Ikke tull, det er Super Bull

Toppkusken Johnny Takter kjører begge våre bankere denne tirsdagen.
Toppkusken Johnny Takter kjører begge våre bankere denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

To bankere! 1%er som gikk bra i kulissene etter sjenering sist! Talent som leverte en siste 800m som vi likte skarpt! Vi skal til lukene på Jägersro!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Sist lørdag betalte V75 ut 4,1 millioner på Åby! Lørdag fortsetter millionjakten på Forus...

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Søndag 26. april ble det strålende klaff for våre V65-tips til Jarlsberg. Vårt mellomste V65-forslag (innl.pris kr 440) fanget overraskelsene 15 Kodina (8. valg i V65-2) og 3 Miss Endurance (9. valg i V65-5) og betalte tilbake meget pene 6 084 kroner

Totalt sett så kammet vi med oss vel 175 000 denne søndagen, og vi gratulerer på det varmeste dem som tok rygg på våre jackpotforslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble svært vrient på Färjestad mandag, og kun seks stykker greide å løse V64-rebusen. Vi serverte dog en ordentlig godbit i omgangen, for Standout (4. valg) var en av våre delikatesser! Imponerte også noe helt enormt med å vinne fra dødens på en kruttsterk tid!

Fra Jägersro denne tirsdagen så banker vi 2 Twin's Fairytail (V64-1) + 4 Super Bull (V64-6), og kan ellers by på følgende:

V64-1 : 2 Twin’s Fairytail – Er en voldsom kanon som dessverre stadig sliter med litt skader. I sitt sist løp i fjor så lekte den med Alfas Da Vinci etter å ha åpnet på 08/12,8… Gikk et sterkt prøveløp for litt siden, og den har også vært fin i jobb før denne oppgaven. Har såpass mye å gå på at er den 70-80% for dagen, ja, da snakker vi om en topp mulighet! Vi tror hardt, og åpner med en banker.

V64-2 : 10 Cash Lane – Er MYE bedre enn raden, og den skal passes nå. Satt fast med vinnerkrefter nest sist, mens den nå sist feiler som pigg i en trang situasjon på oppløpet. Hadde da dårligst blitt toer. Med flyt så kan det gå veien. OBS! 5 Nelli Eighteen May – Er på vei mot formen, og den så fin ut nedover oppløpet sist uten at den ble presset da. Er kjapp i vei, og den skal ikke dømmes bort i slike omgivelser. Tas med som et mulig sjokk i det som er et åpent oppgjør.

Sist lørdag betalte V75 ut 4,1 millioner på Åby! Lørdag fortsetter millionjakten på Forus...

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 9 Tumble Dryer – Dette er en VELDIG bra 3-åring, og vi gleder oss å følge den videre. Leverte en MORSK siste 800m sist, har full spenst over mål, og på klokken vår stod det 12,1 s 800m med krefter igjen. Sporet nå er selvfølgelig ikke det beste, men skulle det bare ikke bli helt feil på veien så vil det overraske oss mye om den ikke er med og kjemper om seieren her. SE OPP!

V64-4 : 13 Dream Vision – Her er det EKSTREMT åpent. Ideen vår er bare en av flere som kan vinne dette, og det er nesten ingen sjanseløse hester med. Dream Vision ble sjenert ned mot siste sving sist, men den gjør uansett en fin sisterunde, og vi har 15,4 s 1000m på klokken på et bra sett. Blir nå kuskeplusset, den har fått en blåser i kroppen etter pause, sporet er bra, og den kan detonere en ordentlig bombe om den skulle få klaff på veien. GARDER DOG LØPET!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 6 Berlinetta – Kom ut etter pause sist, og den ble aldri kjørt skikkelig med. Smøg kun med i kulissene som pigg, men den leverte et flott oppløp når den fikk sjansen. Kommer her ut i et billig hoppeløp, og det vil overraske oss om den ikke er med og kjemper om seieren. MOTIVERT! Bak denne så er også dette løpet vidåpent.

V64-6 : 4 Super Bull – Dette er en bra hest for klassen, og den var tapper i nederlaget sist. Var da med på kjøring innledningsvis, før det ble rygg leder. Var likevel hakk i hel på gode hester, og vi gav den et pluss i kanten. Burde normalt sett ha en bra sjanse på å komme seg tidlig foran her, og da blir den ikke lett å ha med å gjøre. Dette er vår andre banker for dagen.

Sist lørdag betalte V75 ut 4,1 millioner på Åby! Lørdag fortsetter millionjakten på Forus...

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag