Herlig V64-omgang på Solvalla


Björn Goop er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Björn Goop er aktuell i kveldens V64-omgang. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Gnistrende V64-omgang med favoritter i STORTRØBBEL! Våre objekter er mildt sagt HETE, og dette vil du ikke gå glipp av! Du blir vel med på moroa denne kvelden?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla: Strålende V4-lunsj med bra kvalitet på løpene
V65 Momarken: Tøffingen moser alle
Oddssingel EM-kvalik: Norge skal feie over Færøyene
Oddssingel National League:
Wayne Rooneys lillebror på opprykksjakt
Spillsenteret tirsdag
: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
VM i håndball: Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite om NHL

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Spennende V64-omgang på Solvalla i kveld. Vi skal til lukene med følgende godbiter:

V64-1 : 2 Zenit Brick – Er den med hardest skalle i feltet, og vi gir den tipsnikken direkte etter det lange oppholdet. Nurmos pleier å ha hestene sine klar etter opphold, og rapportene går også i dur. Har møtt 6 Milligan’s School fire ganger i Sverige, og har slått den fire ganger… Sistnevnte var dessuten under pari i finalen av Trotters Master sist. Zenit Brick kan komme direkte, og vi tror fakta mye på denne!

V64-2 : 9 Axl Brown (denne ble strøket tirsdag ettermiddag) – Meget spennende lærlings/ungdomsløp hvor det finnes flere mulige godtbiter. Hesten vi prøver oss med er MILEVIS bedre enn raden, og den må passes nå. Den feilet like etter proppene ble trukket mot siste sving nest sist, og var HELPIGG når det skjedde. Sist kjørte kusken i vingen, og det ble galopp. Tapte MYE, men gikk strålende i kulissene etter feiltrinnet. Er nå kuskeplusset, den møter en overkommelig gjeng, og MÅ med på alt av seriøse bonger.

V64-3 : 4 Khotol – Er det fin kapasitet i, og når den her blir ENORMT kuskeplusset med Björn Goop så kan det fort være duket for karrierens første seier. Var ordentlig positiv i nederlaget nest sist (13,5 s 800m), og formen skal ikke være så verst. Taper neppe et billig løp som dette om den skulle komme seg foran, og den MÅ passes!

V64-4 : 6 Marres Diva – Favoritten, 2 Simb Rubinette, er bra, og kan opplagt vinne. Dog snakker vi her om urutinerte 3-åringer, og ingen i dette feltet er fakta sjanseløs. Hesten som vi prøver oss med er entaktet, og den har trengt noen løp i kroppen etter pause, Fullførte fint sist, og var ikke kjørt i bunn da. Med tempo blir denne tung tilslutt, og som lite spilt velger vi å varsle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 1 Rocky Tilly – Dette er slett ingen dum hest, og den holder dessuten bra form. Var riktignok sjanseløs mot 2 Toreador nest sist, men fikk da trykk på seg, og ble mør tilslutt. Nå sist fikk den aldri helt fritt frem, og var ikke bunnskrapt i mål. Tirsdag blir den KRAFTIG kuskeplusset med Rikard N. Skoglund, den står i et nydelig spor, og blir livsfarlig her med litt klaff underveis. Prøves som en frekk tipsener mot favoritten 9 No Limit Royalty.

V64-6 : 11 Missing Tooma – Av en eller annen grunn blir 4 Botox hardt betrodd i finalen. Har ikke imponert noe veldig, og var utrolig svak etter pause sist. Må være helt på sitt beste om den skal vinne i omgivelser som dette, og er en favoritt i stor fare. Vår ide spurtet strålende i kulissene mot knalltøff motstand sist, og på klokken stod det 12,9 s 800m. Har kun gjort seks løp hittil i karrieren, og det burde være en god del å gå på enda. SKAL MED PÅ ALT!