Jackpot med en flyvemaskin som banker


Christoffer Eriksson kjører vår jackpotbanker fra Jägersro. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Christoffer Eriksson kjører vår jackpotbanker fra Jägersro. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Jackpot med 1 280 442 ekstra! Banker med rå fart! Vinnermaskin blir utfordret! Frekkis som det lyste av sist! En spennende jackpotkveld er i vente!

Sportspills meny:
Oddstips: Takknemlig CL-oppgave for Molde
Tour de France: Froome er i trøbbel
V5A Drammen: Rennesvik setter straffesparket
V65 Momarken: Stortalentet innfrir

Det ble en NY V4-suksess fra Sverige, og Halmstad mandag 13. juli. Våre korrigerte forslag etter strykning satt bra, og det mellomste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420 betalte ut fine Kr.3 982,-. Fra Jägersro denne tirsdagen fortsetter jakten på tusenlappene, og alt om dagens løp finner du lengre ned i tipsartikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Årjäng søndag 12. juli så ble det servert nye solide tips til Sverige. Vårt store V64-forslag med en innleveringspris på Kr.1 260 betalte ut Kr.6 005,- DD ble ranket ut på 1-rekke, og godbiten Lotta Roc (Odds 7,23) ble det servert topp info på! DD-odds: 18,01.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dette er tirsdagens menyer:

Kl.12.20 - Solvalla (V4)

Kl.13.30 - Drammen (V5 + V4)

Kl.18.50 - Momarken (V65 + V5)

Kl.20.05 - Jägersro (V64 + V4)

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Jägersro inviterer til en herlig jackpotomgang tirsdag. Vær OBS på at løpene starter litt senere, og V64-1 begynner ikke før Kl.20.05. Det er altså jackpot med 1,2 millioner ekstra i potten. Slike omganger som dette elsker vi, og vi skal være med å kjempe om de ekstra kronene som her ligger i potten. Vår banker for dagen er 2 Empress Brodda (V64-2). Dette er en flyvemaskin av en hest, og vi tror på tet og slutt!

Her er dagens objekter mot jackpotkronene:

V64-1 : 5 Quid Pro Quo – Vi er usikker på om Peter Untersteiner ønsker å kjøre i tet med Nothing But Class da den ikke har vært veldig «modig» på slutten, og vi er derfor litt inne på at draget vårt kan være den tidlige tet-hesten. Quid Pro Quo har dessuten stigende form, og nå sist ble den sittende bom fast med krefter igjen. Den så meget fin ut for dagen. Skulle den bli sluppet til tet her, ja, da burde faktisk dette løpet være kjørt. SPILLES!

V64-2 : 2 Empress Brodda – Følger bilen fra start, og normalt sett så bare blåser den til tet. Var enorm når den vant på en 10-tid nest sist. I finalen av Stosprinten nå sist så åpnet den første 1000m på 11,2, og den lignet fakta en vinner når den plutselig spretter i den siste svingen. Christoffer Eriksson mente at det veldig varme været ikke var noe pluss, og at det var en av grunnene til galoppen. Har sett ypperlig ut i jobbene etter dette løpet, og nesten alt taler for at den leder dette rundt om. DETTE ER VÅR BANKER PÅ TIRSDAG!

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V64-3 : 3 Dolan Spring – Så rett og slett helt lysende fin ut sist når den jogget 12,1 s 1000m med krefter igjen. Er under en rivende utvikling, og den skal bli spennende å se mot noen av de beste i årgangen. Peter Untersteiner virker opp på sin traver, og forteller om en hest med stor fart i kroppen sin. Fra et perfekt spor bak bilen så er den tidlig aktuell, og vi er altså klart inne på at den tar opp kampen mot den store favoritten.

V64-4 : 6 Brienna – Står med to strake, og dette er en lovende 3-åring. Vant lett sist på en meget god tid, men enda skal det være litt å gå på. Kommer her ut i VELDIG overkommelige omgivelser, og fortsetter den sin fine utvikling så sier det seg selv at den skal ha en solid mulighet. MOTIVERT FAVORITT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 5 Daisy Boko – Har sett voldsomt bra ut de siste gangene, og den ligger virkelig i skorpen nå. Nest sist så kommer den kolossalt sterkt tilbake nedover oppløpet etter galopp. Har full spenst over mål, og det var mye krefter igjen. Nå sist så ender den opp med å bli sittende bom fast i mål, og den så smellfin ut for dagen! Blir dette bare ikke helt feil så lukter den virkelig på en seier nå! SPILLES!

V64-6 : 8 Nancy America – Står med fire strake seire, og siste bare labbet den inn til en helt overlegen seier. Virker til å ha mye å gå på, og er den som de siste gangene, ja, da snakker vi om en topp mulighet. Dog risikerer hun å havne på vingel, og glem heller ikke at vi snakker om en svært urutinert hoppe. Her prøver vi å jakte smellen, og vi garderer løpet. 2 Global Majesty – Er en tøffing som har fordel av distansen. Var mektig bra når den vant som ukjørt på samme distanse nest sist. Kan nok langt ned på 14-tallet, og fra et ypperlig spor så har vi litt skrelltro. OBS!