Holder oppvisning i V64-spillet

Ulf Ohlsson kjører vår banker på Halmstad mandag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører vår banker på Halmstad mandag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Dagens to tyngste favoritter kan være i trøbbel! Flere toppobjekter er pågang! Vi går for gull i dagens V64-spill!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-fest på Øvrevoll 18. juni med 200 000 innspilt!: Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Halmstad denne mandagen så vrimler det av sportslige godbiter, men også spillet ser høyinteressant ut på forhånd! Vi spekulerer litt i mot det som trolig blir dagens to største favoritter, og byr på spennende info rundt deilige motbud! Dagens banker for oss kommer ut i V64-2, og 2 Heaven's Door tror vi holder oppvisning! Så helt enorm ut sist, og nå er det duket!

Få ellers med deg følgende objekter:

V64-1 : 2 Caddie June – Vi er noe skeptisk til storfavoritten som ikke har fordel av en oppjaget sprint, og vi er veldig spent på om den får opp farten i tide. Nei, her spekulerer vi, og vi gjør det med en skikkelig formbombe! Caddie June har utviklet seg helt strålende den siste tiden, og nå sist så avgjorde hun sikkert via 14,5 s 700m med krefter igjen. Tredje sist så sitter hun tidlig i tet, og hun bare drar unna tilslutt på et imponerende sett. Legger inn 12,5 s 500m, og det var mye krefter igjen. Skulle hun komme seg foran her så sprinter hun en lav 12-tid, og da trenger hun ikke å bli lett å ha med å gjøre. OBS!

V64-2 : 4 Heaven’s Door – Er en kanon, og vi tror på en herlig oppvisning denne mandagen! Nå sist så havner den utvendig for Billie De Montefort, og første 1000m ble passert på 10,5. Var ikke tom da den feilet i den siste svingen, og den kom styggfort tilbake i kulissene etter uhellet. Hadde nok travet en 10-tid fra dødens den dagen. Nå juster Reijo Lilendahl litt på balansen, og han tror MYE på sin traver. Sitter normalt sett tidlig i tet, og da skal dette være over. BANKER!

V64-3 : 9 Spring Kronos – Kommer ut i regi Fabrice Souloy, og han velger altså å årsdebutere på Halmstad med den! Da lukter i hvertfall vi lunten, for den hadde aldri i verden kommet ut her om den ikke var veldig klar for å løpe fort. Vi snakker dessuten om en ordentlig bra hest, og i seiersløpet femte sist så jogger den 12,3 fra dødens med krefter igjen. Dette er nok en traver som har en 10-tid i kroppen sin, og den skal bli utrolig spennende å følge i ny regi! MÅ BARE PRØVES DIREKTE!

V64-4 : 7 Sharif America – Har bra kapasitet i forhold til et magert grunnlag, og den er verdt oppmerksomhet når den står til som her. Nå sist etter pause så varslet den dessuten form ved å gjøre et sterkt løp fra dødens. Lutfi fra springspor = full gass fra start, og hvem tør egentlig å svare om denne kommer tidlig? Neppe veldig mange, og det kan bli gratis tet om den tramper skikkelig avgårde. Da er dette definitivt hesten å slå, og vi lanserer den som en frekkis i et småskummelt løp!

V64-5 : 7 Truculent – Kommer til å bli enormt hardt betrodd etter den voldsomme oppvisningen sist, og selvfølgelig har den en alle tiders mulighet å legge på til to i comebacket. Måten den gikk 10,3 på sist, ja, det var helt spesielt, og den virket dessuten ubrukt i mål. Nå er distansen lengre, og det er ikke noe pluss. Koster dog ikke innledningen for mye så burde den uansett bare vinne dette. MOTIVERT! 8 Smilin Eli – Hvor bra er denne? Vi snakker her om Hambletonian-toeren fra 2013, og i debuten for Daniel Reden nå sist på Visby, ja, da gikk den noe så vilt. Feiler fra start, og den havner langt bak feltet. Gjør imidlertid en helt VILL opphenting, og vi har 08,7/1000m på klokken med krefter igjen. Det er noe av det verste vi noen gang har sett! Tas med på mistanke, for dette virket til å være noe litt utenom det vanlige!

V64-6 : 12 Sciacallo OM – Er en kanon, og løpet sist kan man bare sette en tykk strek over. Da var den nemlig syk, og tett i halsen. Imponerte veldig i startene før det, og slik vi har sett denne hesten så tror vi den er klart best når den får gå med i rygger og spare speeden sin. Den er nemlig helt RÅ når den får gå med i rygger, og fjerde sist så jogget den for eksempel en sisterunde i 10-fart etter et slikt opplegg. Kommer nå ut med fine rapporter i ryggen, og blir det bare litt tempo her, ja, da skal noen og enhver få slite i sisterunden! MOTIVERT!