgren er aktuell på Jägersro. Foto: hesteguiden.com

Meget spennende på Jägersro! Banker med superform! Toppobjekt så helt rå ut sist, og kan feie inn til 20x flesket nå! Du blir vel med på moroa!?

08.11.16 13:37

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla: Lunsjgodbiter fra Veijo
V5 Klosterskogen: Vi jakter nye fremganger på Klosterskogen
V65 Forus: Tjomsland med nytt stortalent
V65 Bro Park: Deilig galoppkveld på Bro Park
Hockeysingel 1: Crosby er hetest i NHL
Hockeysingel 2:
Han setter Zuccarello i skyggen
Hockeydobbel 1: Ingen grunn til å tvile på Rangers
Hockeydobbel 2:
Nå snur det for Storhamar
Lotto: Alenevinner stakk av med 14 millioner på lørdag
Eurojackpot: Nordmann vant 6,5 millioner i Eurojackpot

V4-fest med Walker Jade (3,9%) på Momarken 6. november!
Det ble en saftig opptur for våre V4-bonger på Momarken denne søndagen! Nettavisens V4-forslag på Kr.432 betalte ut fantastisk fine Kr.6 696,-. Mye av nøkkelen til en såpass høy utbetalingen var sjokket Walker Jade (3,9%). Den ranket vi faktisk først, og topp info ble gitt.

V65-systemet vårt (Fire andeler a 1 250) satt også som spikret, og her kunne man hente ut hele Kr.24 897,-.

Solide V5-tips på Leangen 7. november!
Kurt Leirvåg knallet til i V5-spillet på sin favorittbane denne mandagen, og det ble kling i kassen for de som tok rygg! Nettavisens forslag på Kr.450 satt nemlig som spikret, og betalte ut Kr.3 630,-. Storskrellen Noss Jetta (5,8%) var ikke glemt, og den stod trygt på bongen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jägersro byr på en meget spennende V64-omgang denne tirsdagen, og det er alt annet enn veldig lett dette. Bankeren som vi landet på har sett utrolig bra ut etter pause, og for oss er 2 Hades Håleryd dagens beste banker. Sjekk ut følgende:

V64-1 : 11 Uccello Jet – Er et spennende skrellspill i innledningen. Kom ut etter et avbrekk sist, og vi likte den skarpt. Gikk helpigg i mål, og den lyste opp i målgangen. Var faktisk såpass frisk at den slo på et par galoppsteg. Har stor kapasitet i forhold til et lavt grunnlag, og vi blir ikke overrasket om den blåser alt. PASSES!

V64-2 : 2 Vital – Spennende monteløp, og vi kjøper ikke helt at 7 Trilli Holz skal være GIGAFAVORITT her. Ble kjørt tom i monteløpet sist, og rytteren er ikke blant de beste. Hesten vi plasserer først kvalet på en fin måte, og den har også vist form med vogn bak seg på slutten. Har trukket vinnerloddet bak bilen, og vi prøver den direkte. OBS!

V64-3 : 1 Mr Lindy – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er bedre enn raden. Nå sist klaffet det overhodet ikke, og den kom til mål med krefter igjen. Draskylappene ble for eksempel aldri nappet ned. Er lynrask fra start, og selv om innersporet på Jägersro ikke er helt optimalt så er feelingen at den forsvarer det. Fra tet så må dette dreie seg om en store sjanse, og den skal stå først på ranken!

V64-4 : 2 Can Lane – Kan selvfølgelig feile fra dette sporet, men tramper den av gårde, ja, da skal den være speennende. Var klin overlegen sist, og den kunne nok i hvertfall ha gått 15,0 på distansen da. Er kraftig på vei opp, og den har MYE inne i forhold til dette grunnlaget. Prøves som en frekkis i et løp hvor det er ganske stor forskjell på hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 2 Hades Håleryd – Er dagens beste V64-banker, og vi går ALL IN på en hest som altså er eid i Norge. Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den var strålende når den fanget Broadway Apollo på streken i V75 tredje sist. Ble så bortkjørt nest sist, og den passerte mål med alt igjen. Nå sist spurtet den storstilet etter å ha havnet opp i dårlige rygger. Holder SUPERFORM, har trukket det beste sporet, og distansen er bare et pluss! ALL IN!

V64-6 : 5 Twist And Shout – Var knallgod til seier sist, og oppfører den seg, ja, da skal sjansene for ny seier være meget bra. Er dog ikke helt pålitelig, og vi tør ikke å gå all in på den. 4 Foxy Brown – Har fått to løp i kroppen etter pause, den har funnet formen, og den er spennende. Kan fort fyke tidlig til tet her, og da trenger den ikke å bli enkel å fange på en bane som Jägersro. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.