Herlig V64-omgang

Carl Johan Jepson kjører vår banker på mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Carl Johan Jepson kjører vår banker på mandag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Solid banker! Supersjokk i finalen! Herlig ide i dagens hovedløp! En svært spennende V64-omgang venter på Mantorp mandag!

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Trippeltips: Tre sikre fra Sverige?
V65 Leangen: Westergård reiser ikke forgjeves
Oddstips: Norge slår Sverige på Ullevaal

Vi satser TUNGT mot Harstad, og vi kan hestene i Nord veldig godt. Under V5-omgangen på Bodø søndag så satt alle våre V5-bonger, og overraskelsen Marco D'Estino (8,3%) var med på kun to hester. V5-utbetalingen ble fine Kr.2 596,-. Glem ikke at Harstad har fått en V75-omgang i år, og dette er det store høydepunktet for året i Nord. Omgangen kjøres 11. juli.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Uken som vi nå sparker i gang er den fineste uken på året. Oslo Grand Prix kjøres på søndag, og vi har tre sterke kort med i hovedløpet. BBS Sugarlight blir STORFAVORITT, og det er lenge siden at en norsk hest har vært en såpass klar favoritt på forhånd! Det kjøres V75 både lørdag og søndag, og verdt å merke seg er at Norsk Rikstoto knaller til på lørdag. Da er det nemlig igjen duket for DOBBEL-SYVERPOTT! Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips til løpene på Bjerke litt senere denne uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Mantorp denne mandagen så velger vi å gå ALL IN på tøffingen 8 Bar Plombier (V64-1), og kan ellers by på følgende objekter: 

V64-1 : 8 Bar Plombier – Har et utrolig fint løp foran seg denne mandagen, og for oss er dette dagens soleklare banker. Sist så tok nok kusken litt for lett på oppgaven, og ble dermed straffet ved å kun bli toer. Nest sist var den helt RÅ, og nå som hesten er tilbake på en bedre distanse igjen så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt! Kjører seg normalt sett tidlig til tet, og denne kan ikke vi spekulere imot. BANKER!

V64-2 : 2 Token Bi – Er et løfte, og dette ser ut til å være en riktig oppgave. Sist på Solvalla så vant den lett fra tet, og den så fin ut for dagen. La da inn en avslutning i 13-fart. Rapportene på den er fine før oppgaven som her er i vente, og det kan dreie seg om tidlig tet og slutt påny. SPILLES! 6 Coldbert D’Am – Er en lillebror til mer kjente Joke Face. Har startet i Frankrike i vinter uten de helt store fremgangene. Er dog veldig kapabel, og man var skikkelig fornøyd med den i prøveløpet. TAS MED PÅ MISTANKE!

V64-3 : 7 Mystic Illusion – Blir betydelig mindre spilt enn favoritten, og det mener vi er feil da Mystic Illusion så bedre ut enn favoritten i samløp sist. Ble da sittende bom fast i mål, og den så skikkelig bra ut for dagen! Sporet trekker selvfølgelig litt ned, men løser det seg, ja, da snakker vi om en god sjanse! OBS!

V64-4 : 14 Pepe Di Jesolo – Her er det åpent. Draget vårt har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er ordentlig på riktig vei. Imponerte i Åmål sist, og en 16-tid på den banen er raskt. Nest sist så avslutter den veldig bra i 11-fart. Står i springspor på tillegget, og den burde normalt sett få en OK start. Prøves som et sjokk, for på kapasitet er ikke veldig mange bedre enn denne…

V64-5 : 3 Saphire Bi – Ina Scots Ära, og dette er et fantastisk flott 4-åringsløp med hele 200K i første. Vår ide har vært ute i steintøffe omgivelser i Frankrike i vinter. Sist så vant den utrolig lett uten at den fungerte som best. Nest sist var den ute i et «GRUSOMT» hardt lag, og da sitter den fast på en knallbra tid. Var da ikke langt bak Bold Eagle/Billie De Montefort… Kommer nå ut etter pause, og den spilles direkte da oddsen på den er meget solid. OBS!

V64-6 : 4 Brissac Rapide – Her er det flere aktuelle som kan vinne, og løpet er åpent. Vår sjokkdrag har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og nå sist feilet den i et skummelt angrep. Hadde fort kunnet vunnet det løpet, og den hadde da gått en lav 14-tid. Her står den interessant til, og fungerer den bare som den skal, ja, da dukker den opp helt der foran.