Jackpot i det tidlige V64-spillet fra Hagmyren


Claes Sjöström er aktuell på Hagmyren fredag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Claes Sjöström er aktuell på Hagmyren fredag. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Midtsommer i Sverige betyr at Hagmyren kjører sin omgang allerede formiddag. Merk at det ligger 1 306 403 ekstra i sekserpotten!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen: Gulljackpot med årets sikreste V75-banker
V65 Leangen: Superhelgen innledes i kveld
V65 Årjäng: Nordmennene gjør rent bord
Oddssingel Copa America: Chile og Alexis Sanchez har våknet
Oddsdobbel
: 3. divisjonsdobbel til over fire i odds
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

For en helg vi har foran oss! To V75-omganger og masse penger å spille om. På Leangen er det gulljackpot og du kan vinne hele 18 millioner kroner. Mens på Søndag er det internasjonal V75 fra Kalmar. Her ligger det utrolige 45 millioner i premiepotten. Vi gleder oss stort til dette.

Først skal vi gjennom en strålende fredag. Det er litt endringer i oppsettet, da det er midtsommer i Sverige. Svenskene kjører som vanlig sin V65-lunsj 12:45. Denne gang er det Årjäng som er vertskap. Men V64-omgangen, som vanlig går 19:30, har innsending allerede 13:19. Det er Hagmyren som har ansvar for den flotte omgangen. Dette betyr da at Leangen er den eneste banen det er spill til fredagskveld. Dette gjør jo V65-omgangen fra Trøndelag veldig spennende. V65-spillet på Leangen tar til 19:05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-spill på dagen sier vi ikke nei takk til! En herlig omgang med veldig fine hester servers fra Hagmyren. Fin sport rett og slett. Husk at det i tillegg ligger 1.306.403 ekstra i sekserpotten. Dagens beste banker er av det frekke slaget. Vi tror nemlig at hesten bare er best. Dagens beste objekt kan vise seg å komme ut i den andre V64-avdelingen. 

Vi byr på følgende til Hagmyren!

V64-4: 9 Bright Memphis mener vi har en stor vinnersjanse. Løpet er ikke hardt motstandsmessig. 5-åringen har egentlig vært lovende hele karrieren, men det har vel ikke helt, før nå på slutten, sett ut til å bli noe stort. De siste to løpene har nemlig hesten gått uten sko og han har sett svært fin ut. Virkelig lekker. Begge gangene har det blitt veldig enkel seire, og hesten har hatt bøttevis av krefter spart sist. Nå har hesten gjort gode løp med sko og - som på Solvalla fjerde sist fra dødens til tredjeplassen. I forkant av dagens start skal hesten få på tåsko, men vi tror ikke dette har voldsomt mye å si. Han har sett rå ut på slutten, og vi er helt sikre på at om hesten presterer som nest sist og sist, så er dette en vinner i dagens løp. Vi tester hesten som en frekk banker i både V64 og V4-spillet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-1: 3 New Steel var vi lenge inne på å bankerspille fra perfekte forutsetninger. Etter å ha studert hesten nærmere er vi på langt nær sikre. 9-åringen er flink og går fine løp, men det er ingen stjerne. Han ble blant annet tatt enkelt ned av Final Dream fjerde sist. Nå sist var han svak for dagen i tillegg. Fra tet er det vinnermuligheter, men hesten er ingen kriger ned oppløpet. 

8 Urgent Call blir mye spilt, og det er riktig. Kommer trolig ut i vanlig vogn i dag, men han har vunnet med det tidligere. Hesten er i veldig god form og spurtet meget fint nå sist. Det gikk veldig fort ned oppløpet da. Vår mening er at hesten er tøffere enn New Steel. 1 Malkin kan få et veldig fint løp i rygg leder her. Derfra, med åpning, kan hesten bli farlig.

V64-2: 6 Börke Balderina står altså ikke hos Erlend Rennesvik lenger. To løp har hoppa gjort i sin nye regi. Første gang ut ble det seier, men det gikk på nåler nok en gang. Hun var kun små marginer unna å galopperer inn i mål. Nå sist ble det galopp. Sprint og bilstart uroer oss, men skulle hoppa gå i trav er hun en vinner. Motivert førstevalg på kapasitet. 

9 Kolar Vicken må dere virkelig se opp for her. Dagens betingelser er helt perfekt med tanke på et ryggløp. Vallaken var strålende god etter galoppen nå sist og gikk et kjempeløp. Han har en god kusk i Magnus Djuse i dette løpet, og jeg mener hesten må regnes svært tidlig. Spennende!

V64-3: 3 Eigelands Fredrik er en hest vi liker godt og som vi hadde litt i banker-tankene. Hesten oppfører seg dog varierende og finner til tider på mye rart. Sist bare galopperte han helt umotivert underveis i løpet. Hesten har startet lite bak bil, men har mye fart. Vi tror han har gode muligheter på tet, og derfra er det en riktig favoritt. Ingen banker for oss. 

2 Månremus venter vi stadig litt på. Hesten har voldsomme fartsressurser for grunnlaget sitt, men sliter med psyken og viljen. Det er veldig synd, for det er voldsomt potensial i Melander-traveren. Sprint er nok et pluss og skulle få denne ha stått opp på riktig fot er sjansene faktisk gode for seier. Tredjevalg i øyeblikket!

V64-5: 4 Pyrmo var virkelig god sist. Han kom da ut uten sko på bakbeina, og det virket som hesten trivdes godt med den balansen. Han brukte kun styrken sist og vant kontrollert. Dagens fjerdespor i volten er ikke optimalt, men Ulf Ohlsson sitter bak og altfor mye tror vi ikke hesten taper ut. Noe tet direkte er dog ikke noe vi tror på. Moe Odin-sønnen har 2600 meter på å vinne løpet, noe vi tror er en stor fordel Pyrmo. Han er veldig sterk på sine beste dager og går alltid til mål. Må regnes. 

5 Nordby Kuling er grunnen til at vi ikke bankerspiller Pyrmo. Olle Alsen sin traver var nemlig strålende god sist. Nå begynner hesten å gjøre ting selv underveis og enda bare gå så det suser til mål. 6-åringen er rask i volten og sitter fort tidlig i tet. Formen er så god nå at hesten må regnes veldig tidlig. 

Vi tror det rekker langt med disse to hestene. Fra det lengste tillegget står 13 Tangen Braute. Hesten var svært god på Årjäng sist og elsker å starte i Sverige. Får det uansett tøft å hente inn 4 og 5. 

V64-6: 4 Topnotch Liss tror vi har gode muligheter i avslutingsløpet. Hesten har vært belemret med veldig dårlige spor i sine seks siste starter, og nå ser det endelig bedre ut. Fra fjerdesporet i dag får Linderoth-traveren et fint opplegg. Inntrykket på vallaken senest var strålende. Kjørte seg da fast innvendig på oppløpet og det var krefter på tanken. Det virker som dette er en hest som fungerer veldig godt for dagen, og i dag er det endelig rette betingelser. Det gjør at vi spiller hesten banker i DD-spillet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.